Здравей Гост

сън с Ноевия ковчег

• 3 Отговора
  • 2530 Прегледи
*

Блудница

сън с Ноевия ковчег
« -: Април 03, 2006, 09:15:47 am »
сънувах много красив сън, толкова цветен сън като в детско анимационно филмче / винаги сънувам цветно/даже прекалено ярък сън. Та сънувах се че плавам насред спокойно море в този ковчег само аз и всички всевъзможни животни  на света, МНОГО животни. Вътре си беше като в двор на манастир , с черква и много цветя . На колана ми имаше много ключове. сега следва нещо , което предизвиква смях в мен. Идва при мен носорога и с жестове ми обеснява , че трябва да го последвам. И ме отвежда в помещение , което напомняше изба. А там хипопотама мъртво пиян до огромна бъчва. И в цялата тази красота непрекъснато след мен вървеше щъркел.
Ето това е, моля ви за тълкувание.

*

АН

сън с Ноевия ковчег
« Отговор #1 -: Април 03, 2006, 04:33:05 pm »
Ами то става твърде сложно за тълкуване :)  - все важни символи - цветовете, животните, ключовете...

Важен е всъщност доминиращия цвят и ако тук приемем за доминиращ звета на морето, то това подсказва за нови възможности, хоризонти, духовност...

Животните са едни от най-важните архетипни символи - свързват се с инстинкти и основополагащатото у нас. Представляват страстите ни, тревогите ни, страховете ни...

А ключовете - те пък имат отношение към приятелства и връзки...

Освен да си с изострено внимание и да се оглеждаш около теб :)  

*

Guest

сън с Ноевия ковчег
« Отговор #2 -: Април 03, 2006, 06:28:40 pm »
Цитат
Ами то става твърде сложно за тълкуване :)  - все важни символи - цветовете, животните, ключовете...

Важен е всъщност доминиращия цвят и ако тук приемем за доминиращ звета на морето, то това подсказва за нови възможности, хоризонти, духовност...

Животните са едни от най-важните архетипни символи - свързват се с инстинкти и основополагащатото у нас. Представляват страстите ни, тревогите ни, страховете ни...

А ключовете - те пък имат отношение към приятелства и връзки...

Освен да си с изострено внимание и да се оглеждаш около теб :)
Здравей Ан,
ами те цветовете бяха толкова итензивни и преекспонирани, сякаш някой яко си беше играл с четката, а основни според мен символи и съпровожждащи ме в целия ми сън , бяха щъркел, носорог и хипопотам, ключове, огромни бъчви с вино и манастирска камбанария , това е което съм запомнила като символи извън сюжета на съня.
А тези сънища , който запомням и който са дълги даже някой имат и продължение , защото пък тази нощ сънувах ята щъркели и фламинго а и някаква игрива малка маймунка , която беше загубил мъж който дойде със шейна теглена от огромни елени да си прибере , може ли да се дължи на един съвпад на нат. Сатурн с тр. Уран и тази красота в 8 нат .дом.
Благодаря за отговора

*

АН

сън с Ноевия ковчег
« Отговор #3 -: Април 04, 2006, 06:34:28 pm »
За животните в сънищата казват, че често са наши проекции...

Помисли си с какво свързваш всяко от сънуваните животни и виж дали някак не се проьявява в живота ти или пък може би трябва да внесеш нещо от тяхната енергия... :)