Ето ви луна-плутон и не само. Таота да искаш, и с връх плутон, и с връх луна.
Нищо не знам за родителите му, не ми е споменавал, но ето, ще го питам другия път като се видим. Завършва право, но цял живот работи като шофьор далеч от дома си. Жена му е от друг етнос, имат 3 деца.
Преди 11 години, при все че той знае преди точно калко, ни се случи по работа да трябва да прекараме 14 часа заедно. След две седмици пак.
И оттогава се започва една кротка платонична любов от него към мен. На мен като цяло той хич не ми е на сърце, но с годините се научих да му бъда благодарна за годините преданост, да го оценявам и "обичам", защото не се случва всеки ден някой да те обича дългосрочно и да ти знае магариите. Приема слабостите и несъвършенствата ми като съвършенства. Обожава ме, с него се чувствам богиня. Такава каквато съм и хич не ми и трябва да се преструвам. Дори много пъти във времето съм била лоша и несправедлива с него. През повечето време от тези 11 год. сме били на различни географски места, той се е радвал и благодарял на всяко ядене на пица през 100 години, което ни се е случвало. За мен към днешна дата е безценен, нищо чак специално не е правил за мен, но отношението е рядко срещано.
В очите на хората той е един добряк и без изключение другите имат крайно положително мнение за него.