Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509925 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Дрън-дрън
« Отговор #1980 -: Август 27, 2013, 02:35:21 pm »
Поправям се:

Нерил, ти си първокласен глупак.

Не знам ретро лъвски мерк ли беше, чудо ли беше, но ти подсказвам, че си се запътил към пълна ликвидация във форума.

« Отговор #1981 -: Август 27, 2013, 02:37:54 pm »
По-леко с квалификациите, Нерил. Кой е клет и кой не е дай да не обсъждаме, и без това не си в изгодна позиция.

Дотук съвсем никак не успя да ни впечатлиш. Склонна съм да кажа, че към момента си сред най-глупавите форумисти, но то твоето даже не е глупост, а просто преекспониране на самонадеяност, виждаш до върха на носа си, защото решаваш да ни се представиш като върха на сладоледа, но то просто не ти се получава. С всеки пост се нахендряш към небитието. Спри се и дай шанс на луната ти да помисли, анализира и вземе връх над лъвското.
Мацко аз който трябва впечатлявам...просто питам някои неща които ме касаят...
Аз за себе си знам, пред кой колко струвам...ама като гледам, аз не ви обръщам никакво внимание, а вие сами се натрисате...
Мечтата не ми е да впечатлявам никого с нищо, най малкото тук!
Казах си мнението за питането за тази и въпроса ми приключи.....:)
Ако и изглеждаш, както пишеш, ще те вземе някоя мотика да си намериш майстора с нея.
Иринке, мен повярваи ми има коя да ме вземе...Само не знам, защо ме мислите толкова...
Ама какво да се прави...:)))))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1982 -: Август 27, 2013, 02:39:13 pm »
Айде стига с тия глупости. Кво се карате, после ще ми каже някой, че съм 20 годишно дете (както някой други индивиди направиха), а тука бетер от мене има.. Само с глупости и драми се занимавате хорааааа, живота си тече!!!

Усмивки!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #1983 -: Август 27, 2013, 02:41:32 pm »
Леля ще викаш на майка си или жените, които харесваш, щото съм доста по-млада от теб, нямам 30 още и изглеждам страхотно, всички са ми виждали снимките. Знам, че те е яд, че си сам и нещастен, а и в работата не ти върви, щом по цял ден висиш тук и дрънкаш простотии, при теб работи първосигналната система, не можеш да разбереш другите какво говорят и като квалифициран психолог лично аз ти казвам да си пиеш хапчетата и да изчезваш. Калоян е нива над теб!

Поправям те:

Калоян е от друга галактика )))))))))))))))))))))))

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1984 -: Август 27, 2013, 02:44:30 pm »
Айде стига с тия глупости. Кво се карате, после ще ми каже някой, че съм 20 годишно дете (както някой други индивиди направиха), а тука бетер от мене има.. Само с глупости и драми се занимавате хорааааа, живота си тече!!!

Усмивки!
"Някой други индивиди" съм Аз. Имам си име и ако искаш чак толкова да ми казваш нещо, въпреки че ти казах да не го правиш, го казвай директно. Поне така би направил голям човек, за какъвто се имаш. Но си заблудена отново, дори и за това, че си зряла. На мен лично ми доказваш само колко НЕ СИ, постоянно. Особено, след като и говориш за себе си в трето лице ед.ч.

« Отговор #1985 -: Август 27, 2013, 02:45:30 pm »

Усмивки!
Ама Краби сладураби ще те изям...
Просто като си на 20 погледни лошият пример на каките и не се дръж като тях...има позитивна страна за теб....
На мен са ми забавни как се изкарват,умни дават тон в живота на хората и тн...
Ама нали знаеш, че отрицателната енергия се връща, ако не на тях на близките им...
И кво...какви ги вършиш ти я кажи и ми се усмихни...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1986 -: Август 27, 2013, 02:46:15 pm »

Усмивки!
"Някой други индивиди" съм Аз. Имам си име и ако искаш чак толкова да ми казваш нещо, въпреки че ти казах да не го правиш, го казвай директно. Поне така би направил голям човек, за какъвто се имаш. Но си заблудена отново, дори и за това, че си зряла. На мен лично ми доказваш само колко НЕ СИ, постоянно. Особено, след като и говориш за себе си в трето лице ед.ч.

Първо, ти ме помоли да не те занимавам, и аз така правя. Не те споменавам, нито пък искам да си говоря с теб.

