Здравей Гост

Новолуние 10 април

• 72 Отговора
  • 9706 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Новолуние 10 април
« Отговор #60 -: Април 24, 2013, 10:52:57 am »
Лили при теб няма ли някакви събития?

Засега нищо любовно не са задава.
Само с рутина, бумащина и битовизми се занимавам, напоследък има повече допълнителна работа, извън работно време.

Предполагам, защото при двете ви нещата са "обърнати". На теб вероятно ти предстои подобна тенденция в сферата на партньорските взаимоотношения.

Каква тенденция имаш предвид, Асол?  :rolleyes:
Отдавна съм вече извън всякакви тенденции, животът просто си минава покрай мен...

Сатин е с голямо предимство - нейната Венера е в един знак и накшатра с Асцендента, моята е ретроградна и в 6 дом /по сидерал/. Нямам търпение да свърши тая шибана антардаша на Венера, ще стискам зъби до август.

Всъщност при мен може да проработи лунното затъмнение, тъй като попада върху възлите по оста 1/7 дом в Раши. Сатурн също е там, може да стане някоя важна завръзка... или развръзка. След това ще има слънчево в точен съвпад с ДС.  :blink:

« Последна редакция: Април 24, 2013, 10:58:52 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #61 -: Април 24, 2013, 11:30:31 am »
И при мен няма нищо въпреки че по време на новолунието беше венериния ми възврат. Толкова го чаках, такава възвратна карта имах - венера, У1 в съвпад със слънцето, луната и марс на десц на възвратната карта. Чак не мога да повярвам как нищо не се случва, дори пари не ми придойдоха колкото очаквах, скапана работа.
Истината може би е, че аз не искам нищо да се случи, направо съм изтормозена от хора и ситуации..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Април 24, 2013, 11:37:13 am »
Истината може би е, че аз не искам нищо да се случи, направо съм изтормозена от хора и ситуации..

Това ще да е разковничето, много е важна вътрешната нагласа.
И аз се чувствам изцедена и употребена от хора и ситуации, може би затова не се случва нищо, няма вътрешна готовност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #63 -: Април 24, 2013, 11:58:37 am »
И при мен няма нищо въпреки че по време на новолунието беше венериния ми възврат. Толкова го чаках, такава възвратна карта имах - венера, У1 в съвпад със слънцето, луната и марс на десц на възвратната карта. Чак не мога да повярвам как нищо не се случва, дори пари не ми придойдоха колкото очаквах, скапана работа.
Сладурка,имай предвид,че картата на възврата задава тенденциите до следващия възврат.Иначе и при мен лунациите не винаги работят,но затъмненията са друга работа,а тази година всички ми правят доста точни аспекти,явно няма да ми е скучно  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #64 -: Април 24, 2013, 12:16:54 pm »
Лили, написала съм я. Не си извън всякакви тенденции. Поне имам отделни наблюдения върху твоята карта и си работи, когато трябва. Хубава работа намери ли си ?

А Сатин има съвпад Марс/Венера по натал, затова и цикъла Марс/Венера я "закача", а и касае важни фактори от хороскопа й свързани с партньорските взаимоотношения. То си е комбинация от фактори.
« Последна редакция: Април 24, 2013, 12:21:58 pm от Asol »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Април 24, 2013, 12:32:47 pm »
Лили, написала съм я. Не си извън всякакви тенденции. Поне имам отделни наблюдения върху твоята карта и си работи, когато трябва. Хубава работа намери ли си ?

Е, да, само това.
Искаше ми се да е нещо повече от работа. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #66 -: Април 24, 2013, 12:35:00 pm »
Сладурка,имай предвид,че картата на възврата задава тенденциите до следващия възврат.

Да, знам, но най-силно дава събития около възврата, поне и из форума така съм чела наблюдения. Интересното е, че Марая твърдеше, че най-силно влияели лунации в знака на пр. луна, а моята е там - на 18 овен, в апликиращ съвпад с натална венера плюс още хубави аспекти.

*

Asol

• 4140
« Отговор #67 -: Април 24, 2013, 01:09:27 pm »
Лили, надяваме се да запееш друга песен след месец май.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Април 24, 2013, 01:12:27 pm »
Надявам се, не може цял живот само да се работи.  :blink:

Сегашната ми работа наистина беше шанс, който едва не изпуснах и много го оценявам, но и дойде в много труден момент. Сега благодарение на нея преживявам, ангажиментите на свободна практика съществено намаляха, вече не може да се разчита на тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #69 -: Април 24, 2013, 01:14:44 pm »
А имала ли си според теб някаква предварителна нагласа, за да получиш този шанс ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Април 24, 2013, 01:22:49 pm »
А имала ли си според теб някаква предварителна нагласа, за да получиш този шанс ?

Вероятно е имало вътрешна нужда от промяна, макар и все още неосъзната на оня етап.
Но иначе изпитвах силно колебание, недоверие, бях изключително скептично настроена, че това е "шанс". По-скоро си търсех допълнителна работа, за да я съчетая с тогавашния си ангажимент. И така се наредиха нещата, че в много кратък срок след започване на нова работа бях съкратена от предишната. Тогава все още не знаех, че това ми предстои, тоест в случая говорим за много благоприятно стечение на обстоятелства, което ми е помогнало да не изпадна в още по-тежка ситуация. В моя живот в повечето случаи така се получава - само когато стигна дъното, идва помощ свише. Но можеше да има още по-дълбоко дъно, всеки по различен начин възприема реалността.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #71 -: Април 24, 2013, 01:27:52 pm »
Не забравяйте, че сатин има точен съвпад Венера/Марс в натала. Няма как Новолуние там да не е свързано с любовта по Венера и Марс. сатин, а кога точно се случи събитието?

Вчера вечерта  се появи от нищото :blink: Наплашен, да не го пратя отново по дяволите... Беше много мил  :blink:

След малко ще прочета всички коментари  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #72 -: Юли 01, 2013, 04:02:59 pm »
на мен това новолуние ми се пада 2ри дом, прави тясни аспекти тригон с моя у7 и кв. и половина с моя у2, у8, опозе у11

миналото новолуние се случи в първи дом и наиситина обърнах внимание на външен вид, възвърнах си самоувереността и т.н

Я, да дам и тук обратна връзка: в този месец имаше събития по 7ми,11 и 8 дом, даа  :P
"Любовни антагонизми- all day, every day"