Здравей Гост

Странен сън

• 6 Отговора
  • 3115 Прегледи
Странен сън
« -: Април 09, 2013, 05:43:00 pm »
Моя приятел сънувал,че родителите му са претъпкали цялата му стая с мебели,чак не можел да се движи из стаята. Ядосал се и им се развикал. Какво значи това?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Papy

• 4343
Re: Странен сън
« Отговор #1 -: Април 10, 2013, 09:32:08 am »
Най-вероятно се чувства ограничен от тях, дори и те да са прави по някакъв въпрос, той не е съгласен и иска да постъпи както е решил, но малко не му достига смелост

« Отговор #2 -: Април 10, 2013, 10:55:54 am »
Благодаря за тълкуванието!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #3 -: Април 11, 2013, 10:00:13 am »
Сънувах, че съм бременна, плачех много и не исках, а две жени ми кзваха, че е на 100 процента и са сигурни, че съм. Не знаех кой е бащата, била съм правила секс през февруари с двама и нямаше как да съм сигурна.

Събудих се с голямо облекчение, че е само сън.

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Април 11, 2013, 10:11:58 am »
Тука цифрата 2 е тройно подчертана
Не знам какви планове имаш, но или 2-ма човека ще помогнат, или до 2 ще се прояви, както казва баба-"плачеш ли насън, ще се смееш наяве", така че хубави неща се очакват

*

Нова

• 3491
« Отговор #5 -: Април 11, 2013, 10:53:57 am »
Тука цифрата 2 е тройно подчертана
Не знам какви планове имаш, но или 2-ма човека ще помогнат, или до 2 ще се прояви, както казва баба-"плачеш ли насън, ще се смееш наяве", така че хубави неща се очакват

Ееееееее, жива да си! :kissd:

А дано!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6 -: Май 30, 2013, 04:04:32 pm »
Ограничения, опитват се уж да улеснят живота му и да му помогнат, но всъщност му пречат и го задушават по този начин и той се противопоставя на това.
Най-вероятно му се бъркат в личните неща и без предупреждение предприемат действия, които според тях са добре за него и смятат че му угаждат по този начин. Налагат си своя начин на мислене, отношение на него.