Здравей Гост

Цветна астрология

• 34 Отговора
  • 4432 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Цветна астрология
« -: Април 08, 2013, 07:40:20 pm »
Моля Ви..посочете любимите си цветове...Изряващия си знак...и знака на наталната Ви Венера.
В кои периоди предпочитаните цветове са се променяли според настроението Ви...и имат ли нещо общо с прогресиите на 1-7-ми дом? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Константин

Re: Цветна астрология
« Отговор #1 -: Април 08, 2013, 07:44:05 pm »
Всички пастелени цветове и най-вече : светло синьо, светло зелено, розово, виолетово, лимонено,сребристо. Слънце - Везни; Ац-Скорпион; Венера-Стрелец

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Април 08, 2013, 07:49:53 pm »
Любими цветове - пурпурно, лилаво, оранжево, златисто.
Също така пастелни цветове, екрю, тюркоаз.

За офиса - най-често съчетание на черно и сиво.

Много обичам цветове от топлата есенна гама, тютюнево зелено, бежово.
Не ми отиват студени цветове, не харесвам тъмносиньо, бонбонено розово, отровно жълто и отровно зелено, ярки и крещящи нюанси. Не понасям шаренията, кича.

АС Скорпион, Венера в Овен.

За рождения ми ден в офиса ми подариха оранжев шал - бях изумена откъде са разбрали, че той е сред любимите ми цветове, за офиса обличам дрехи с по-дискретни цветове.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3 -: Април 08, 2013, 07:57:33 pm »
Слънце в Овен, АС -Дева,Венера в Риби
Любими -лилаво, оранжево,бяло, черно
Не понасям-ярко зелено, някои крещяци нюанси на жълтото, кафяво, бонбонено розово

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Април 08, 2013, 08:01:32 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=nPLV7lGbmT4

:wub:

Да Ви върви темата.... ;D

Лилаво...Малко преди да остана вдовица преди много години..бях луда в продължение на няколко в лилавото... :rolleyes:
Хвърлих цвета...,който днес ми е скучен :rolleyes: :-[ /да не ми се обиди някой/...точно когато ПР.Венера от директна стана ретро по прогресия... :rolleyes:
Минах и през Плутоновите тонове...
Днес...синьо...синьооо.много синьо...кобалт...като небето и морето.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5 -: Април 08, 2013, 08:06:50 pm »
Любими цветове черно,червено,бяло и бежово.Слънце Водолей,Асцедент Скорпион,Венера Козирог  :blink:

« Отговор #6 -: Април 08, 2013, 08:07:06 pm »
АСЦ Рак, Слънце Везни, Венера в Дева. Винаги съм се чувствала удобно в тъмни цветове.
През лятото нося по-светли дрехи. Венера отдавна е във Везни, но предпочитанията не са ми се променили.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #7 -: Април 08, 2013, 08:48:47 pm »
Откак се помня - бяло и синьо,особено има едно пастелно светло синьо- лилаво .
Това ми е любимата комбинация за облекло- бял топ и дънки ми е обичайна комбинация в ежедневието.Обожавам бижута със сини камъни,перли и цирконии.
Тук се улавям,че за различните неща имам различни любими цветове,но питат ли ме ,интуитивно посочвам тези двата.
При цветята обичам комбинация бяло и жълто.
Много харесвам и жълто / синьо като цветни петна в обзавеждането.
Посмъртно не бих си легнала в бели скучни чаршафи,обичам да ми е шаренко- отново жълто и синьо, преди да заспя.
Напоследък съм луднала по тюркоазеното,с радост установих,че ми отива и вече имам такива дрешки./ дир. Нептун върху нат. Венера/
Мразя кафявото,а отваряйки гардероба и шкафа с обувки,сивото има чуствителен превес. ;D
През живота си не съм носила оранжево и ярко жълто,наскоро изнамерих оранжева тениска и със смесени чуства очаквам денят,когато ще застана пред огледалото с нея ;D
Слънце Водолей,Луна Рак,Венера Козирог.
« Последна редакция: Април 09, 2013, 09:00:33 am от Mims »

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #8 -: Април 08, 2013, 09:14:11 pm »
аз ги сменям постоянно - харесвам всички в зависимост от комбинацията и формата на нещото, но всяко лято полудявам по някой цвят и после ми омръзва...

