Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510018 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #2160 -: Септември 04, 2013, 03:30:54 pm »

Пич, пусни си една тема "Барът на Нерил" и там си разказвай историите на чашка със желаещите.
Ние с Нова не пием! ... и всички ще са доволни. )))
Климе света не се върти около теб, а дали поркаш или не...Какво ме интересува...
Ако ми целунеш ръка публично пред свидетели, приемам...
Няма лесни неща в тоя живот...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #2161 -: Септември 04, 2013, 03:35:56 pm »
хахаа... някои хора се имат за ББ или за Кръсника...  :57:
Смешна работа...
Щом не искаш "Бар" - не се сърди, че във всяка чужда тема ще получаваш забележки и показване на вратата...

това Климе, от Клим Самгин ми е? Знаеш ли кой е? Или е съкратено от Климент Охридски?+
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #2162 -: Септември 04, 2013, 03:37:34 pm »
Виж, Калояне не сме от една порода....
Няма смисъл да се джавкаме, на мен ми писна, честно...
Просто ти и които сметне за добре няма да ми чете писанията и аз неговите...
Аз в реалния живот не позволявам да ми дават "наклон", най малко на теб ще го позволя!
Нещо неясно..?
Няма предполагам...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #2163 -: Септември 04, 2013, 03:39:41 pm »
Наклона съм си го търсиш, като се катериш по планините, които не са за твоя опит.
Затова стой си в Бара и си барай ... квото искаш.
И няма да си имаме противоречия.
Светът на нета е достатъчно голям - Нова пише в моята тема, аз в нейната...
Ти си пиши другаде...

*

Нова

• 3491
« Отговор #2164 -: Септември 04, 2013, 03:42:59 pm »
Моля те, Калоян, наистина нека се пробваме да не го отразяваме, доколкото това е възможно. Знам и ти знаеш, че е трудно и искаме да му кажем много неща и да го наврем в на кучето задника, но по-добре да замълчим.
Все още има хора, които го отразяват, добре. Всички сме свободни, но просто понякога съжалявам, че съм прочела нещо и си казвам.. "Това наистина ли?".

То даже не е и издразване, както аз и ти дразним други, то просто е...  :o

« Отговор #2165 -: Септември 04, 2013, 03:46:18 pm »
Наклона съм си го търсиш, като се катериш по планините, които не са за твоя опит.
Затова стой си в Бара и си барай ... квото искаш.
И няма да си имаме противоречия.
Светът на нета е достатъчно голям - Нова пише в моята тема, аз в нейната...
Ти си пиши другаде...
Леле ти не разбираш от дума, честно....
С теб човек трябва да се държи кофти, за да разбереш...
Така само си мирен и тихичък...:)
Ще стане човек от теб, споко...ама треа да минеш през боя на живота...
Вая кон диос...:)
Моля те, Калоян, наистина нека се пробваме да не го отразяваме, доколкото това е възможно. Знам и ти знаеш, че е трудно и искаме да му кажем много неща и да го наврем в на кучето задника, но по-добре да замълчим.
Все още има хора, които го отразяват, добре. Всички сме свободни, но просто понякога съжалявам, че съм прочела нещо и си казвам.. "Това наистина ли?".

То даже не е и издразване, както аз и ти дразним други, то просто е...  :o
Поучи се от момиченцето...а за кучето в гъза...хахахахахаахахах...
Мацка, няма как да ме навреш...:)...Принципно, аз навирам, мъжко съм все пак..:))))
Ама мое да пробваш...:)

« Отговор #2166 -: Септември 04, 2013, 03:47:56 pm »
Моля те, Калоян, ...   

щом ме молиш... ПРИЕМАМ. ))) .. темата е твоя! .. и волята е твоя!~

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2167 -: Септември 04, 2013, 03:48:06 pm »
Намерих картинка във фейса :)

« Отговор #2168 -: Септември 04, 2013, 03:49:21 pm »

:72: :08: :57: :wink2:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2169 -: Септември 04, 2013, 08:50:21 pm »
Аз в реалния живот не позволявам да ми дават "наклон", най малко на теб ще го позволя!
Нещо неясно..?
нерилчо, почваш да ми ставаш симпатичен...един такъв глупав...  :rolleyes:

естествено, че не сте от една порода с калоян- все едно да сравняваш трабант с мерцедес.
калоян отдавна те отсвири и хич не му е проблем да не те забелязва, но ти си тоя, който  върви след него и се джавка и  понеже не си му от класата, ставаш малко смешничък...таа..слънчице глупаво, преди да почнеш да се джавкаш с някой, първо си направи сметката дали има смисъл, дали ще ти е по силите  ;)

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2170 -: Септември 04, 2013, 08:54:09 pm »
Нещо неясно..?

естествено, че не сте от една порода с калоян- все едно да сравняваш трабант с мерцедес.
калоян отдавна те отсвири и хич не му е проблем да не те забелязва, но ти си тоя, който  върви след него и се джавка и  понеже не си му от класата, ставаш малко смешничък...таа..слънчице глупаво, преди да почнеш да се джавкаш с някой, първо си направи сметката дали има смисъл, дали ще ти е по силите  ;)
Нали ти пишеше, че си на 39, а гаджето ти на 30 или бъркам...?

