Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509677 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Дрън-дрън
« Отговор #1800 -: Август 18, 2013, 04:59:20 pm »
Не съм гледала това предаване - първоначално дори не се сетих, че това всъщност е риалити шоу.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1801 -: Август 18, 2013, 05:12:51 pm »
Тя си е от село, така че това с лицето е точно попадение. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1802 -: Август 18, 2013, 05:15:12 pm »
Рядко има миски с по-фини и изящни черти, повечето са със селско или чалгаджийско излъчване.

Жени Калканджиева има по-фини черти, но не може да се нарече голяма красавица, доста семпла е, но с подходящ грим и прическа изглежда доста добре.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1803 -: Август 18, 2013, 05:18:20 pm »
Подгласничките са още по-крокодилски. Ама то в това скапано риалити коя красива и себеуважаваща се дама би се набутала.

На какъв АС ви прилича? Родена е на 3 апр. 1993.

Намирам лека прилика с Дженифър Морисън (д-р Камерън от "Д-р Хаус").

И според мен другите ѝ подгласнички са по-големи крокотаци ;D

На мен лично ми е симпатична, а сме от една порода няма как да не я харесам  ;D

За АС отново залагам на лъв :P
« Последна редакция: Август 18, 2013, 05:28:53 pm от romantica »

« Отговор #1804 -: Август 18, 2013, 05:19:15 pm »
Благодаря за предположението, Романтика.

Картата е със Слънце на АС (неизвестен час на раждане).

*

Нова

• 3491
« Отговор #1805 -: Август 18, 2013, 05:46:10 pm »
С тази карта, май само е било поза, че се е държала кротка и мила.
Гледах откъслечно 4-5 епизода, кротуваше си с някакво глухо компенсиране на "селския си произход", един вид преекспонираше леко темата, нали знете нападението е най-добрата защита. Та ми се стори, че за да не я изядат по въпроса, тя гладко и отдолу го пускаше на дневен ред.
Уж била гадже на национал по волейбол, някакъв младок, един път съм виждала да го пускат в игра, засега не е сред изявените батковци.
Има нещо, което не ми е до край привличащо във външния й вид, нещо, което не считам за съвършено. Но някакси и не мисля, че асц е лъв, май и луната не е там, по-скоро е девишка. Казаха, че много чистила, хвърляла се в домакинстването.
Чакайте да си помисля още малко на кой асц я оприличавам...

Във всеки случай овенът много й личи.

Както и да е, аз бях за Пенка и карибското й тяло.

« Отговор #1806 -: Август 18, 2013, 05:52:57 pm »
Може, може. Луната като отиде в края на Лъв или началото на Дева, ще бъде в опозиция с тронов Сатурн. Нали тренирала волейбол, значи трябва да е дисциплинирана. Надали дисциплината идва от Марс в опозиция с Уран/Нептун.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1807 -: Август 18, 2013, 05:55:50 pm »
Да, доколкото дадоха в предаването, води се дисциплинирана и засега скромна. Май доста работила вкъщи из стопанството на двора.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1808 -: Август 18, 2013, 06:00:04 pm »
Има и още. Тя сега получава един вид признание, издига се/издигат я, сменят й статус, обявяват я за най, отличават я. Да, колкото повече я гледам има и черти на лъв, особено носа, долната част на лицето; отгоре е по овен, но надали транзит на юпитер през един 12 дом ще й донесе титлата. А той в момента доста аспектира.

« Отговор #1809 -: Август 18, 2013, 06:05:45 pm »
АС Лъв би поставил Венера или Марс за управител на МС. Да кажем, че е Венера. Транзитен Юпитер в 11-ти квадратира нея и Слънцето към момента. Транзитен Уран е върху тях. Пасва за внезапна популярност (Уран и Юпитер) от телевизионен формат (Уран и 11-тия дом) за красота (Венера).

*

Нова

• 3491
« Отговор #1810 -: Август 18, 2013, 06:09:58 pm »
Да наистина доста добре. Така местим и луната напред. Защото все пак тя печели в конкурс за красота, попрището е важно. А и добре би се връзвало първодомна луна опозиция със сатурн, сега да почнат да я кълват и наричат крокодил ))))

« Отговор #1811 -: Август 18, 2013, 06:17:57 pm »
Така Луната отива в царствената накшатра Магха. При АС Лъв в западната карта във ведическата АС ще бъде или в Рак (накшатра Аслеша), или в Лъв (Магха). Луна и АС в Магха или само У1 Луна в Магха (при АС в Рак по сидерал) плюс аспектът на Сатурн върху Луната биха могли да ѝ дадат слава и възможност да се задържи в бизнеса по-дълго от еднодневка. При АС в Рак Раху в 5-ти и екзалтирана Венера в 9-ти си струва да се отбележат като предпоставки за популярност. Обаче планетарните периоди не ми се връзват много с този АС. Главният период (махадаша) е добре - на Венера, но подпериодът на Сатурн, който се намира в 12-ти дом от Венера нещо не ми пасва за събитието (въпреки че Сатурн е също силен по знак - тронов е). Не знам, не разбирам. АС в края на Риби или Овен няма ли да стане?

« Отговор #1812 -: Август 18, 2013, 07:07:07 pm »
Сигурно е заради Слънцето, но на мен момичето ми допада. Не е точно красавица, но не бих я нарекла крокодил :rolleyes: . Има големи очи, Луната сигурно е на АЦ, хубаво сте предположили, че АЦ-то е Лъв. А може Луната просто да има аспект с АЦ-то.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1813 -: Август 18, 2013, 07:13:00 pm »
Ами...

Не е крокодил, как ще е крокодил. Аз досега Мис България крокодил не съм виждала, по-скоро гроздето е кисело.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1814 -: Август 18, 2013, 07:16:28 pm »
Но първата снимка от линка на Акрукс ми харесва, на останалите не чак толкова - изглежда съвсем различно.

Верно, и по-големи крокодили сме виждали по конкурси за бг миски.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1815 -: Август 18, 2013, 07:21:36 pm »
Ами...

Не е крокодил, как ще е крокодил. Аз досега Мис България крокодил не съм виждала, по-скоро гроздето е кисело.

А чак пък толкова...не знам.
Например повечето хора смятат Антония Петрова за крокодил и мисля, че са прави, но то си е въпрос на вкус. Може да има такива каквито я харесват.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1816 -: Август 18, 2013, 07:22:42 pm »
На снимката с короната е излязла кофти, със селско излъчване, на останалите е по-чаровна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1817 -: Август 18, 2013, 07:28:16 pm »
Аз съм склонна да застана зад Антония и да я подкрепя )))

Всичко си има момичето и й е наред ))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1818 -: Август 18, 2013, 07:32:09 pm »
Не е красива, но те и без това рядко ги избират по хармонични и правилни черти, всичко се гледа комплексно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1819 -: Август 18, 2013, 07:33:43 pm »
Антония не ми харесва нито в лице, нито в тяло. Е, поне очите са й хубави ;D и маниери също не й липсват.