Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509336 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #2260 -: Септември 06, 2013, 12:28:06 pm »
нериле, не знам твоя френд с какви жени се захваща, но за себе си мога да кажа, понеже ми коментираш историята /разбрал-не разбрал..не че си длъжен/ - не съм тръгнала да си търся мъж и да му раждам деца. щастливо омъжена съм от 20 г. за страхотен мъж ,във всяко едно отношение, но това не ми пречи да се позабавлявам с някой младеж, без ангажименти..ако ме разбираш  ;) не си правя илюзиите че за 20 г. мъжа ми не е забил нещо чуждо пътьом. имаме едно дете ..да си мине от реда , и за друго неща и да чуя , да си развалям фигурата и спокойствието, мне, мерси, егоист съм.
 така стоят нещата от моя гледна точка, така че не се притеснявай за мен , че ще бъда прелъстена, изоставена, молеща и страдаща. такава опция няма!  ;)
Аз лично не съм фен на такова поведение, ама щом те кефи и мъжа ти е хепи...Ами значи сте едно хепи фемили...
:)
На какво не си фен? На изневярата ли?Аз лично я презирам! Дано в моето семейство няма такива неща!
Ами при мен нещата са симпъл...Или си с някой или не...Но не никак не съм фен на изневяра и тн...И приказки от сорта писнали сме се и се търпим...Не желая и не обичам да слушам...
Френдове са ми искали ключ от нас да си водят разни парцалеси и никога не съм давал...Е ако му е сериозно гадже и не съм в София винаги съм си давал и така...Ама не мога да презра откровеност на дадени хора...Като им е кеф да го правят и да си разправят и най вече хвалят..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2261 -: Септември 06, 2013, 12:34:43 pm »
За изневяра си има хотели - който го сърби, да си плаща.  ;D

Ама да си водиш любовника/любовницата в брачното ложе - това не го разбирам. Иначе нека го правят хората, не ги съдя, но на "неутрален" терен. Другото е цинизъм.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2262 -: Септември 06, 2013, 12:36:59 pm »
Само да не я убиете с камъни...Живота си е нейн, но поне има смелоста да го напише, макар по начин, които няма смисъл от комент...
Тази Венера не е ли психолог по образование и професия?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2263 -: Септември 06, 2013, 12:40:32 pm »
Не знам как е в дългогодишните бракове, вероятно има забежки от двете страни, освен ако не говорим за някакво много патриархално семейство от селски тип. В повечето бракове кризи на доверие има - при едни двойки се случват по-отрано, при други по-късно, на средна възраст.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2264 -: Септември 06, 2013, 12:47:27 pm »
Отговора за кризите и неадекватните думи винаги има....Ама това ли трябва да е начин на поведение?
« Последна редакция: Септември 06, 2013, 01:06:59 pm от Нерил »

« Отговор #2265 -: Септември 06, 2013, 02:17:24 pm »
Нептун в V доме
Ваше творческое самовыражение ярко окрашено воображением, и Вы особенно склонны к театру, кино и другим артистическим занятиям, в которых творческая фантазия играет главную роль.
В любви Вы часто имеете дело с чарующими фантазиями, которые имеют очень мало общего с реальностью.

Нептун в ретроградной фазе движения
В жизни человека много хаоса, самообмана, внушаемости, болезненной впечатлительности. Он может иметь склонность к алкоголизму или наркомании. Рекомендуется заниматься творчеством, музыкой. Необходимо развивать свой внутренний мир, постигать высшие космические вибрации, гармонию сфер.
Мерси Аркус...:)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2266 -: Септември 06, 2013, 02:58:18 pm »
На какво не си фен? На изневярата ли?Аз лично я презирам! Дано в моето семейство няма такива неща!
звучиш така, сякаш разчиташ на някакви външни обстоятелства да определят какво ще бъде семейството ти. то ще бъде такова, каквото си го направиш!
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2267 -: Септември 06, 2013, 03:02:24 pm »
звучиш така, сякаш разчиташ на някакви външни обстоятелства да определят какво ще бъде семейството ти. то ще бъде такова, каквото си го направиш!
Семейство се гради от 2-ма души-значи не зависи само от мен,но ще се постарая да имам идеално,истинско семейство  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2268 -: Септември 06, 2013, 03:08:49 pm »
Аз лично не съм фен на такова поведение, ама щом те кефи и мъжа ти е хепи...Ами значи сте едно хепи фемили...
:)
много си либерален, почваш да ми харесваш  ;D
обаче пак оставам с впечетлението, че не съм разбрана. значи казах, че не си търся друг мъж, казах също че не ми пречи да бъда с друг, ако ме впечатли някой /което е много трудно/, а не че това ми е обичайното поведение, а за мъжа ми само бих могла да гадая .. така, че изневерите в моето семейство не са ежедневие , както ме разбрахте , но и така да е, тогава- ако нещо ви се вижда невероятно, то е защото виждате отражението на собствените си предразсъдъци  ;)