Ти явно от толкова проблеми си станала доста злобна, а както добре знаеш контакт с хора като теб не искам. Никой тук не говори за теб, визирах друг човек, той си разбра.

Не ме занимавай с глупости, аз не съм ти проблема, други си имаш.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1987 -: Август 27, 2013, 02:46:32 pm »
Стари кучета медалисти сме, ей... На един акъл, Сънчоооо, Сънчо.

Абе аз търсих и същия транзит при личните на Калоян, ма май и там уцелихме )))))))))))))))

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1988 -: Август 27, 2013, 02:47:28 pm »
Нерил, момичетата са много готини, жалко че не всеки с всеки намира език тук.

НО, аз ви обичам всички, затова не искам да се карате.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1989 -: Август 27, 2013, 02:47:56 pm »
Поправям се:

Нерил, ти си първокласен глупак.

Не знам ретро лъвски мерк ли беше, чудо ли беше, но ти подсказвам, че си се запътил към пълна ликвидация във форума.

Виждаш ли, НерилЕ, има кой да те обича  ;D - не е като да минеш незабелязан някъде!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1990 -: Август 27, 2013, 02:50:18 pm »
То да са само грешките, Сънчо, с мед да го намажеш, ами къде ми сравняваш последователната, структурирана мисъл и обща култура на "Калоян" с това тук, ти сама веднъж каза, че е много "умна" )))) Ама наистина много е умна, а  и виж как предпазливо и разумно се покри, че взеха да избиват дяволите.

« Отговор #1991 -: Август 27, 2013, 02:52:52 pm »

Усмивки!

Първо, ти ме помоли да не те занимавам, и аз така правя. Не те споменавам, нито пък искам да си говоря с теб.

Ти явно от толкова проблеми си станала доста злобна, а както добре знаеш контакт с хора като теб не искам. Никой тук не говори за теб, визирах друг човек, той си разбра.

Нерил, момичетата са много готини, жалко че не всеки с всеки намира език тук.

НО, аз ви обичам всички, затова не искам да се карате.
Краби сладураби, гледай на 30 да не си като тях...
В смисъл да се хвалиш, колко си умен хубав и тн, ама видиш ли мъжа ти те тормози и никой не те иска...
Аз може да съм всякакъв, ама никога директно не съм се хвалил...ама като им отварям врата на комлексите не знам...
Пак казвам, ако не на тях тази злоба ще се върне на близките им..
Ти си Краби най хубавата сладураби...кисессссс

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1992 -: Август 27, 2013, 02:54:33 pm »
Да Съни, аз като ви казвам, че Калоян е Рак! Познавам си водите.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1993 -: Август 27, 2013, 02:55:40 pm »

Усмивки!

Е как не ме споменаваш, като 2-3 страници напред ми каза името.  :blink:
. грозноватичък ми е, ама ще се въздържа от коментар, че не се знае ей сега Ини от къде ще излезе да ми обяснява за постиженията му  ;D ;D

Като не искаш, контакт с мен, не ме дразни излишно. Тея номера на приятеля ти и пред мама и тати . Нали уж съм злобна и си имам проблеми (както си мислиш) и тогава се чудя ,'защо изобщо се занимаваш с мен'??? Имаш сериозен проблем ти. Вече не съм сигурна дали е от годините ти.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1994 -: Август 27, 2013, 02:58:24 pm »
Краби, аз мога цял ден си те нареждам разбираш ли?! Ако малко поне вдяваше от астрология щеше да знаеш. Ти си избери как да постъпиш.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1995 -: Август 27, 2013, 03:02:49 pm »
То да са само грешките, Сънчо, с мед да го намажеш, ами къде ми сравняваш последователната, структурирана мисъл и обща култура на "Калоян" с това тук, ти сама веднъж каза, че е много "умна" )))) Ама наистина много е умна, а  и виж как предпазливо и разумно се покри, че взеха да избиват дяволите.
Добрият астролог знае днес и утре какви дни са, ама ние сме си овни, родени сме за конфликта и все на предна линия, раците да се крият и шикалкавят ;D

В тая връзка с кривите дни можем само да сме благодарни на определени субекти за наличието им тук, добре обират кривината, по-добре тук да се сдъвче човек с някой за кратко, отколкото да си прецаква по-близките отношения :)

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1996 -: Август 27, 2013, 03:04:11 pm »
Знаех си, просто дочаквах момента, в който ще се разровиш :)))) Сладур!

