Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 510119 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #2620 -: Декември 10, 2013, 09:04:45 am »
Джъст, не се знае ние като одъртеем дали няма да се напишкваме и наакваме.  ;D
Пу,пу! Пепел ти на устата! Венерата ми не би понесла това  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2621 -: Декември 10, 2013, 09:55:20 am »
Ми на тия дъртите само газовите бутилки им липсват!  :angry:

Достатъчно са изтрещели вече, стават опасни за околните.

Пострадали са апартаментите над и под тях, кой ли ще ги компенсира? Горе имало и бременна жена, тя е обгазена, дано да няма усложнения впоследствие... Уффф, тия луди баби!
Дано са били застраховани жилищата на съседите, защото сега или са станали непригодни за обитаване, или най-малкото се нуждаят в сериозен ремонт, а не вярвам бабата да им го заплати.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2622 -: Декември 10, 2013, 10:10:51 am »
Ми на тия дъртите само газовите бутилки им липсват!  :angry:

Достатъчно са изтрещели вече, стават опасни за околните.

Пострадали са апартаментите над и под тях, кой ли ще ги компенсира? Горе имало и бременна жена, тя е обгазена, дано да няма усложнения впоследствие... Уффф, тия луди баби!
Дано са били застраховани жилищата на съседите, защото сега или са станали непригодни за обитаване, или най-малкото се нуждаят в сериозен ремонт, а не вярвам бабата да им го заплати.
По принцип в този случай не принуждават ли този,който е виновен за пожара да изплати щетите? Горките хора!  :'(

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2623 -: Декември 10, 2013, 10:17:33 am »
Вчера след този пожар,още една бабичка във Варна се е подпалила след късо съед. ,но е загинала.

« Отговор #2624 -: Декември 10, 2013, 10:50:23 am »
Ужас! Това е резултат от мунданната квадратура сигурно...

« Отговор #2625 -: Декември 10, 2013, 01:25:44 pm »
В Пловдив вали ужасно!  :'(

« Отговор #2626 -: Декември 10, 2013, 01:33:01 pm »
Охо, Джъстице хубавице...Какво става...гадно е при вас казваш...Бабичките тормозят ли те из улиците или на тоя дъжд трудна работа..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #2627 -: Декември 10, 2013, 01:35:00 pm »
Охо, Джъстице хубавице...Какво става...гадно е при вас казваш...Бабичките тормозят ли те из улиците или на тоя дъжд трудна работа..:)
Абе няма ги бабите.Крият се  :P Из Софийско как е?  :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2628 -: Декември 10, 2013, 01:41:30 pm »
А при нас бабите нали са дърти плувкини,порят локвите като пияни шамандури :P

« Отговор #2629 -: Декември 10, 2013, 01:42:08 pm »
Мрачно е...понеже довечера ще ходя да пазарувам на баба ми и минах в близката до офиса аптека..И там една на 79 години като пшочна да се офлянква леле лошо ми стана и се сетих за теб как ги нареждаш бабиерите...Моята е на 80 и има дух...Преди време искаше с мен да ходи в Била да пазаруваме и имаше промоутърки и раздаваха кафе...И бабецето ми като ги пита..Момичета правите ли кафе за бабички и аз умрех от смех ти казвам..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #2630 -: Декември 10, 2013, 01:57:54 pm »
Мрачно е...понеже довечера ще ходя да пазарувам на баба ми и минах в близката до офиса аптека..И там една на 79 години като пшочна да се офлянква леле лошо ми стана и се сетих за теб как ги нареждаш бабиерите...Моята е на 80 и има дух...Преди време искаше с мен да ходи в Била да пазаруваме и имаше промоутърки и раздаваха кафе...И бабецето ми като ги пита..Момичета правите ли кафе за бабички и аз умрех от смех ти казвам..:)
Не знам защо ама дъртите много обичат да се оплакват.Дали го правят поради липса на внимание или понеже знаят,че като се оплачат ще ги съжалиш и ще смукнат малко енеджи не знам  :blink: Моя приятел е забранил на майка му да говори с мен сутрин  :rolf:

« Отговор #2631 -: Декември 10, 2013, 02:00:48 pm »
Не е лоша жена,ама е много обсебваща емоционално.Луната и е в квадрат с Плутон,Венерата също е наранена от Плутон.Постоянно се оплаква,говори за болести и смърт,а на мен това ми е неприятно,пък не върви аз да и правя забележка,та се оплаках на него и има ефект де...Сутрин вече не ме занимава и ми е по-спокойно така.Толкова са обсебващи емоциите и,че дори не мога да ти обясня...Като казва нещо и чак интонацията и става такава сякаш всеки момент ще зареве  :lol:

*

Нова

• 3491
« Отговор #2632 -: Декември 10, 2013, 02:10:49 pm »
Дрийм, на свекето луната в телето ли е?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2633 -: Декември 10, 2013, 02:18:52 pm »
Мен старите вампирки много ме надушват,че съм съжалителна.Луди са по мен,слабостта на бабките съм-като ме захапят и не пускат-като питбули.Често започват разговор хленчейки,после ми преграждат пътя,за да ме задържат,а пък накрая ми причернява,а те довоолно зачервили бузи все по надъхани ми разправят разкази от криптата ;D

« Отговор #2634 -: Декември 10, 2013, 02:28:45 pm »
Дрийм, на свекето луната в телето ли е?
В Телец е... :lol: Нали уж Телешката Луна била щастлива????

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2635 -: Декември 10, 2013, 02:30:32 pm »
Нова по кво разбра,че е в телец?

« Отговор #2636 -: Декември 10, 2013, 02:31:59 pm »
Мен старите вампирки много ме надушват,че съм съжалителна.Луди са по мен,слабостта на бабките съм-като ме захапят и не пускат-като питбули.Често започват разговор хленчейки,после ми преграждат пътя,за да ме задържат,а пък накрая ми причернява,а те довоолно зачервили бузи все по надъхани ми разправят разкази от криптата ;D
Ти какво правиш по въпроса с вампирките? Аз ги гледам в очите и повтарям наум "Каквото ми мислиш да ти се връща".Има ефект.Принципа на огледалото...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2637 -: Декември 10, 2013, 02:35:44 pm »
Навремето и мен разни дърти вампирки ме окупираха, но бях по-милозлива, сега подминавам с вкаменено лице и ги оставям да хленчат на друго рамо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2638 -: Декември 10, 2013, 02:36:53 pm »
Аз пък не знам какво да правя.Не искам да ме помислят за невъзитана.Остава ми само наум да си повтарям разни заклинания  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #2639 -: Декември 10, 2013, 02:40:08 pm »
Нова по кво разбра,че е в телец?

Хаххахахахахахах, благодаря за отговора, Дрийм!

Ремедеосееее, бързо или бавно да ти отговоря )))))) Факсове.