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2269 -: Септември 06, 2013, 03:13:05 pm »
Семейство се гради от 2-ма души-значи не зависи само от мен,но ще се постарая да имам идеално,истинско семейство  :blink:
така е , права си, но човек сам избира с кой да живее, никой не му го налага, нали.
 а ако след време разбереш, че си сгрешил, си свободен да си тръгнеш . винаги има свободен избор.

« Отговор #2270 -: Септември 06, 2013, 03:34:43 pm »
така е , права си, но човек сам избира с кой да живее, никой не му го налага, нали.
 а ако след време разбереш, че си сгрешил, си свободен да си тръгнеш . винаги има свободен избор.
Да,това е по-добрия вариант-да си тръгнеш ако си сбъркал в избора си,а не да крепиш нещо изкуствено. За да не се случват такива неща е хубаво добре да опознаеш човека преди да се ожениш-2 години лично за мен са достатъчни. Не е хубаво да се жениш и твърде млад. Партнъор човек трябва да избира не само със сърцето,ами и с ума си. Когато човек се жени трябва да се е наживял,да е видял и опитал от всичко. За мен един мъж е узрял за това когато премине 30-те,а за жена след 25...

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #2271 -: Септември 06, 2013, 04:02:09 pm »
Джъст, понякога един от партньорите се променя. Другият остава на нивото си. Разминаванията са напълно възможни, дори и да си опознал някой предварително и дълго.

Радвам се на ентусиазма ти. Хубаво е да има хора, които вярват в идеали. :blink:

« Отговор #2272 -: Септември 06, 2013, 04:21:30 pm »
Джъст, понякога един от партньорите се променя. Другият остава на нивото си. Разминаванията са напълно възможни, дори и да си опознал някой предварително и дълго.

Радвам се на ентусиазма ти. Хубаво е да има хора, които вярват в идеали. :blink:
За да няма разминавания партнъорите трябва да имат общи хобита и интереси и да се развиват с един темп,което вярвам,че е възможно   :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2273 -: Септември 06, 2013, 04:27:17 pm »
лудите ми са контингента. мога ли да ти помогна с нещо ? :rolleyes:

« Отговор #2274 -: Септември 06, 2013, 04:31:49 pm »
Това сериозно ли? Защото на моменти си мисля,че проявявам симптоми на циклофрения,а може и да е заради Луната в Рак...  ;D Би ли ме диагностицирала?  :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2275 -: Септември 06, 2013, 04:33:56 pm »
Това сериозно ли? Защото на моменти си мисля,че проявявам симптоми на циклофрения,а може и да е заради Луната в Рак...  ;D Би ли ме диагностицирала?  :blink:
сериозно- по образование съм психолог, но не съм практикувала.
диагноза по интернет не се поставя!  :blink:

« Отговор #2276 -: Септември 06, 2013, 04:35:59 pm »
Венера тук никои не говори за догми!
За мен картината която ти описваш буди съжаление. Заради това ти влизам в положение...
На мен ми е странно, как точно ТИ даваш оценка за мен и Джъст, която иска да си създаде хубаво семейство?
Всеки има свободен избор да си прави каквото сметне за добре и строши главата...
Но майка и съпруга...Нека другите и най вече ти да осъзнаваш, какво си написала...

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2277 -: Септември 06, 2013, 04:37:07 pm »
За мен картината която ти описваш буди съжаление. Заради това ти влизам в положение...
сладур  :wub:

« Отговор #2278 -: Септември 06, 2013, 04:37:57 pm »
сладур  :wub:
Бонжур...:))))

« Отговор #2279 -: Септември 06, 2013, 04:39:29 pm »
сериозно- по образование съм психолог, но не съм практикувала.
диагноза по интернет не се поставя!  :blink:
Ми така по писането не можеш ли да прецениш що годе? Имам някакви невъобразими идеали,страхувам се от отхвърляне и си меня настроението със скоростта на светлината  ;D