Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510272 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Дрън-дрън
« Отговор #2320 -: Септември 10, 2013, 06:14:58 pm »
 Не вярвах, че ще го кажа, но много жени, нямат интелектуалния багаж, за да бъдат феминистки. Феминизмът не е отрицание на всичко, а примерена отговорност. Кифли с хормонален дисбаланс. Мракът край полярния кръг не прощава. ;)

Ей, има хора, които и на 100+ години са си мъже и умират като такива- с оръжие в ръцете. :blink:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2321 -: Септември 10, 2013, 06:38:21 pm »
Не вярвах, че ще го кажа, но много жени, нямат интелектуалния багаж, за да бъдат феминистки. Феминизмът не е отрицание на всичко, а примерена отговорност.

Много добре казано! Другото е криворазбраната цивилизация :)

« Отговор #2322 -: Септември 10, 2013, 07:52:40 pm »
Не вярвах, че ще го кажа, но много жени, нямат интелектуалния багаж, за да бъдат феминистки. Феминизмът не е отрицание на всичко, а примерена отговорност. Кифли с хормонален дисбаланс. Мракът край полярния кръг не прощава. ;)

Ей, има хора, които и на 100+ години са си мъже и умират като такива- с оръжие в ръцете. :blink:
Много хубав пост!!!
Обаче ми направи впечатление следното:
Как НИКОЯ от вас, днес не каза на Кальо да спре, защото пише простотии и показва оръжие в ръцете на разни жълти човечета...
Как НИКОЯ от вас не скочи като тегли майни...и то защо?? Защото Лили постна голият задник на Мона Лиза...?
Това не е феминизъм...
Момичета, които взимате страната на Кальо, ВИЕ му се подигравате жестоко, подрепяики лицемерно лудоста и параноята му тук.
Не искам и желая да си имам фен клуб, защото с когото искам си пиша...
Ама как може да няма елементарна женска солидарност???
Как не видяхте простотията на ТОВА(не знам, момче ли е момиче ли е)...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #2323 -: Септември 10, 2013, 07:56:29 pm »
Феминизмът не е отрицание на всичко, а прИмЕрЕна отговорност.

Уинона, би ли написала правилните ГЛАСНИ в думата, за да разбера смисъла на изречението.
Няма дума "примерена"! ......... има примирена, премерена, примерна...!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2324 -: Септември 10, 2013, 08:10:00 pm »
Феминизма никога не съм го разбирала, както и другата крайност - жената да е безгласна буква.

А прословутата женска солидарност може да се прояви в други насоки, например делене на групички, но надали ще е скачане срещу петела. Или най-много да се разделят на две групички - "за" и "против" петела. ;D

Какъвто и който да е Калоян, следва да му се признае, че през последните няколко месеца той е атракцията на форума и генерира активност. Всяка може да има своите причини да го харесва или не харесва, да го следва и аплодира, както и да игнорира. Може да ме е вдъхновил за диванна поезия  :blink:, но всичко си е в кръга на шегата, надявам се да го разбирате. Нека си прави фен клубове - тук или другаде, мога само да му пожелая успех.

Народът иска хляб и зрелища, нека има Калоян. Всеки е на мястото си.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2325 -: Септември 10, 2013, 08:19:08 pm »
Феминизмът не е отрицание на всичко, а прИмЕрЕна отговорност.

Уинона, би ли написала правилните ГЛАСНИ в думата, за да разбера смисъла на изречението.
Няма дума "примерена"! ......... има примирена, премерена, примерна...!
Bih.
 Премерен.

Внимавай :blink:, че може и аз да те емна и тежко ти и горко

« Отговор #2326 -: Септември 10, 2013, 08:41:47 pm »

Внимавай :blink:, че може и аз да те емна и тежко ти и горко

защо си мислиш че ще се уплаша? Не ми пука... Започвай ме!
забележката ми беше правилна и добронамерена. Исках да съм сигурен какво точно казваш.

« Отговор #2327 -: Септември 10, 2013, 09:33:10 pm »
;DИмам по-добро предложение...да сформираме клуб-запознанства...тъкмо-астрологията ще е допирна точка... ;D

ами става... но тогава всеки трябва да си напише пола, града и годините, ... за да не стават грешки! )))
и да си слага картата - за синастрия! Направо можем да направим САЙТ за запознанства по карта!
Ако събираме и по 10-20 лева от човек - може да стане и бизнес!

и после почваме да ходим по сватби!  ;D

Ами дай СТАРТ...

давам СТАРТ!

