Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509372 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Дрън-дрън
« Отговор #2600 -: Декември 09, 2013, 03:40:31 pm »
Повярвай ми - и това не действа!  :angry:

Или някой да вземе да ти каже "като ти смърди, пътувай с такси!".  ;D

Не понасям мръсни и вонящи хора... уууу, в такива ситуации си мисля за геноцид.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2601 -: Декември 09, 2013, 03:47:40 pm »
Лил, Джъст нали знаете селяндурите как предимно смърдят...?
Правилно мислите и постъпвате...
Преди време в офиса си бях донесъл зелен Гленфиних и сипах малко на един льольо дето за него такова уиски е пил само на сън...Та пийна си сельо и вика..Хм имам една крушува ракия по убава е ще донеса и поиска пак да му сипя..
Е изпи си двете чаши юнашката и не донесе крушовка...кво да ви кажа...селяните прости, миризмата си носят само на гости..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #2602 -: Декември 09, 2013, 04:09:18 pm »
Повярвай ми - и това не действа!  :angry:

Или някой да вземе да ти каже "като ти смърди, пътувай с такси!".  ;D

Не понасям мръсни и вонящи хора... уууу, в такива ситуации си мисля за геноцид.
Не се е случвало досега.Да казват бе,не ми пука! Мисля,че като цяло смрадливостта показва и липса на интелект.Кой нормален интелигентен човек,който би искал да буди уважение в хората би допуснал това? Яд ме е само,че природата ме е дарила  с невероятно силно обоняние,което за сега само ми пречи.Имам фобия от всякакви миризми-постоянно парфюмирам и ароматизирам.Паля благоуханни свещи и затварям плътно вратата на спалнята,когато се готви,че иначе превъртам ако ми замирише на манджа.Готвя само когато ще си мия косата после и по никакъв друг повод.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2603 -: Декември 09, 2013, 04:11:45 pm »
Джъст, аз съм с доста слабо обоняние, но смърдят така, че и аз го усещам, няма спасение просто.  ;D

Разбирам ако са един-двама, но когато повече от половината от пътуващите са с липса на хигиенни навици, как да не мирише?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2604 -: Декември 09, 2013, 04:14:52 pm »
Ох,Лили само който не ме е виждал в борба срещу миризмите само той не знае колко луда съм на тая тема! Отварям прозорците при минус 20 градуса да се проветрява там където се яде.Мога да подуша дори какво се е готвила майката на моя приятел само като дойде да ме вземе и то без да е влизал в кухнята! Кухнята е точно до обувките ни и явно докато се обува прихваща от миризмата.Ако там където ям има чисти изпрани дрехи на мига скривам всичко да не попият от миризмата на храната.Много е подлудяващо честно!  :lol:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2605 -: Декември 09, 2013, 04:30:23 pm »
Ми на тия дъртите само газовите бутилки им липсват!  :angry:

Достатъчно са изтрещели вече, стават опасни за околните.
Точно това ми е мисълта! Газовите бутилки сами по себе си са опасни,а какво остава ако попаднат в ръцете на някоя бабичка! Лили,не знам как е при теб,ама тук в Пловдив за моя радост ми прави впечатление,че няма много пенсии по автобусите сутрин.Явно вече им е студено и не обикалят толкова  :blink:

А защо те радва този факт? Какво против тях имаш? :rolleyes: С какво ти пречат?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2606 -: Декември 09, 2013, 04:31:53 pm »
Ми на тия дъртите само газовите бутилки им липсват!  :angry:

Достатъчно са изтрещели вече, стават опасни за околните.
Точно това ми е мисълта! Газовите бутилки сами по себе си са опасни,а какво остава ако попаднат в ръцете на някоя бабичка! Лили,не знам как е при теб,ама тук в Пловдив за моя радост ми прави впечатление,че няма много пенсии по автобусите сутрин.Явно вече им е студено и не обикалят толкова  :blink:

А защо те радва този факт? Какво против тях имаш? :rolleyes: С какво ти пречат?
Миришат неприятно и принуждават работещите хора да стават,за да им правят места.Преди нямах против тях нищо,понеже ходех пеш на работа,но като видях какво правят в автобусите  :-X

