Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510491 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #2560 -: Ноември 26, 2013, 03:35:22 pm »
Абе и аз ги отказах да ти кажа...Като ми е гадно или нещо не ми вървят нещата, наконтвам се и на бар...Същото важи когато всичко ми е ок...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2561 -: Ноември 26, 2013, 03:40:08 pm »
бог е в нас, не е нужно да го търсим в църкви и икони. като вярваме в бог, значи вярваме в себе си и обратно.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2562 -: Ноември 26, 2013, 03:42:22 pm »
Ами да така е, но пак казвам странно ми е как някакво си попче ми говори за морал ценности и тн, а самото то не ги прави и липсват такива...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2563 -: Ноември 26, 2013, 03:49:42 pm »
духовната семинария се е превърнала в място, където ги учат да повтарят като папагали едно и също, нямат право на собствено мнение.
малко са тези, които спазват това, което проповядват. поповете са много порочни, обаче като се изповядат,  всичко им е простено.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2564 -: Ноември 26, 2013, 03:52:23 pm »
Не обичам да ходя по църкви, понеже когато съм ходел, съм срещал много често познати, за които знам, че не са кой знае колко вярващи и че едно говорят, а вършат друго.
Иначе, Нерил, много хитро извъртя темата в друга посока.  ;)

« Отговор #2565 -: Ноември 26, 2013, 03:53:37 pm »
Да де ама и те са хора. Според мен за да си свещенник, трябва да имаш преди това разгулен живот, за да може от 1во лице да кажеш убедително за и против даден казус от живота на другият човек...
Веско кое съм извъртял бе човек?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2566 -: Ноември 26, 2013, 03:55:08 pm »
От темата за атенатите от 11 септември към тази за поповете.

« Отговор #2567 -: Ноември 26, 2013, 03:58:20 pm »
Ами ти нищо не си написал като твое мнение освен някакъв пост от нета...
Аз съм си казвал мнението, че не вярвам да има тайни общества и тн, които командват света...Според мен човек които е умен и способен, няма кое да го спре на където е тръгнал освен страха и неувереноста. Онасис си е казал човека...Всеки прави път на този които знае на къде отива..

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2568 -: Ноември 26, 2013, 04:01:17 pm »
Може да не вярваш, но наистина има. Никой не може да отрече съществуването на масоните например.  :blink:

« Отговор #2569 -: Ноември 26, 2013, 04:04:00 pm »
Може да не вярваш, но наистина има. Никой не може да отрече съществуването на масоните например.  :blink:
Е кое им е тайното след като всеки знае за съществуването им? Нали знаеш, че град Вашингтон е строен по масонски тертип?
Как според теб има тайни общества като масоните, след като се знае че ги има и членовете на същите се хвалят с членството си в това "скрито" общество?

« Отговор #2570 -: Ноември 27, 2013, 09:16:07 am »
Добро утро! Защо няма емотиконче,което пие кафе?  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2571 -: Ноември 27, 2013, 09:21:38 am »

а аз вече закусвам  :P

уфф, страшен ветрилник, не знам как ще стигна до спирката  :lol: язък за ролките дето си сложих.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2572 -: Ноември 27, 2013, 09:29:18 am »

а аз вече закусвам  :P

уфф, страшен ветрилник, не знам как ще стигна до спирката  :lol: язък за ролките дето си сложих.
Аз тая сутрин си извиках такси-егаси ужаса.Косата ми беше мокра и нямах време да я оправям,а за късмет на таксито му се беше прецакал акумулатора,та трябваше да чакаме някой да му даде ток  ;D Ама дойдох на време иначе.Какви ролки ползваш? Аз съм фен на самозалепващите  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2573 -: Ноември 27, 2013, 09:32:39 am »
Едри самозалепващи се, моята фризьорка ми ги препоръча. Слагам ги за изправяне на косата и да се надигнат малко корените, моята коса е къдрава и разпиляна, трудно се оформя.

Хайде, тръгвам, приятно ви изкарване във форумЪ  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2574 -: Ноември 27, 2013, 10:50:55 am »
Ползвал ли е някой папилоти? Имам едни вкъщи и все не рискувам да се накъдря с тях,че ми е непонятен резултата.Откакто веднъж се бях накъдрила с едни дунапренени ролки и заприличах на овчица съм много внимателна с експериментите!  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2575 -: Ноември 27, 2013, 11:00:22 am »
Моят проблем е друг - как да си изправя косата, но да се запази обемът. Когато излизам от банята, приличам на овца.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2576 -: Ноември 27, 2013, 11:05:21 am »
Моят проблем е друг - как да си изправя косата, но да се запази обемът. Когато излизам от банята, приличам на овца.  ;D
С тупиране  :blink: И с ролки за обем разбира се,но в тая влага забрави за обема  :blink:

« Отговор #2577 -: Ноември 27, 2013, 11:09:57 am »
Мисля да се направя за празниците на ретро преса.Страшно красиво е и на моите познати им държи минимум по една седмица,а на някои даже и по 10 дена.Косата изобщо не се омазнява,нито се повлиява от капризите на времето.Обмислям варианта дори да се направя на ретро преса за сватбата от предния ден,че заради ранния час няма да имам време за други прически...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2578 -: Ноември 27, 2013, 11:29:45 am »
Е кое им е тайното след като всеки знае за съществуването им? Нали знаеш, че град Вашингтон е строен по масонски тертип?
Как според теб има тайни общества като масоните, след като се знае че ги има и членовете на същите се хвалят с членството си в това "скрито" общество?
Че аз съм в тази тема никъде не съм споменал, че са тайни. Ти ги нарече така. Тези неща отдавна са известни и са тайна само за този, който не иска да види и чуе.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2579 -: Ноември 30, 2013, 08:40:12 am »
тия вируси ще ни подлудят :-[