Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510370 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Дрън-дрън
« Отговор #2420 -: Октомври 22, 2013, 10:23:39 am »
Ако говорим за въпросния блог, като се напише "астроновини" в гугъла ми излиза "астроновини от мишел" и се дава препратка и към други сайтове... Дали зад тях стои едон и също лице, как мислите?  :blink:

http://astronews.eu/

Има и страница във ФБ, също илзиза в гугъла. Но това може да са различни лица и да нямат нищо общо. Вероятно става въпрос за съвпадение на имена ("астроновини"), нищо повече.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2421 -: Октомври 22, 2013, 01:33:08 pm »
Ако говорим за въпросния блог, като се напише "астроновини" в гугъла ми излиза "астроновини от мишел" и се дава препратка и към други сайтове... Дали зад тях стои едон и също лице, как мислите?  :blink:

http://astronews.eu/

Има и страница във ФБ, също илзиза в гугъла. Но това може да са различни лица и да нямат нищо общо. Вероятно става въпрос за съвпадение на имена ("астроновини"), нищо повече.

Не Лили,ето това е сайта:

www.astronovini.com

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2422 -: Октомври 22, 2013, 01:42:58 pm »
Има астролози, които поддържат по няколко сателитни блога или сайта. И една препратка може да те заведе при същото лице.

Но в случая вероятно стана въпрос за съвпадение на имена.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2423 -: Октомври 25, 2013, 07:22:13 pm »
Не знаех къде да го постна,затова реших да е тук.

https://www.facebook.com/pages/%D0%95%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D1%8F-%D0%B8-%D1%89%D0%B5-%D0%B3%D0%BE-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D1%8F-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE-%D0%90%D0%97-%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B0-%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%A2%D0%B8-/216380511779643

Заслужава си да го прочетеш:.... ;((( Много силно но и много тъжно..
Моята майка имаше само едно око.Мразех я, беше истински товар за мен. Тя имаше малък магазин на пазара.Събираше семена и продаваше какво ли не,за да събере парите от които се нуждаехме.Това ме караше да се чувствам ужасно. Веднъж в училище имахме ден на родителя.Майка ми дойде и аз бях много притеснен.Как можа да ми причини това?Хвърлих и поглед,изпълнен с омраза и избягах. На следващия ден в училище всички ми повтаряха: "О, твоята майка е едноока?!? " Подиграваха ми се.Мечтаех си майка ми да изчезне от този свят.Един ден и казах: - Мамо, защо имаш само едно око?Ако заради теб всички ще ми се смеят,защо просто не умреш!?! Тя не ми отговори.Почувствах се зле,но едновременно с това облекчен,защото бях излял чувствата си...Тя ме наказа и може би за това не разбрах, че съм я наранил... Същата нощ се събудих и отидох в кухнята да си налея вода.Там седеше майка ми и тихичко плачеше,сякаш за да не ме събуди. Погледнах я и се върнах обратно в леглото.В ъгълчето на сърцето ми нещо ме бодеше заради думите,които и бях казал.Но въпреки това ми беше противно да гледам как сълзите и се стичат от единственото и око.През онази нощ си казах,че когато порасна,ще стана богат:толкова мразех еднооката си майка и отчайващата ни бедност. Изоставих я,когато получих възможност да уча в чужбина.Положих много усилия и завърших университета с отличие.После се ожених,купих си къща.Родиха ми се деца...Живеех щастливо и бях преуспял.Харесваше ми,че нищо в моя живот не ми напомняше за еднооката ми майка.Задоволството ми растеше непрестанно. Един ден майка ми дойде да ме види,едноока както винаги.Сякаш небето се срути върху ми.Дъщеричката ми избяга,уплашена от еднооката си баба. - Коя си ти? - изкрещях. - Не те познавам!Как си позволяваш да идваш в къщата ми и да плашиш дъщеря ми!МАХАЙ СЕ!ВЕДНАГА! - О,съжалявам,сигурно съм сбъркала адреса - тихичко отговори майка ми и изчезна. Слава Богу,не ме разпозна.Отдъхнах си.Казах си,че ще изтрия тази случка от паметта си...завинаги.Заля ме вълна на облекчение. Един ден вкъщи пристигна покана за юбилейна среща на класа ни.Излъгах жена си,че отивам в командировка и заминах за родния си град.Преди срещата минах покрай старата барака,която наричах свой дом...от чисто любопитство. Съседите ми казаха,че майка ми е умряла.Не пророних и сълза.Дадоха ми писмо,което тя била оставила за мен. " Любими синко,в дългия си живот не посмях повече да дойда в дома ти и да плаша децата ти.Но дали ще е прекалено нахално да те помоля ти да дойдеш веднъж да ме видиш?Много ми липсваш и се зарадвах,когато разбрах че идваш за срещата на класа.Реших обаче да не ходя там,за да не те притеснявам...Много съжалявам,че съм едноока и че те карам да се срамуваш от мен.Когато беше малък,ти загуби едното си око при инцидент.Като майка не можех да понеса мисълта,че ще израснеш пред очите ми с този недъг...затова ти дадох моето око...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2424 -: Октомври 31, 2013, 02:59:37 pm »
Цитат

Психолози: Хората лъжат и мамят повече следобед
Причина за това е намаленият самоконтрол в по-късните часове на деня

http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/vnimavajte-horata-lyzhat-i-mamiat-poveche-sledobed-5997303

;D

Нашите политици май не влизат в представителната извадка - мамят по всяко време на денонощието.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2425 -: Октомври 31, 2013, 08:01:38 pm »

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2426 -: Ноември 02, 2013, 12:20:53 am »

https://www.facebook.com/pages/%D0%95%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D1%8F-%D0%B8-%D1%89%D0%B5-%D0%B3%D0%BE-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D1%8F-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE-%D0%90%D0%97-%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B0-%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%A2%D0%B8-/216380511779643

Моята майка имаше само едно око.Мразех я, беше истински товар за мен. Тя имаше малък магазин на пазара.Събираше семена и продаваше какво ли не,за да събере парите от които се нуждаехме.Това ме караше да се чувствам ужасно. Веднъж в училище имахме ден на родителя.Майка ми дойде и аз бях много притеснен.Как можа да ми причини това?Хвърлих и поглед,изпълнен с омраза и избягах. На следващия ден в училище всички ми повтаряха: "О, твоята майка е едноока?!? " Подиграваха ми се.Мечтаех си майка ми да изчезне от този свят.Един ден и казах: - Мамо, защо имаш само едно око?Ако заради теб всички ще ми се смеят,защо просто не умреш!?! Тя не ми отговори.Почувствах се зле,но едновременно с това облекчен,защото бях излял чувствата си...Тя ме наказа и може би за това не разбрах, че съм я наранил... Същата нощ се събудих и отидох в кухнята да си налея вода.Там седеше майка ми и тихичко плачеше,сякаш за да не ме събуди. Погледнах я и се върнах обратно в леглото.В ъгълчето на сърцето ми нещо ме бодеше заради думите,които и бях казал.Но въпреки това ми беше противно да гледам как сълзите и се стичат от единственото и око.През онази нощ си казах,че когато порасна,ще стана богат:толкова мразех еднооката си майка и отчайващата ни бедност. Изоставих я,когато получих възможност да уча в чужбина.Положих много усилия и завърших университета с отличие.После се ожених,купих си къща.Родиха ми се деца...Живеех щастливо и бях преуспял.Харесваше ми,че нищо в моя живот не ми напомняше за еднооката ми майка.Задоволството ми растеше непрестанно. Един ден майка ми дойде да ме види,едноока както винаги.Сякаш небето се срути върху ми.Дъщеричката ми избяга,уплашена от еднооката си баба. - Коя си ти? - изкрещях. - Не те познавам!Как си позволяваш да идваш в къщата ми и да плашиш дъщеря ми!МАХАЙ СЕ!ВЕДНАГА! - О,съжалявам,сигурно съм сбъркала адреса - тихичко отговори майка ми и изчезна. Слава Богу,не ме разпозна.Отдъхнах си.Казах си,че ще изтрия тази случка от паметта си...завинаги.Заля ме вълна на облекчение. Един ден вкъщи пристигна покана за юбилейна среща на класа ни.Излъгах жена си,че отивам в командировка и заминах за родния си град.Преди срещата минах покрай старата барака,която наричах свой дом...от чисто любопитство. Съседите ми казаха,че майка ми е умряла.Не пророних и сълза.Дадоха ми писмо,което тя била оставила за мен. " Любими синко,в дългия си живот не посмях повече да дойда в дома ти и да плаша децата ти.Но дали ще е прекалено нахално да те помоля ти да дойдеш веднъж да ме видиш?Много ми липсваш и се зарадвах,когато разбрах че идваш за срещата на класа.Реших обаче да не ходя там,за да не те притеснявам...Много съжалявам,че съм едноока и че те карам да се срамуваш от мен.Когато беше малък,ти загуби едното си око при инцидент.Като майка не можех да понеса мисълта,че ще израснеш пред очите ми с този недъг...затова ти дадох моето око...
Много силно, но НЕ, не е тъжно...много силно и много гадно...дано никой не е такова дете...майката е светица, всяка майка/нядавам се повечето са такива/ има Богородичното в себе си.
Този текст не ме развълнува, търкулна ми сълза в окото- за майката и ми отключи отвращение към детето й ...надявам се да е художествена измислица.
Все пак благодаря, че ни подсещаш какви неблагодарници НЕ трябва да бъдем.

« Отговор #2427 -: Ноември 03, 2013, 09:16:23 pm »
Търсачката на сайта нещо не работи и не успех да открия подходяща тема, затова пускам тук.

Прогноза за България за 21 век от Любомир Червенков и представяне на новата му книга - http://www.youtube.com/watch?v=81OfmA_EImM

« Отговор #2428 -: Ноември 05, 2013, 10:23:33 am »
Голяма скука във форума е настанала. Няма интересни теми, коментари... Явно астрологията е на привършване.

« Отговор #2429 -: Ноември 05, 2013, 11:29:00 am »

Вземаш много нвътре художествени измислици.  ;) Не че няма такива хора, де. Но си пожелаваш просто да не са около теб, защото света няма да се промени.  ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2430 -: Ноември 05, 2013, 11:29:52 am »
Яя, Тъндър!  :blink: На какво дължим честа да си отново сред нас?

« Отговор #2431 -: Ноември 05, 2013, 11:35:14 am »
На моментно и импулсивно решение.  ;D Защо? Радваш ли се да ме видиш? ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2432 -: Ноември 05, 2013, 11:40:12 am »
Да, разбира се.  :blink: Напомня ми за едни отминали времена, които не бяха никак лоши.  :rolleyes:

« Отговор #2433 -: Ноември 05, 2013, 12:00:51 pm »
Ти беше с Луна в Рак, нали? Направило ми е впечатление, че се въздишаш по миналото.  ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2434 -: Ноември 05, 2013, 12:42:32 pm »
Ти беше с Луна в Рак, нали? Направило ми е впечатление, че се въздишаш по миналото.  ;)
А ти беше със Слънце в Рак, нали?  ;D

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2435 -: Ноември 05, 2013, 12:53:19 pm »
Тъндър, и аз се радвам, добре дошла на ретрото/значи и ти въздишаш по миналото-добронамерено го казвам :blink:, въпреки луната.../

« Отговор #2436 -: Ноември 05, 2013, 01:07:45 pm »
Дам, със Слънце в Рак съм. А иначе, Енигма, благодаря! Въздишам по миналото, да, но то няма как да се върне, хахаха.  ;D Но ми липсва общуването във форумна общност за астрология, но да видим колко ще се задържим. Че ретрото не е много благонадеждно попринцип.  ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2437 -: Ноември 05, 2013, 02:01:28 pm »
Да не стане да си тръгнеш пак при директен Меркурий?

« Отговор #2438 -: Ноември 05, 2013, 02:04:25 pm »
Случвало ми се е за други обстоятелства, така че не би ме учудило. Като цяло, ретроградното движение на Меркурий много силно ми влияе винаги, ретро движението на другите планети - не толкова. Вероятно защото Меркурий ми е у1 и като цяло, силно поставен в картата.  Знам ли.  :unsure:

« Отговор #2439 -: Ноември 06, 2013, 10:25:19 am »
Да, разбира се.  :blink: Напомня ми за едни отминали времена, които не бяха никак лоши.  :rolleyes:

беше хубаво наистина :))
Welcome back тъндърке :*
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.