Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510209 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Дрън-дрън
« Отговор #2500 -: Ноември 14, 2013, 01:51:13 pm »
Браво!  :clap:
Между другото, това да ти седне в скута котка мисля, че не е лош знак, а напротив (дори и ако е черна).

« Отговор #2501 -: Ноември 14, 2013, 01:53:20 pm »
В тоя форум съвсем се обърках кой кой е  :blink: Жените били мъже,мъжете жени  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #2502 -: Ноември 14, 2013, 01:54:24 pm »
Нерилчо,как си? На обяд ли беше?  :P

« Отговор #2503 -: Ноември 14, 2013, 01:55:03 pm »
Браво!  :clap:
Между другото, това да ти седне в скута котка мисля, че не е лош знак, а напротив (дори и ако е черна).
На няколко пъти седна сладкото животинче бе Веско. Аз не съм суеверен, пред блока ми има една голяма черна котка и си я храня и едно улично куче - Никол и си ги храня чат пат, през ден кажи речи. Даже на кученцето бях поръчал да му направят колибка(30 кинта ми искаха тея миндили)...И така..:)
Не ми е за кинтите, ама може ли колибка 50 на 50 и висока също 50 от някакво никакво дърво да струва толкова...
Това, че не бих приел животно в нас не значи че ги тормозя или не бих нахранил..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #2504 -: Ноември 14, 2013, 01:57:21 pm »
В тоя форум съвсем се обърках кой кой е  :blink: Жените били мъже,мъжете жени  :blink:
Нерилчо,как си? На обяд ли беше?  :P
Ми бях по задачи и с шефката ми пихме по едно бързо кафе и така...
А това за жените и мъжете нямам думи...но обичам да ме галят по лъфффската гривка..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2505 -: Ноември 14, 2013, 01:59:10 pm »
Браво, Нериле, в следващия живот ще получиш още по-добро прераждане  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2506 -: Ноември 14, 2013, 01:59:59 pm »
Не вярвам в преражданията, а аз си харесвам сегашният живот..:)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2507 -: Ноември 14, 2013, 02:00:43 pm »
От кое мляко го черпи,от тия с биберона ли :P

« Отговор #2508 -: Ноември 14, 2013, 02:01:52 pm »
От кое мляко го черпи,от тия с биберона ли :P
Не бе човек, верно му купих мляко от заведението и момичетата изнесоха в чинийка...какво лошо има сега не знам?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2509 -: Ноември 14, 2013, 02:03:18 pm »
Не вярвам в преражданията, а аз си харесвам сегашният живот..:)

Харесвай си го  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2510 -: Ноември 14, 2013, 02:06:41 pm »
Btw..в картите има индикации за предишни животи,но ми мина през ума дали няма индикации и за бъдещите такива... :rolleyes:

« Отговор #2511 -: Ноември 14, 2013, 02:08:11 pm »
Btw..в картите има индикации за предишни животи,но ми мина през ума дали няма индикации и за бъдещите такива... :rolleyes:
И като има какъв съм бил в предишният ми живот? Бъкингамският дук, може би..хахахахахахахаххаха
Една преди години ми гледаше на таро и некфи глупости ми говори от сорта и я спуках от бъзик..не е истина направо..:)

« Отговор #2512 -: Ноември 14, 2013, 02:09:40 pm »
И като има какъв съм бил в предишният ми живот? Бъкингамският дук, може би..хахахахахахахаххаха
Една преди години ми гледаше на таро и некфи глупости ми говори от сорта и я спуках от бъзик..не е истина направо..:)
За предишен живот се гледат ЮЛВ и Лилит-знаците и домовете,в които попадат  :blink:

« Отговор #2513 -: Ноември 14, 2013, 02:12:42 pm »
За предишен живот се гледат ЮЛВ и Лилит-знаците и домовете,в които попадат  :blink:
Ми не знам къде са ми, ама и да ми кажеш, че съм Бъкингамският дук, пара няма да изкараш за това..ахаххахахах
И не могло да се бега от лицето и тн...леле хора какво ви става бе еййй???

« Отговор #2514 -: Ноември 14, 2013, 02:15:05 pm »
Южен Лунен Възел ти е в Риби,в 8-ми дом.Лилит е в Дева във 2-рия ти дом  :P

« Отговор #2515 -: Ноември 14, 2013, 02:19:47 pm »
За миналият живот де да знам, ама Лилит в дева във 2ри не носи ли яко кинти?
А ЮЛВ в 8ми как го тълкуваш..?

« Отговор #2516 -: Ноември 14, 2013, 02:23:41 pm »
Джъст ей сега Оушънборн ми каза, че бобчетата и съобщили благата вест...Гаджето ми накула дюшемето и ще стане киндер сюрприз...Леле направо ми призля и ми е странно, ако бъде факт...Не знам, странно ми е

« Отговор #2517 -: Ноември 14, 2013, 02:24:46 pm »
Лилит е Черната Луна.Бялата (Селена) и Черната Луна (Лилит) са съответно Перигея и Апогея на Лунната Орбита. Лилит показва най-тъмната страна в човешката природа,това от което трябва да се изчистим.Акцента при теб по оста 2-8-ми дом говори за материализъм  :P Но да не ти пука.И аз имам акцент по същите домове  :blink:

« Отговор #2518 -: Ноември 14, 2013, 02:28:17 pm »
Лилит е Черната Луна.Бялата (Селена) и Черната Луна (Лилит) са съответно Перигея и Апогея на Лунната Орбита. Лилит показва най-тъмната страна в човешката природа,това от което трябва да се изчистим.Акцента при теб по оста 2-8-ми дом говори за материализъм  :P Но да не ти пука.И аз имам акцент по същите домове  :blink:
Ми ще се изчистя хубаво, като стана още по материален значи..:)

« Отговор #2519 -: Ноември 14, 2013, 02:31:53 pm »
Не се ли пазите с твойта? Аз пия хапчета и съм много доволна.Другите методи не са така надеждни според мен  :blink: