Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509818 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #2660 -: Декември 10, 2013, 03:25:32 pm »
Джъст, ако живеете с твоя приятел с майка му абе демек със старите песове, бегайте с 200000000000....най грубата грешка е това...Стар пес винаги се меша, а секс как ще се прай не нам..
За секса ли питаш? Нямам проблем  :P Пускаме някой филм силно и са почваме. Ние живеем не само с майка му,ами и с баща му.Казвам ти не са лоши хора. Просто за мое и за тяхно добре не бива да сме много близки.Трябва да се поддържа здравословна дистанция  :P
а те какво си пускат, за да не ги чувате вие  ;D
Ааааа те май не правят секс.Баща му се натрясква с ракия и ляга да спи в 9,майка му зяпа тв и ляга в 12  :blink: Иначе ние пускаме трилъри-напоследък Декстър  :rolf:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2661 -: Декември 12, 2013, 07:30:44 am »
Йееее, най-сетне! Във Варна имаме първи сняг, навсякъде има снежна покривка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2662 -: Декември 12, 2013, 09:26:19 am »
Ей,руска му работа ;DКво се радваш,вие там,ако сте родени фигурист до фигурист,на нас ни е слаб гена във фигурното пързаляне :angry:Особено аз знаеш ли как падам..последния път видях цветни звездички,като анимационен герой ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2663 -: Декември 12, 2013, 09:35:17 am »
Напротив, дошла съм от доста по-топло място. Иначе съм родена в студен град, но съм расла на място със средиземноморски (субтропичен) климат. Нямаше такива студове и най-вече ветрове. Предпочитам снежно, но меко време, без гнусен варненски вятър.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2664 -: Декември 12, 2013, 09:48:05 am »
Ааа,аз мислех,че си завършен фигурист,минимум хокеист :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2665 -: Декември 12, 2013, 12:12:02 pm »
Ааа,аз мислех,че си завършен фигурист,минимум хокеист :P

Не, при нас през зимните месеци почти никога нямаше сняг или се задържаше максимум 2-3 дни, много оскъдна снежна покривка. Пролетта започваше още от края на февруари, не си спомням някога на рождения си ден (края на март) да съм била с ботуши и зимни палта и дрехи.

Кънки не мога да карам, нито колело - имам проблем с равновесието.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2666 -: Декември 14, 2013, 11:29:07 am »
Да попитам мунданният тригон Юпитер/Сатурн ще се повтори ли?

« Отговор #2667 -: Декември 14, 2013, 12:19:27 pm »
Да, Юпитер ще се върне (по спомени) до около 8-9 градус, така че ще се повтори.  ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2668 -: Декември 14, 2013, 07:02:10 pm »
Има ли някъде тема за номерологията?
Искам да си задам там един въпрос :blink:
Ако няма-да създадем :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2669 -: Декември 14, 2013, 07:28:05 pm »
в 2 поредни месеци печели 2 награди от игри. ще погледна какви транзити ми вървят  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2670 -: Декември 14, 2013, 07:59:49 pm »
в 2 поредни месеци печели 2 награди от игри. ще погледна какви транзити ми вървят  ;)
а аз от първото си участие на Евромилиони спечелих 10 евро, а бях вложила 2 евро за една колонка  :blink:
на 15 ноември се случи и играх с числа, съответстващи на името на голямата ми дъщеря
астрологично как го обясняваш?  :blink:
аз имам в момента прогрсивна луна в 5 ти и  секстил на тр. плутон /упр. на 5ти/ с натален юпитер в 8 ми.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2671 -: Декември 14, 2013, 08:07:56 pm »

астрологично как го обясняваш?  :blink:
аз имам в момента прогрсивна луна в 5 ти и  секстил на тр. плутон /упр. на 5ти/ с натален юпитер в 8 ми.
астрологично- тр Венера в тригон с моя Уран винаги ми е носила неочаквани приходи, при мен Венера е У2 във 2д на трон
при такъв транзит си намерих 50 лв на улицата  ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #2672 -: Декември 17, 2013, 03:27:02 pm »
Дами, днес видях една оферта за ламиниране на коса, аз си правих преди доста време, но беше снеговито и гадно времето и нищо не помня освен това как заваля супер обилен сняг и се мъчих да прекося града и как чаках някой да пристигне, а той беше заседнал във Велико търново и т.н и спомен не ми остана от това Ламиниране дали действа.

Харесах си една оферта в един от тези сайтове и по точно http://kolektivni.bg/team.php?id=4790 - някой да има мнение за ламинирането или за мястото, ако е ходил.

Лили, очаквам да се включиш в тази тема :))
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2673 -: Декември 17, 2013, 03:41:50 pm »
Моята коса въобще не е за ламиниране - тънка е и ако се изглади изкуствено, ще се изгуби обемният й вид и ще изглежда така, сякаш имам два косъма на главата.

Сега съм с такава прическа, асиметрична - повече дължина отпред и скъсено отзад, шоколадово.

« Последна редакция: Декември 17, 2013, 03:52:12 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #2674 -: Декември 17, 2013, 04:47:26 pm »
Лили, тя и моята е тънка и са 2 косъма, но ми трябва нещо малко да я съживи.

Имам маска на Лореал, дадох 30 лева за масло от араган, спрях да я боядисвам, не съм я и изправяла много и тя продължава да седи суха, изтощена и накъсана на краищата. Питах за това, защото пише, че удебелявало косъм с 10% и уж заздравявало, понеже може някоя от Вас да го е пробвала, та да даде  мнение дали прави нещо или е поредната глупост.

Иначе прическата ми харесва, а и мацката!

Аз съм с омбре в момента, моделирано от майката природа, пускам си светло кестенявото, а бях с черна коса ;) та точно на време за да хвана модата  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #2675 -: Декември 17, 2013, 08:47:07 pm »
Моята е гъста, но косъма е тънък и понеже е идеално права (без да я правя нищо), винаги седи без обем, което много ме дразнеше. Откакто я къносвам, обаче, съм много доволна. Стана с още повече блясък, живна, а и косма се удебели, защото къната се наслагва като филм върху самия косъм. Като имам муза - една маска с мая, тривитаминол и хума и косата ми е екстра, повече грижи за нея нямам. Никакви кристали, други маски, тем подобни глупости не използвам и не давам пари, даже понякога балсам забравям да си купя, та си карам само на шампоан.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2676 -: Декември 19, 2013, 10:50:56 am »
Ужас, каква гадна новина научих!
По ретро Меркурий се появи една потенциална клиентка, щеше да влага доста внушителна сума. Но после се отдръпна, никакъв договор не подписахме и сега в офиса дойде нейният приятел и съобщи, че е била убита в родния си град. Поръчково убийство. Не й знам часа на раждане, родена е на 24.07.1979 г. - новолунен и стелиумен Лъв. За пари са я гръмнали. След два дни полицията открива обгореното й тяло.  :(

Идваше при нас, усмихваше се, беше толкова лъчезарна... и през това време зад гърба й вече е стояла Смъртта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2677 -: Декември 19, 2013, 10:52:59 am »
Ужас...Очевидно се е забъркала в сериозни филми, наборчето...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2678 -: Декември 19, 2013, 10:57:01 am »
Щеше да продава разработен бизнес (луксозно заведение), искаше да вложи парите тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2679 -: Декември 19, 2013, 11:03:25 am »
Това е официалната версия, а неофициалната каква е?...Бардак некой ли е искала да отвори? Заян е отишло всичко...Тамън щях да те моля дискаунт да ми прави за посещения,ама...
Това в кръга на шегата, разбира се...жалко за момичето..:(
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.