« Отговор #2171 -: Септември 04, 2013, 09:06:51 pm »
Нещо неясно..?

Мацка нека ти обесня некви неща за животеца...нищо, че си по възрастна от мен...
когато ти дюзпата да с ю си купите с кеш пара апартамент на 25 години и на 26 се сетиш, че трябва да си направиш животозастраховка със спестовен характер и не усещаш кризата по джоба ти...Когато за държавите за които дърадорите не сте и стъпвали там...Тогава даваи ценни съвети...
Маненкия те използва само за задоволяване на платоничните му нужди...Аз също съм бил с по глеми на възраст жени от мен, ама съм ги отбичвал...Защото не искам един ден да се обърна и да видя баба ми да спи до мен...НЕ ПУША НАСТЪПЕНИ ФАСОВЕ..
А това глупаче и тн...сигурно и съм убеден даже, че така говориш на твоя....Не ти се сърдя или обиждам....защото приемам хората каквито са...:)

« Отговор #2172 -: Септември 04, 2013, 09:57:15 pm »
Много грубо, Нерил, безсмислено грубо. Не мислиш ли, че освен външен вид има и други неща, които могат да се харесват/обичат у един човек? Гледаш лустрото, опаковката, фасадата на нещата и страшното е не, че не виждаш, че има нещо зад тях, ами че не подозираш изобщо, че това има значение. Сигурно си бил лъган от жени и то доста. Хващаш си безупречна красавица, а тя се оказва... Гледай по-далеч от Гучи, Мучи, Ролекс и т.н.

« Отговор #2173 -: Септември 04, 2013, 10:06:07 pm »
Много грубо, Нерил, безсмислено грубо. Не мислиш ли, че освен външен вид има и други неща, които могат да се харесват/обичат у един човек? Гледаш лустрото, опаковката, фасадата на нещата и страшното е не, че не виждаш, че има нещо зад тях, ами че не подозираш изобщо, че това има значение. Сигурно си бил лъган от жени и то доста. Хващаш си безупречна красавица, а тя се оказва... Гледай по-далеч от Гучи, Мучи, Ролекс и т.н.
Много точно съм го написал и не визирам теб...ПРОСТО КАЗВАМ НЕЩАТА СПОРЕД МЕН...
Не никога не съм бил лъган, защото аз не съм лъгал жените...

« Отговор #2174 -: Септември 04, 2013, 10:08:01 pm »
Нерила, кой знае каква смотана муцуна имаш в действителност, римува се с Горила ;D Намери форум пълен с жени да си избиваш комплексите, много плоска идея ;D

« Отговор #2175 -: Септември 04, 2013, 10:09:29 pm »
Знам, че не визираш мен. Защо да си мисля, че визираш мен - току-що се включих в разговора, няма как просто. И аз казвам как стоят нещата според мен.
Девет години разлика няма да я превърнат в твоя майка, камоли в баба. Ако сме все още на конкретния казус.

« Отговор #2176 -: Септември 04, 2013, 10:13:18 pm »
Нерила, кой знае каква смотана муцуна имаш в действителност, римува се с Горила ;D Намери форум пълен с жени да си избиваш комплексите, много плоска идея ;D
Аз си се харесвам и ако задочно си се почувствала засегната...ами няма как да ти помогна...А насоки къде и какво да правя....така си говори на горилата ти мъж деца и тн...Или чети Отнесени от вихъра...:)....И леко с романтиката, че като се събудиш, маймунката дето спи до теб да не издаде звук или оригне...:))))
Знам, че не визираш мен. Защо да си мисля, че визираш мен - току-що се включих в разговора, няма как просто. И аз казвам как стоят нещата според мен.
Девет години разлика няма да я превърнат в твоя майка, камоли в баба. Ако сме все още на конкретния казус.
Ами да това ми е мнението и си го казвам от моя гледна точка...Не виждам лошо...и не виждам смисъл да убеждавам никои...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2177 -: Септември 04, 2013, 10:16:42 pm »
нерилчо, престани да пълниш форума с глупости! мисли малко...в твоя случай МНОГО! ..преди да кажеш нещо!
вярно, че държавата ни е чалга и глупостта е на пиедестал, но не е задължително и тук да е така  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2178 -: Септември 04, 2013, 10:18:20 pm »
нерилчо, престани да пълниш форума с глупости! мисли малко...в твоя случай МНОГО! ..преди да кажеш нещо!
Ами казвам си мнението и ти взе отношение за нещо което не те касае...а за мисленето споко...поне на 50 ще лежи млада мацка до мен на не 59 годишен сюнгер...:)

« Отговор #2179 -: Септември 04, 2013, 10:20:19 pm »
Ами ако младата мацка не си пада по 50 годишни, а по млади мацоци като нея, защото и тя гледа само лустрото? Ще си я купиш с пари? Но това не е любов.
« Последна редакция: Септември 04, 2013, 10:25:06 pm от Mirabella »