Проблеми нямам, но може би ти имаш. За разлика от теб, мен вече мама и тати не са ми спонсори и фактор в моят живот, а ти къде викаш живееш и на колко години беше?

Защо не бъдеш полезна на форума с нещо по-различно от това да се дразниш с хората. Пак ти казвам, натискаш грешният човек, не си познала, че с моите години ще се заяждаш. Занимавай се с твоите проблеми. И реши какво искаш, да ти викам по име или не? Нещо обидно да видя в моите постове? Тая злоба ще те довърши.. Грозна гледка.

Аз не съм от раците дето ще се скрият, така че не разчитай. Спри да ме настъпваш с лошо, ако не получаваш лошо отношение от мен, не смятам, че аз съм длъжна да получавам такова от теб.

О и аз със сигурност разбирам повече от астрология отколкото ти.

И съни, тя ме натисна за годините, не аз нея. Проследи целият разговор, с нищо никога не съм я обидила. Въпреки, че трудно търпя хора, които са се заяждали много пъти пред мен с други хора, особено ако го правят с хора, които аз харесвам.

*

satin_

« Отговор #1997 -: Август 27, 2013, 03:04:18 pm »
Да Съни, аз като ви казвам, че Калоян е Рак! Познавам си водите.

В този ред на мисли къде е Калоян, че ми липсва :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1998 -: Август 27, 2013, 03:09:52 pm »
И съни, тя ме натисна за годините, не аз нея. Проследи целият разговор, с нищо никога не съм я обидила. Въпреки, че трудно търпя хора, които са се заяждали много пъти пред мен с други хора, особено ако го правят с хора, които аз харесвам.
Ти даде непоискан съвет, мило! Там ти е грешката. И аз преди съм допускала такива грешки и знам какви са последствията.

Това е моя грешка, но не е бил груб и е бил изцяло, защото съм искала да помогна. Можеше да ми каже да си гледам работата или да каже 'Не краби, благодаря това не е отговорът', а не да ме обижда и да ми се кара.. Чакай малко, това е форум, тук всички даваме съвети и помагаме един на друг, с нищо никого не съм искала да обидя, питах я съвсем нормално и даже с добър тон и добра нагласа. Еми няма да търпя такова отношение, абсурд.

Гледам да съм положителна и да помагам на всекиго с нещичко, смятам че съм помогнала на доста хора, но всяко нещо си има граница... и това да се твърди, че едва ли не аз нищо не разбирам от астрология, съм сигурна че доооста хора в този форум няма да се съгласят.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1999 -: Август 27, 2013, 03:13:03 pm »
Знаех си, просто дочаквах момента, в който ще се разровиш :)))) Сладур!

Проблеми нямам, но може би ти имаш. За разлика от теб, мен вече мама и тати не са ми спонсори и фактор в моят живот, а ти къде викаш живееш и на колко години беше?

Защо не бъдеш полезна на форума с нещо по-различно от това да се дразниш с хората. Пак ти казвам, натискаш грешният човек, не си познала, че с моите години ще се заяждаш. Занимавай се с твоите проблеми. И реши какво искаш, да ти викам по име или не? Нещо обидно да видя в моите постове? Тая злоба ще те довърши.. Грозна гледка.

Аз не съм от раците дето ще се скрият, така че не разчитай. Спри да ме настъпваш с лошо, ако не получаваш лошо отношение от мен, не смятам, че аз съм длъжна да получавам такова от теб.

О и аз със сигурност разбирам повече от астрология отколкото ти.

И съни, тя ме натисна за годините, не аз нея. Проследи целият разговор, с нищо никога не съм я обидила.
Не съм се ровила бе дете, колко пъти да ти казвам. Стига ми да те прочета веднъж. Защо не разбираш, че не всички са зле с паметта, като теб. Бъди спокойна, за сега само ти си ми крива и то защото си го просиш. Аз отдавна нямам спонсори, пак си в грешка, говориш без да знаеш. Пак ми доказваш, че си малка. Ех ако не беше тая злоба в мен, докъде ли щях да стигна?! Как прозря всички, браво. Сигурно заради знанията ти. И няма нужда да съм злобна, за да не те харесвам. Ти си от тоя тип, дето говорят, мислят и правят съвсем различни неща.