Здравей Гост

Месечна Слънчева революция

• 4 Отговора
  • 1411 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
Re: Месечна Слънчева революция
« Отговор #1 -: Април 08, 2013, 12:38:25 pm »
Люмиер не знам какво е писал и обяснението, което е дал ми изглежда твърде засукано. Павел Глоба ги нарича мини солари. Става въпрос за изчисляване на карта на база на наталния градус на Слънцето, но за всеки един от месеците. Споменавала съм ги и друг път в темата за лунарите като метод за месечна прогноза.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Април 08, 2013, 01:18:36 pm »
Люмиер не знам какво е писал и обяснението, което е дал ми изглежда твърде засукано. Павел Глоба ги нарича мини солари. Става въпрос за изчисляване на карта на база на наталния градус на Слънцето, но за всеки един от месеците. Споменавала съм ги и друг път в темата за лунарите като метод за месечна прогноза.

Да ти кажа..,аз лично съм леко скептично настроена... :rolleyes: Проверявам в момента...
За мен например най-точни в прецизната прогностика си остават дневните карти , разбира се неизолирани от натал+прогресии+дирекции+ соларИ+ лунар...Солунара също.

Тук някак си ....абе не съм сигурна...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #3 -: Април 08, 2013, 01:27:55 pm »
Може да си струва разглеждането, но не винаги.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Април 08, 2013, 01:43:19 pm »
Може да си струва разглеждането, но не винаги.

Вчера си гледах един месечен солар...и добре, че имам у нас един квадрат на Луна-Плутон..,който ме накара да погледна по-трезво на нещата.... ;D

Та в месечния солар ,АСЦ/ДСЦ повтарят прогресия към управителя на 2-ри дом. Аспекта е мн.точен и е тригон. Като това са Пр. куспиди.
Аз много отдавна отдавам огромно значение на куспидите при прогресии...И това ме вкара в размисли... :-\
Търсих лунации в аспект към въпросните градуси..,както и лунари..при които приплъзването на определени домове ще аспектира прогресиите. После минах и на програмата на Румен Колев..,а тя е изключително чувствителна, особено когато са заложени точни параметри....И установих , че и в примарните дирекции е отразено събитие .
Само дневната карта не съм обърнала...

Мисля, че различните техники са актуални в различни времеви диапазони. :rolleyes: