Здравей Гост

Луна квадрат Плутон

• 99 Отговора
  • 13645 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Луна квадрат Плутон
« Отговор #60 -: Април 08, 2013, 02:35:28 pm »
Мдаа...,за огромно съжаление все повече наблюденията ми достигат до едни различни заключения по отношение на планетите в заточение и падение.... :blink:

Да, интересно - в единия случай имаме Слънце в заточение и екзалтирала Венера, а в другия - Слънце на трон и Венера в падение. Пък после разправят, че силните Слънца били его-ориентирани.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Април 08, 2013, 02:40:01 pm »
sunnily,

Какво характеризира при теб този квадрат? :rolleyes: Какво управлява в кои домове е?
Юпитер е У9 и е в 10, Луна е У4 и е в 1 - твърде съм емоционална, колкото и да се опитвам да прикривам чувствата си, за мен сълзите и проявата на любов са слабост, а заради Венера в риби често си плача тайничко и съм страшно обичлива. Често прибързвам в решенията си, когато се изнервя, се храня обилно, това ми вреди на здравето. Липсва ми умереност, баланс.

Декади ме интересуват...

Я пак качи за малко картата си..,защото ми е слаб нета и ми е трудно търсенето.... :wub: плс. А и не е тайна , че имам специално отношение към някои карти... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #62 -: Април 08, 2013, 03:11:55 pm »
Сънили, а венера-уран как го чувстваш?

Към другите, уран връз луна не дава ли и бебета?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #63 -: Април 08, 2013, 03:13:48 pm »
Недеи така ако трябва да чакам този аспецт бая ше почакам за деца ,някъде бях чела че дава неочаквани аборти  при транзит

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Април 08, 2013, 03:18:38 pm »

Уран връз Слънце и мъже давал, казват. Ама йок.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #65 -: Април 08, 2013, 03:21:13 pm »
Недеи така ако трябва да чакам този аспецт бая ше почакам за деца

Не е нужно специално него да чакаш. Обаче, тъй като уран преобръща от раз, а едно майчинство винаги обръща живота на жената, то някои считат, че в женска карта това си е транзит за бременеене. /Типично за уран, след него нищо вече не е същото, става "от раз" и всякакви противопоставянки са излишни. няма не искам, няма недей./ Особено при подкрепящи конфигурации. Аз ще го имам след малко на брой години и ще е бая подкрепен. Може би тогава ще е момента.

*

Нова

• 3491
« Отговор #66 -: Април 08, 2013, 03:22:15 pm »

Уран връз Слънце и мъже давал, казват. Ама йок.  ;D

Ми дава, що да не дава, казахме от раз стават там нещата, като шамар през лицето ))))) Аз кураж не съм загубила ))))))

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Април 08, 2013, 03:23:24 pm »

По-често аборти...При това нежелани.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Април 08, 2013, 03:24:32 pm »
Цитат
Вярно ли е, че дава ревност?

Понеже се заговори за ревност и Плутон, за себе си мога да кажа, че не съм.

Но съм много подозрителна, подлагам всичко на съмнение, анализирам всички евентуални мотиви, особено ако се усъмня в човека от самото начало. А основания за недоверие често има.

Не смятам, че мога да притежавам някой, много по-ценна за мен е лоялността и искреността. Не понасям двуличници и интересчии.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #69 -: Април 08, 2013, 03:25:29 pm »

УжасТ. Ама и това е част от живота. Ако ни е писано...
То и чисто био, годинките си текат.. Едно е да си на 24, друго на...
После уран ще ни е виновен.
Както и да е. Да не дава Господ, пък другото ще се оправи.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #70 -: Април 08, 2013, 03:25:37 pm »
Недеи така ако трябва да чакам този аспецт бая ше почакам за деца

Не е нужно специално него да чакаш. Обаче, тъй като уран преобръща от раз, а едно майчинство винаги обръща живота на жената, то някои считат, че в женска карта това си е транзит за бременеене. /Типично за уран, след него нищо вече не е същото, става "от раз" и всякакви противопоставянки са излишни. няма не искам, няма недей./ Особено при подкрепящи конфигурации. Аз ще го имам след малко на брой години и ще е бая подкрепен. Може би тогава ще е момента.

направо ме успокои, че къде е десети къде е пети

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Април 08, 2013, 03:28:54 pm »

Не е задължително аспекта да се прояви на физическо ниво.  :blink:
Може да има повече емоции и нестандартни прояви.
Пази се... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Април 08, 2013, 03:33:17 pm »
sunnily,

Какво характеризира при теб този квадрат? :rolleyes: Какво управлява в кои домове е?
Юпитер е У9 и е в 10, Луна е У4 и е в 1 - твърде съм емоционална, колкото и да се опитвам да прикривам чувствата си, за мен сълзите и проявата на любов са слабост, а заради Венера в риби често си плача тайничко и съм страшно обичлива. Често прибързвам в решенията си, когато се изнервя, се храня обилно, това ми вреди на здравето. Липсва ми умереност, баланс.