2007ма лятото - всичко в сиво
2008ма лятото - всичко в бяло
2009 - нямам спомен
2010 - оранж кафяво алумин и екрю (обзавеждахме  ;D)
2011 - оранж във всякакви тоналности
2012 - лавандулово лилаво

към момента съм луда на тема пурпурно много тъмно и зелено много тъмно и кафява патина и екрю и ретро мотиви и форми (пак обзавеждаме)

вижда се кое къде ми е :) макар че все повече си мисля че ас може да е скорпион ... венерата ми е в лъв в съвпад с МЦ слънце и мерк
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #9 -: Април 08, 2013, 10:41:03 pm »
По повод цветовете, имам близки с лек далтонизъм - не различават зелен и кафяв цвят, но не намирам общо в картите им, освен че и тримата са роднини. Някой знае ли аспектите на далтонизма?

нептун/луна/слънце дават астигматизъм-и изобщо, отклонения

единствен цвят, който недолюбвам- кафяво

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Април 08, 2013, 11:08:44 pm »
По повод цветовете, имам близки с лек далтонизъм - не различават зелен и кафяв цвят, но не намирам общо в картите им, освен че и тримата са роднини. Някой знае ли аспектите на далтонизма?

Може ли една такава карта? :rolleyes:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #11 -: Април 09, 2013, 10:15:24 am »
любими червено(някак си ме зарежда, изпълва ме), оранжево и жълто.....също и розово......
АСЦ Козирог, Венера в Телец

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Април 09, 2013, 10:51:35 am »
И като се заговори за цветове и цветови комбинации, да споделя нещо. :))

Често по пътя за работа се засичам с една млада жена в рейса - прилича на офис служителка, пътува с лаптоп, издокарана.
Но всеки път направо ме разбива с цветовите си композиции. Днес беше с шарено палто, шарена пола, фигурален чорапогащник...  ;D В допълнение към това - яркочервена коса и тюркоазени сенки върху целия клепач. Интересното е, че изборът на грим и прическа при нея е направен така, че да подчертава всички недостатъци, вместо да ги тушира - сенките са сложени чак до веждите и подчертават малкото разстояние между клепача и веждата, както и малките събрани очи. Бретонът е с асиметрична форма, прилича на триъгълник, надолу към носа се стеснява, което отново подчертава събраните очи. Абе тия жени не се ли гледат в огледалото?

Или друг пример за варненска мода - леопардова блуза, тигров клин, леопардови боти. :))
Общо взето демонстрации на тотална липса на вкус и евтин кич. И върви с високо вдигнат нос и самочувствие до небесата. Тия жени тук не спират да ме изумяват. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Април 09, 2013, 12:07:30 pm »
Много ми хареса.... :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Април 09, 2013, 12:14:18 pm »
Ето една красива и нежна колекция за пролет/лято 2013 на Elie Saab

През пролетно-летния сезон цикламеният цвят ли ще е актуален?

Вече се сдобих с такава рокля - циклама в съчетание с черно.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #15 -: Април 09, 2013, 01:36:43 pm »
 :blink:Обожавам да нося черно, чувствам се супер, въпреки че мисля, че ме състарява.Любимият само ме критикува, че носа черно.Иначе харесвам оранжев, бял, жълт, лилав, червен и зелен цвят.Почти не нося син, нямам идея защо не ме влече този цвят..Харесвам и пастелни тонове.
Слънце и Ац Телец, Венера в Близнаци.

*

Asol

• 4140
« Отговор #16 -: Април 09, 2013, 02:03:24 pm »
Тази колекция на Elie Saab е много девича, пък и с тези големите чанти - всичко необходимо да е под ръка. ;D
Elie Saab в astrotheme
« Последна редакция: Април 09, 2013, 02:23:19 pm от Asol »

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #17 -: Април 09, 2013, 03:14:17 pm »
Слънце в козириг луна скорпион венера водолеи не обичам кича обичам изчистени цветове син във всичките му нюанси черно бяло резидаво

« Отговор #18 -: Април 09, 2013, 03:17:59 pm »
Любими цветове-корал и диня,а иначе любими цветови комбинации са ми-черно с цикламено,черно с тъмно лилаво и понякога черно с бяло... Слънце във Водолей,Луна в Рак,Асц Дева,Венера във Водолей
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Април 09, 2013, 03:23:08 pm »
а иначе любими цветови комбинации са ми-черно с цикламено,черно с тъмно лилаво и понякога черно с бяло...

И за мен са предпочитани.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.