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2328 -: Септември 10, 2013, 10:01:43 pm »
Един по-различен въпрос от обичайните тук във форума. Според вас, къде и как е най-добре човек да носи със себе си мобилния телефон, така че въобще да не му вреди или вредата да е сведена до минимум? Доколкото знам, трябва да е далеч от главата, сърцето, половите органи. Поради страх и от това, че казват, че мобилните телефони могат да причинят тумори, моя не го нося със себе си, но понякога се случва да пропускам важни разговори поради тази причина.
о, не  е необичаен, свикнали сме ти  ;)
едно предложение и от мен - можеш да си го завариш между 2 антенки /най-отгоре/, които да излизат от главата ти..така няма да е близо до нея. е, ще има и странични ефекти - всички ще ти чуват разговорите и ще приличаш на извънземно, ноо..няма да ти причини тумор. целта оправдава средствата!
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2329 -: Септември 10, 2013, 10:06:21 pm »
Един по-различен въпрос от обичайните тук във форума. Според вас, къде и как е най-добре човек да носи със себе си мобилния телефон, така че въобще да не му вреди или вредата да е сведена до минимум? Доколкото знам, трябва да е далеч от главата, сърцето, половите органи. Поради страх и от това, че казват, че мобилните телефони могат да причинят тумори, моя не го нося със себе си, но понякога се случва да пропускам важни разговори поради тази причина.
о, не  е необичаен, свикнали сме ти  ;)
едно предложение и от мен - можеш да си го завариш между 2 антенки /най-отгоре/, които да излизат от главата ти..така няма да е близо до нея. е, ще има и странични ефекти - всички ще ти чуват разговорите и ще приличаш на извънземно, ноо..няма да ти причини тумор. целта оправдава средствата!
Същото ако си склонна да направиш с детето ти, тогава давай акъл
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #2330 -: Септември 11, 2013, 07:36:46 am »
А, че кво им е, бе? Идеални ми изглеждат ))))
Да бе, много са "нормални", затова се опитват да убедят останалите, че са тра-ла-ла. Това е най-смотаната астро комбинация, която явно иска яка воля за преработка, за да може да "роди" нещо свясно, освен празни дърдорясвания на дървени философи дето се правят, че знаят всичко. Има загуба на личност, щото всичко е шизофренично и на показ извадено...
Не ми пука осъждам ли или не. Всъщност все ми е тая.

Има хора, които са просто тъпи, без значение кое къде им е.
Права си! Само където не можем да бъдем тъпи без да поискаме...  :blink:

Егати и късмета, и кармата, и шегата на съдбата... Отново тая комбинация... Преди години под формата на уж мъж, сега под формата на колежка ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #2331 -: Септември 11, 2013, 07:53:09 am »
Така предложената от теб комбинация, Романтика, за мъж ми е идеална за синастрия. Дори съм готова да преживея карето на луна-венера )))) Разни натали, разни синастрии.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2332 -: Септември 11, 2013, 10:49:38 am »
Нова, ето ти един рибешки стелиум, щом ги харесваш (и щом си готова да преживяваш твърд аспект Луна-Венера), малко не е първа младост, но пък Голям Човек, Голяма Душа :).

*

Нова

• 3491
« Отговор #2333 -: Септември 11, 2013, 10:55:54 am »
А, мерси за грижата към моминстването ми. Да, 66-ти набор е. Кво ше праим луната му?  :-\

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2334 -: Септември 11, 2013, 11:10:35 am »
По принцип ли, или на теб не ти се връзва като се насинастриш  :blink:? Какво му е на Луната, виж как красиво е кацнала  :rolleyes:

*

Нова

• 3491
« Отговор #2335 -: Септември 11, 2013, 11:17:49 am »
Дай нещо по-така, дева, овен, въздух да ми дойде.
Къв ше го правя тоя ревльо мамин, един издухал мерк за огън и само тва. Въздухът и той едвам се крепи. Не ми пасва.

И като имаш предивд "голям" човек, надявам се не е твърде голям. На тая възраст поне да е подвижен за компенсация ))) че аз като съм недоволна и си им казвам и не им става хубаво )))

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2336 -: Септември 11, 2013, 11:34:17 am »
Можеше Луната и по-зле да е, можеше да е осмодомна рачешка  ;D
Грам не е ревльо мамин, точно обратното, много малко хора такива като него познавам, които са на място. Малко е тънкообиден, ама няма как  с тая вода и скорпи асцендент ;D За компенсация е прекалено подвижен, ако ни поставиш с него един до друг, аз изглеждам подвижна като Гибралтарската скала. "Нещо по-така" не се сещам, то май "по-така" не останаха вече.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #2337 -: Септември 12, 2013, 11:00:06 am »
Можеше Луната и по-зле да е, можеше да е осмодомна рачешка  ;D
Грам не е ревльо мамин, точно обратното, много малко хора такива като него познавам, които са на място. Малко е тънкообиден, ама няма как  с тая вода и скорпи асцендент ;D За компенсация е прекалено подвижен, ако ни поставиш с него един до друг, аз изглеждам подвижна като Гибралтарската скала. "Нещо по-така" не се сещам, то май "по-така" не останаха вече.

Toq natal naprawo me navodni ))))
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Uran

• 6041
« Отговор #2338 -: Септември 12, 2013, 05:53:17 pm »
Не мога да открия темата за филмите.

« Отговор #2339 -: Септември 12, 2013, 06:01:55 pm »
Не мога да открия темата за филмите.
Напиши в Гугъл-астросите препоръчани филми и сериали и трябва да стане.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд