Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509880 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Дрън-дрън
« Отговор #2460 -: Ноември 12, 2013, 01:24:17 pm »
Всеки ака..,онова ,което изяжда. ;D

А и кучетата...умело умеят да облизват собствените си задници!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2461 -: Ноември 13, 2013, 03:34:48 pm »
Боже, аман от идиотки!

Всеки път, когато остават 5 минути до края на работното ми време, колежката се сеща да ми даде поредния ферман за превод.

Нито може да вдене, че съм с друго работно време, нито че една-две страници официално писмо с обяснения не се превеждат за 2 минути.

От година и половина работя с тези хора - или в бранша, в който преди са работили, се получават тежки ментални деформации, или някои просто се раждат тъпи.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2462 -: Ноември 13, 2013, 03:36:40 pm »
Боже, аман от идиотки!

Всеки път, когато остават 5 минути до края на работното ми време, колежката се сеща да ми даде поредния ферман за превод.

Нито може да вдене, че съм с друго работно време, нито че една-две страници официално писмо с обяснения не се превеждат за 2 минути.

От година и половина работя с тези хора - или в бранша, в който преди са работили, се получават тежки ментални деформации, или някои просто се раждат тъпи.  :-X
Натално тъпи на колегиално ниво..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2463 -: Ноември 13, 2013, 04:52:27 pm »
Абе направо са като хванати от гората в повечето колективи, в които съм работила. За жените говоря, макар че има и мъже всякакви. Тотално разминаване имаме с тях и в манталитета, и в начина на работа. Стискам зъби и си троша нервите, но докога...? И пак е по-добре от преди, защото на сегашната ми работа поне никой не се натяга пред шефа и няма какво да делим. Най-спокойно ми беше на преишната ми работа, в адв. кантора, но там средата беше малко по-интелигентна, юристи (и повечето бяха от малки градове, Нериле  ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2464 -: Ноември 13, 2013, 04:55:46 pm »
лили, като не вдява сама, обясни й, кажи й го в прав текст, че така не може да се работи.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2465 -: Ноември 13, 2013, 05:01:42 pm »
От година и половина се опитвам да обясня - не вдява.

Всички са наясно, че съм с по-съкратено работно време от тяхното, че има разлика във времето на идване/тръгване от офиса, но всеки път една и съща ситуация се повтаря. Или да се сети да ми прати нещо допълнително на мейла, да го превеждам вкъщи след работа, щото видите ли на нея й трябва спешно за сутринта, а е седнала да го надраска към края на работното време предния ден. Един час драска едно писмо, после ми го дава на мен за превод и след няколко минути пита дали е готово. Да не съм гугъл транслейт бе.  :lol:

Добре че се преместихме в друг офис, всички в една голяма стая, обемът задължения се увеличи и поне почна да бачка, а не да слуша по цял ден радио и да си подсвирква под носа.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2466 -: Ноември 13, 2013, 05:06:44 pm »
Абе направо са като хванати от гората в повечето колективи, в които съм работила. За жените говоря, макар че има и мъже всякакви. Тотално разминаване имаме с тях и в манталитета, и в начина на работа. Стискам зъби и си троша нервите, но докога...? И пак е по-добре от преди, защото на сегашната ми работа поне никой не се натяга пред шефа и няма какво да делим. Най-спокойно ми беше на преишната ми работа, в адв. кантора, но там средата беше малко по-интелигентна, юристи (и повечето бяха от малки градове, Нериле  ;D).
А защо се махна от тази фирма, след като е била толкова готина средата?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2467 -: Ноември 13, 2013, 05:12:06 pm »
За предишната ми работа питаш? Там нямаше никакви перспективи за развитие, а и въобще да остана, нещата се бяха затлачили, условията на работа също бяха под всякаква критика - на 4-часов работен ден, ниска заплата, без договор и осигуровки. Шефът се правеше на тарикат, а сегашният е много свестен.

Няма пълно щастие, Нериле  ;D - или ще има готини колеги, но кофти условия, или добри условия, но изнервяща среда.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2468 -: Ноември 13, 2013, 05:13:38 pm »
За предишната ми работа питаш? Там нямаше никакви перспективи за развитие, а и въобще да остана, нещата се бяха затлачили, условията на работа също бяха под всякаква критика - на 4-часов работен ден, ниска заплата, без договор и осигуровки. Шефът се правеше на тарикат, а сегашният е много свестен.

Няма пълно щастие, Нериле  ;D - или ще има готини колеги, но кофти условия, или добри условия, но изнервяща среда.
Ясно значи са били пред фалит, така ли?

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2469 -: Ноември 13, 2013, 05:15:54 pm »
значи трябва да се научиш да казваш "не", разбира се, ако не става въпрос за нещо, което наистина не може да чака, но се съмнявам да имате чак такива хипер спешни поръчки.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2470 -: Ноември 13, 2013, 05:17:04 pm »
Не, просто там шефът избърза да разкрие нова длъжност (на която бях назначена), имаше в началото едни очаквания, а след броени месеци стана ясно, че нищо не върви и няма нужда от още един човек в офиса. Впоследствие и офис мениджъркта напусна, а тя работеше във фирмата от 7 или 8 години. Навремето тази кантора бе редовен клиент на преводаческата агенция, в която работех, по него време бяха преуспяващи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2471 -: Ноември 13, 2013, 05:19:17 pm »
Не, просто там шефът избърза да разкрие нова длъжност (на която бях назначена), имаше в началото едни очаквания, а след броени месеци стана ясно, че нищо не върви и няма нужда от още един човек в офиса. Впоследствие и офис мениджъркта напусна, а тя работеше във фирмата от 7 или 8 години. Навремето тази кантора бе редовен клиент на преводаческата агенция, в която работех, по него време бяха преуспяващи.
Т.е финансово не са били добре и в последствие са свили персонала заради намаляване на приходите, нали правилно съм те разбрал. Лил, голяма адвокастка кантора се прави от адвокати с контакти, за да носят пари. Хора от малки градове от къде да ги имат..:)))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2472 -: Ноември 13, 2013, 05:20:10 pm »
значи трябва да се научиш да казваш "не", разбира се, ако не става въпрос за нещо, което наистина не може да чака, но се съмнявам да имате чак такива хипер спешни поръчки.

Там е въпросът, че няма нищо хипер спешно. Просто не може да си организира така работата, че да се вмести в моето работно време. И половин час да тръгна по-рано от тяхното работно време, пак ще направи така, че да остана до по-късно и да си тръгна с тях. Просто половин ден работят, половин ден си чешат езиците. Аз изкарвам моите 6 часа без обедна почивка и не вдигам глава от компютъра, само от време на време надничам и драскам по два реда във форума, но принципно не прекалявам. И пак успявам да си свърша задачките за деня.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2473 -: Ноември 13, 2013, 05:21:33 pm »
razbiram, примиряваш се , за да си запазиш работата. и на мен ми се е случвало, но такъв е животът. в такъв случай почваш да търсиш и нещо друго положително за теб от ситуацията - като , например, развиваш търпение, което не е  характерно за овните  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2474 -: Ноември 13, 2013, 05:24:12 pm »
Т.е финансово не са били добре и в последствие са свили персонала заради намаляване на приходите, нали правилно съм те разбрал. Лил, голяма адвокастка кантора се прави от адвокати с контакти, за да носят пари. Хора от малки градове от къде да ги имат..:)))

Шефът беше малко по-голям от теб, уж с връзки, ама знам ли го... Май ги бе намазал покрай бизнесите на баща си. Караше кола за 200 хиляди, а се стискаше за едни осигуровки, не искаше да ме назначи и осигурява дори на най-ниския праг. Да, правилно си разбрал - шефът беше избързал да взема на работа нов човек, а аз още в началото усетих, че няма да остана дълго там, че нещата не вървят... Но като временен  пристан ме устройваше, докато не намеря по-добра и стабилна работа.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2475 -: Ноември 13, 2013, 05:26:40 pm »
razbiram, примиряваш се , за да си запазиш работата. и на мен ми се е случвало, но такъв е животът. в такъв случай почваш да търсиш и нещо друго положително за теб от ситуацията - като , например, развиваш търпение, което не е  характерно за овните  ;D

Принципно съм много търпелива, дори понякога е излишно цялото това търпение, но имам друг проблем - лесно се изнервям, вътрешно съм много променлива и неспокойна. И още повече се изнервям в шумна обстановка, моята работа изисква концентрация и да съм в по-изолирана среда, покрай многото празни приказки в офиса качеството пада (а след мен се чете и проверява).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2476 -: Ноември 13, 2013, 05:27:12 pm »

Шефът беше малко по-голям от теб, уж с връзки, ама знам ли го... Май ги бе намазал покрай бизнесите на баща си. Караше кола за 200 хиляди, а се стискаше за едни осигуровки, не искаше да ме назначи и осигурява дори на най-ниския праг. Да, правилно си разбрал - шефът беше избързал да взема на работа нов човек, а аз още в началото усетих, че няма да остана дълго там, че нещата не вървят... Но като временен  пристан ме устройваше, докато не намеря по-добра и стабилна работа.
Моя роднина е адвокат и знам за какво става на въпрос, но този си е истински турбо селяк да се ебава така с теб...Абе хора всекакви...
Аз тръгвам, чао че госпожата звъни да тръгвам да изпъваме по лайф..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2477 -: Ноември 13, 2013, 05:38:23 pm »
Де да беше само тоя... Аз като казвам, че тук са предимно такива помияри, после ми се сърдят и ме мислят за надута.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2478 -: Ноември 14, 2013, 10:25:02 am »
Наскоро четох за извратеняк,който се влюбва и бебенчи коли.Представих си го разбира се къде си го пъха-може би в аспуха?Преди малко попаднах на нов фаворит-осъден за изнасилване на дюшеци ;D www.blitz.bg/news/article/233473

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2479 -: Ноември 14, 2013, 10:33:39 am »
Цитат
11 месеца затвор за секс с дюшек
През 2011 г. Тобъргта е бил арестуван за сношаване с надуваем розов пояс.
Рецидивистът със слабост и мераци към пластмасовите матраци и преди това е бил арестуван за публично поругаване на чужда собственост.

Хахаха, огласих го в офиса, голям смях  ;D

Thanks, you made my day!  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.