« Отговор #2607 -: Декември 09, 2013, 04:37:11 pm »
Абе гадно е да си работил, цял живот и после да вземеш 100 200 лева пенсия. Гадно е да те подмятат като ненужна топка...Ама имам наблюдения, че като пазарувам се бутат като хлебарки при това с лакти и настъпват...А бабичките реститутки никога няма да забравя, как в 7 секъндс си бях купил едни боксерки на Долче и габана и едни уникални слипове на Гучи..Пред мен една бабиера на около 60 години си купи бельо за 700 лева...Не ми се верваше за какво и е това бельо, да го носи на дъртите си пържоли, ама...немам думи...
На мен пенсълите не ми пречат..
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #2608 -: Декември 09, 2013, 04:39:31 pm »
Абе гадно е да си работил, цял живот и после да вземеш 100 200 лева пенсия. Гадно е да те подмятат като ненужна топка...Ама имам наблюдения, че като пазарувам се бутат като хлебарки при това с лакти и настъпват...А бабичките реститутки никога няма да забравя, как в 7 секъндс си бях купил едни боксерки на Долче и габана и едни уникални слипове на Гучи..Пред мен една бабиера на около 60 години си купи бельо за 700 лева...Не ми се верваше за какво и е това бельо, да го носи на дъртите си пържоли, ама...немам думи...
На мен пенсълите не ми пречат..
То и на мен не пречеха докато ходех на работа пеш,ама...Обикалят по цял ден с автобусите и ги пълнят и така не остава място работещите хора да се придвижат спокойно.Честно ти казвам и аз ги съжалявах докато не видях с очите си колко са злобни,нахални и заядливи...

« Отговор #2609 -: Декември 09, 2013, 04:44:38 pm »
Луди молци казваш...а този бабиер за бельо за седен стотака, кво ще кажеш...Идваше ми да я питам за какво и е...ама си казах ако си взема жиголо за 100 еврака нормално...нема се яви с кюлотите на баб си...Нема оправия..:)

« Отговор #2610 -: Декември 09, 2013, 04:50:28 pm »
Луди молци казваш...а този бабиер за бельо за седен стотака, кво ще кажеш...Идваше ми да я питам за какво и е...ама си казах ако си взема жиголо за 100 еврака нормално...нема се яви с кюлотите на баб си...Нема оправия..:)
Нямам нищо против по-възрастните от мен хора.Имам приятелка,която е с 20 години по-голяма от мен елитна фризъорка. Много ме кефи тази дама...Но тези в автобусите просто прекаляват.Една крещеше на едно момче да ставало... :-X Друга пък от цял свободен рейс за малко да принуди едно момче да стане,че повече и харесвало неговото място добре,че се намеси кондукторката и и каза да сяда някъде да не я изхвърлят от автобуса.Не ме дразни,че са дърти,а че са нахални и миризливи.И обичат да сядат до по-младите.Предполагам по този начин се "хранят"...

« Отговор #2611 -: Декември 09, 2013, 04:54:01 pm »
Ами и аз на 60 ще искам някоя на 25 30...за да се "храня"...баща ми има гдже колкото мен някъде...идеалка си му е на човека..:)...На него съм се "метнал"...хахахахах

*

Марая

• 28287
« Отговор #2612 -: Декември 09, 2013, 05:04:01 pm »
Зададох въпроса..защото според мен някой има непоносимост към Сатурн... ;D
Познавам и млади хора които миришат...не по-малко от възрастните.
Опит с градския транспорт нямам от 32г...назад. С едно изключение преди няколко години за една спирка трамвай... ;D
Направо ми заминаха тъпънчетата...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2613 -: Декември 09, 2013, 05:24:16 pm »
Какво значи непоносимост към Сатурн, кои аспекти го показват..?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2614 -: Декември 09, 2013, 06:17:20 pm »

Определени аспекти към Луната най-вече.

« Отговор #2615 -: Декември 09, 2013, 08:02:24 pm »
Аз нямам проблем с по-възрастните още повече,че всичките ми приятелки са по-големи от мен. Но имам непоносимост към миризмата,която излъчват пенсионерите и не говоря само за миризма от нечистоплътност,както и към арогантното им поведение...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2616 -: Декември 09, 2013, 08:13:09 pm »
Джъст, не се знае ние като одъртеем дали няма да се напишкваме и наакваме.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2617 -: Декември 09, 2013, 09:26:58 pm »
Джъст, не се знае ние като одъртеем дали няма да се напишкваме и наакваме.  ;D

:rolf: :haha:

« Отговор #2618 -: Декември 10, 2013, 08:11:04 am »

Ако е Луна квадрат Плуто аз го имам. Не се кефя стари песове да ми съставят изречения и дават акъл от позицията на по възрастни...

« Отговор #2619 -: Декември 10, 2013, 09:03:40 am »

Ако е Луна квадрат Плуто аз го имам. Не се кефя стари песове да ми съставят изречения и дават акъл от позицията на по възрастни...
Аз също не обичам да ми дават акъл или съвети.Не приемам такива неща.Самата аз не го правя-не давам акъл и съвети и ми е неприятно да дават и на мен такива  :blink: