Цитат на: Калоян Иванов в Септември 05, 2013, 01:27:34 pmЦитат на: ini в Септември 05, 2013, 01:22:08 pmЦитат на: Lillie в Септември 05, 2013, 01:20:35 pmМоже да си направите и ФБ група Ако си направите, искам линк. Пиша молба за членство, с мотивационно писмо, снимка и мерки.писмата ги приемам аз... аз гледам снимките ..и вземам мерките... СОБСТВЕНОРЪЧНО! ))) С моето 75В сигурно няма да се класирам.
Цитат на: ini в Септември 05, 2013, 01:22:08 pmЦитат на: Lillie в Септември 05, 2013, 01:20:35 pmМоже да си направите и ФБ група Ако си направите, искам линк. Пиша молба за членство, с мотивационно писмо, снимка и мерки.писмата ги приемам аз... аз гледам снимките ..и вземам мерките... СОБСТВЕНОРЪЧНО! )))
Цитат на: Lillie в Септември 05, 2013, 01:20:35 pmМоже да си направите и ФБ група Ако си направите, искам линк. Пиша молба за членство, с мотивационно писмо, снимка и мерки.
Може да си направите и ФБ група
Цитат на: ini в Септември 05, 2013, 01:22:08 pmЦитат на: Lillie в Септември 05, 2013, 01:20:35 pmМоже да си направите и ФБ група Ако си направите, искам линк. Пиша молба за членство, с мотивационно писмо, снимка и мерки.молбите и писмата ги приемам аз... аз гледам снимките ..и вземам мерките... СОБСТВЕНОРЪЧНО! ))) моля, кандидатките да се явяват по бански!
Няма, Лил, но аз съм 75А, а съм номер 1.Или вече не съм, хаххахахаххахахаИванов, Инито е сред най-красивите съфорумистки, при това скорпион, така че умната.
Ини, орални умения и писане с разбиране!
със скорпиона го отказа набързо..
Цитат на: ini в Септември 05, 2013, 01:33:17 pm със скорпиона го отказа набързо..не ме е отказала - просто се двуумя силно... всичко ще зависи от контеста!
Цитат на: Калоян Иванов в Септември 05, 2013, 01:34:28 pmЦитат на: ini в Септември 05, 2013, 01:33:17 pm със скорпиона го отказа набързо..не ме е отказала - просто се двуумя силно... всичко ще зависи от контеста!конкуренцията е жестока...
Бременните жени излъчват една особена самобитна и много приятна красота.
Аз може ли сега да си кажа мерките, че след някой друг месец ще ме върнете
Ето, прясна-прясна отпреди месец. Кандидат - Ирина. Възраст - тамън. Град - Пловдив. Хоби - да купувам дрешки в Мола. Девиз - любофта ще спаси света!. Любима книга - Алхимикът. Нещо повече за мен - Ами-и всичко искам и сега го искам щото го засложавам!! Тия другите кифли да си варвят на село!!
Цитат на: venerra в Септември 04, 2013, 11:22:53 pmЦитат на: Нерил в Септември 04, 2013, 11:18:57 pmЦитат на: venerra в Септември 04, 2013, 11:12:41 pmвсъщност не си глупав, нерилчо, даже си умен, умен си точно толкова, колкото ти е необходимо на този етап, но...можеш и още..препоръчвам ти повечко секс, библията да прочетеш /тук е на почит/ и по-малко хари потър.няма да ти отговарям повече, защото не виждам особена полза от говоренето с теб, но се надявам поне ти да си научил нещичко от нас. лека нощ !Лека и от мен и преди да заспиш научи поредното ( освен горенаписаното за теб от мен)Библията и християнството ЗАБРАНЯВАТ астрологията....Така, че преди да лицемерничиш, колко си набожна...си помисли преди да я отвориш...Лека...не съм набожна, казах го с ирония, но как да схванеш с този умствен капацитет...лека нощХахаха...а аз без ирония ти пожелавам да не те зарежат заради по млада...тогава ще се сетиш, колко мъдро съм ти го казал и ти как си балалаикаше и така...:
Цитат на: Нерил в Септември 04, 2013, 11:18:57 pmЦитат на: venerra в Септември 04, 2013, 11:12:41 pmвсъщност не си глупав, нерилчо, даже си умен, умен си точно толкова, колкото ти е необходимо на този етап, но...можеш и още..препоръчвам ти повечко секс, библията да прочетеш /тук е на почит/ и по-малко хари потър.няма да ти отговарям повече, защото не виждам особена полза от говоренето с теб, но се надявам поне ти да си научил нещичко от нас. лека нощ !Лека и от мен и преди да заспиш научи поредното ( освен горенаписаното за теб от мен)Библията и християнството ЗАБРАНЯВАТ астрологията....Така, че преди да лицемерничиш, колко си набожна...си помисли преди да я отвориш...Лека...не съм набожна, казах го с ирония, но как да схванеш с този умствен капацитет...лека нощ
Цитат на: venerra в Септември 04, 2013, 11:12:41 pmвсъщност не си глупав, нерилчо, даже си умен, умен си точно толкова, колкото ти е необходимо на този етап, но...можеш и още..препоръчвам ти повечко секс, библията да прочетеш /тук е на почит/ и по-малко хари потър.няма да ти отговарям повече, защото не виждам особена полза от говоренето с теб, но се надявам поне ти да си научил нещичко от нас. лека нощ !Лека и от мен и преди да заспиш научи поредното ( освен горенаписаното за теб от мен)Библията и християнството ЗАБРАНЯВАТ астрологията....Така, че преди да лицемерничиш, колко си набожна...си помисли преди да я отвориш...Лека...
всъщност не си глупав, нерилчо, даже си умен, умен си точно толкова, колкото ти е необходимо на този етап, но...можеш и още..препоръчвам ти повечко секс, библията да прочетеш /тук е на почит/ и по-малко хари потър.няма да ти отговарям повече, защото не виждам особена полза от говоренето с теб, но се надявам поне ти да си научил нещичко от нас. лека нощ !
Имам приятелкам, която е по- голяма със 7 години от мъжа си. Личи си. Той е един пухчо с опната кожа.