Цитат на: Crabby в Август 29, 2013, 12:28:14 pmНали, много е сладък )) Реших, че вече няма да ближе старият аватар. абе в близането имаше друг чар )))) вече май ще ти вземам такса за аватарите. Поне можеше да ме поканиш и мен в Германия. Или пак да ме похвалиш, че познах за земетръса днес!
Нали, много е сладък )) Реших, че вече няма да ближе старият аватар.
Цитат на: Калоян Иванов в Август 29, 2013, 01:37:27 pmЦитат на: Crabby в Август 29, 2013, 12:28:14 pmНали, много е сладък )) Реших, че вече няма да ближе старият аватар. абе в близането имаше друг чар )))) вече май ще ти вземам такса за аватарите. Поне можеше да ме поканиш и мен в Германия. Или пак да ме похвалиш, че познах за земетръса днес!Айде на бас, че ако те поканя няма да дойдеш.. Само си говориш ти, а на едно кафе не ме извика, за това че те хваля
Айде идвай с мен Шефа много ще се зарадва, тъмън си търсим момченце в екипа ) :rolleyes:
Цитат на: Crabby в Август 29, 2013, 02:05:36 pmАйде идвай с мен Шефа много ще се зарадва, тъмън си търсим момченце в екипа ) :rolleyes:хахаха.... ама и шефа ли ще е там? Аз мислех, че ще сме само двамата на романтичен уикенд в Сан-Суси!
Цитат на: Калоян Иванов в Август 29, 2013, 02:15:19 pmЦитат на: Crabby в Август 29, 2013, 02:05:36 pmАйде идвай с мен Шефа много ще се зарадва, тъмън си търсим момченце в екипа ) :rolleyes:хахаха.... ама и шефа ли ще е там? Аз мислех, че ще сме само двамата на романтичен уикенд в Сан-Суси!А, моля ти се сега. Искаш да стане война и във форума ли. Край, всичките ти фенки ще ме нападнат, млада съм още, живее ми се.
Краби ги подлуди мъжете у форума И аз пък си смених картинката :lol:
Тоя бива ли го? На мен винаги ми е бил симпатичен
Ще умра от кеф докато го гледам това коте как скача и казва КРА БИ КРА БИ КРА БИ
Цитат на: Crabby в Август 30, 2013, 12:26:07 pmЩе умра от кеф докато го гледам това коте как скача и казва КРА БИ КРА БИ КРА БИ а сещаш ли се за мен докато го гледаш ? )))))