Декади ме интересуват...

Я пак качи за малко картата си..,защото ми е слаб нета и ми е трудно търсенето.... :wub: плс. А и не е тайна , че имам специално отношение към някои карти... ;D ;)
Тя моята карта не е за гледане, тия квадрати на Юпитер ме побъркват. Когато Тр. Юпитер ми прави тригони и секстили освен до рязко напълняване, до никакво друго разширение не води :blink:
Но умереност и баланс винаги ще търся заради ДЦ във везни, затова и мъжете, с които съм заобиколена са все деви и везни, за да ме учат на нужното ми спокойствие.

Луна- 1-ва декада на овен. Управител- Марс.
Марс трин Луна- ПЕРФЕКТЕН АСПЕКТ.
Юпитер втора декада козирог. Управител венера.
Венера трин Марс...
Проработката ще позволи на Юпитер да блесне...Но и все пак, не е ли той този който те тласка? :rolleyes:

*

Нова

• 3491
« Отговор #73 -: Април 08, 2013, 03:39:17 pm »

Не е задължително аспекта да се прояви на физическо ниво.  :blink:
Може да има повече емоции и нестандартни прояви.
Пази се... ;D

Оф, да не шашкаме момичето, дето тъкмо е в съвпад, поне е вече разходящ.
За разведряване да каже за карето венера-уран, че и прекия ми ръководител го има натално.

А емоции и нестандартности да искаш. При опозе на уран към марс, тао към транзитния плутон.. Във всеки миг съм готова да тегля една голяма ***ка **йна на околните и да ги пратя да си **ат родителките. Станала съм такова перде и агресивна, че накрая ще взема да си опропастя животеца, вероятно най-вече професионално. И сигурно ще ме изгонят от всяка една квартира, в която се нанеса. Стига съм била мила и учтива.

*

Нова

• 3491
« Отговор #74 -: Април 08, 2013, 03:44:15 pm »
Е, това за гробищата си е уникално наистина. Често те мисля, когато не съм на компа заради тази част от живота ти. И днес, докато пътувах минах покрай катафалка и се сетих и за теб, щото не се случва всеки ден много млад човек да се занимава с такива дейности. Направо ме удивляваш. /сега Стрелата пак ще каже, че ми е слаб уран./ Сетих се и за Лили и за касапските луни, дето колят и бесят от раз, без да им мигне окото.

*

Нова

• 3491
« Отговор #75 -: Април 08, 2013, 03:55:46 pm »
:haha: не съм чак толкова млада, а и бях само за 3-4 месеца принудително, но моята колежка, която замина за чужбина със семейството си, е работила там цели 3 години, дори близначките й, които са на 5 годинки са идвали да изнасят концерти в ритуална зала ;D и грам не ги е страх, тя също е марсов скорпион набор 82. Поне покрай тази си работа събрах доста карти на траурни агенти, шефа ми, колегите и общото е, че всичките имат планети в 8 дом. Бившият ми шеф стрелец, вече 8 година е там директор със Сатурн в 8 дом и марс в скорпион ;D, преди това е бил шеф на държавни вземания.

Ми.. Много си млада! Настоявам!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #76 -: Април 08, 2013, 03:59:14 pm »
:haha: не съм чак толкова млада, а и бях само за 3-4 месеца принудително, но моята колежка, която замина за чужбина със семейството си, е работила там цели 3 години, дори близначките й, които са на 5 годинки са идвали да изнасят концерти в ритуална зала ;D и грам не ги е страх, тя също е марсов скорпион набор 82. Поне покрай тази си работа събрах доста карти на траурни агенти, шефа ми, колегите и общото е, че всичките имат планети в 8 дом. Бившият ми шеф стрелец, вече 8 година е там директор със Сатурн в 8 дом и марс в скорпион ;D, преди това е бил шеф на държавни вземания.

ами да взема и аз да се насоча тогава към някое гробище с тия планети в осми дом

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Април 08, 2013, 04:09:12 pm »
Поне покрай тази си работа събрах доста карти на траурни агенти, шефа ми, колегите и общото е, че всичките имат планети в 8 дом.

Хаха, да взема да се насоча и аз към това поприще, осмодомен акцент си имам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #78 -: Април 08, 2013, 04:15:36 pm »