Момичето спортува, за разлика от мързеливите тюфлеци.
Венера и Калоян са на меден месец , за Дриймката не знам.
Иииии, сетих се, да не е бременна? И се крие да не я уручасаме?Чух, че сме имали бременен форумист, да не е тя?Получих факс по нептун, казвайте...
Цитат на: Нова в Август 22, 2013, 03:38:13 pmИииии, сетих се, да не е бременна? И се крие да не я уручасаме?Чух, че сме имали бременен форумист, да не е тя?Получих факс по нептун, казвайте...То и на мен ми се пада по хороскоп тази година, чакам да се надигне вятър от плацдарма на Морското училище, долу е под нашите прозорци.
Ще си имаме бебе!
Ама много ги разбирате вие тези работи!Човек чак да ви се чуди на ..................опитността! Нова, не ми каза нищо за дивана на Острова. Отговаряй, че пак ще изчезна! А иначе сега е време за забременяване.. и къде 6 май... гергьовден... арееее... Свети Георгееее!
Калояне, това сърце преди беше мое! Нещо много бързо присвояваш аватарите на колегите съфорумци
А как да сме опитни като едната ходи с гащи и не се сеща да си ги поотмести поне, а пък ти не щеш да ми дойдеш на.. дивана.Имам памучно розовко одеалце, щеш ли да го постеля връз дивана да ни е комфортно, докато се търкаляме.
Цитат на: Нова в Август 22, 2013, 04:00:27 pmА как да сме опитни като едната ходи с гащи и не се сеща да си ги поотмести поне, а пък ти не щеш да ми дойдеш на.. дивана.Имам памучно розовко одеалце, щеш ли да го постеля връз дивана да ни е комфортно, докато се търкаляме.Калояне, ела - ще си изкарам от гардероба курвенския лилавочерен сутиен на Лиз Шармел, дето все го пазя за специални случаи. С розовото одеялце на Нова ще се наметнем тримата - да поиграем на хвани бонбончето.
Защо го махна твоето? Ако го сложиш пак - ще видиш, че моето е различно!!!!!
Пригласям на Нова , иначе съм пас.
Цитат на: Калоян Иванов в Август 22, 2013, 04:03:02 pmЗащо го махна твоето? Ако го сложиш пак - ще видиш, че моето е различно!!!!!Защото мога. Така си е, всички са различни... Цял живот си играя да ги наблюдавам кои повече издържат преди да станат на решетка...