Здравей Гост

Бизнеса и астрологията

• 4 Отговора
  • 1488 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Бизнеса и астрологията
« -: Април 04, 2013, 02:58:20 pm »
По принцип за бизнес съдим по 5-ти , 10-ти дом в хороскопа.
За работа по 6-ти.
За финансите по 2-8-ми.

Има ли нещо общо работата , която имате с упр. на 6-ти и знака на куспидата на 6-ти?

Имате ли самостоятелен бизнес и намирате ли неговата символика в посочените 5-10 ти?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: Бизнеса и астрологията
« Отговор #1 -: Април 04, 2013, 03:27:02 pm »
Има ли нещо общо работата , която имате с упр. на 6-ти и знака на куспидата на 6-ти?

Отчасти има, ако допуснем, че включва и творчески елемент.
Но при мен у6 е в съвпад с у10 (в 5 дом) - истината е, че не понасям досадна и монотонна работа, а самата работа трябва да доставя вътрешно удовлетворение, за да продължа да я върша с мотивация.

По МС в Дева упражнявам меркуриева дейност, имам две завършени специалности.
Професията, която упражнявам, не съм придобивала в никой Вуз. Просто в един момент така се получи, по благоприятно стечение на обстоятелствата... След години лутане, професионални проблеми и нестабилност най-сетне си намерих призванието - и място, и проф. среда.

За собствен бизнес никога не съм се замисляла - просто не ме влече, аз съм книжен плъх и същевременно творческа личност, нямам предприемаческо мислене.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Април 04, 2013, 07:54:47 pm »
П.П. И въпреки, че последната ми работа беше държавна - на гробищата, след като научих занаята, започнаха да ми се въртят мисли за собствена траурна агенция, дори ми предложиха катафалка за подарък ;D

Виж какво изгодно предложение си изтървала!  ;D
Погребалният бизнес, наред с фармацевтичния, е един от най-печелившите по принцип :P (но за него е нужна "касапска" Луна).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Април 04, 2013, 07:56:40 pm »
В 5-ти дом няма планета..,но нейния управител Марс е в козирог. Освен , че е в знак на екзалтация Марс е в тригон с Уран и Плутон  в Дева, а така също и с Луна. М/у Марс и Нептун има секстил... :rolleyes:

Мислите ли, че в тази конфигурация..,като Уран управлява 3-ти дом...,Марс 5-ти , МЦ е в дева....може да стане дума за печеливш бизнес в интернет.... :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Април 06, 2013, 06:02:27 pm »
Намерих една стара тема, която може да допълни тази (ако нямате нищо против): http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3744.0.html
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.