Здравей Гост

За изключенията от правилата в астрологията

• 108 Отговора
  • 14718 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: За изключенията от правилата в астрологията
« Отговор #60 -: Април 11, 2013, 08:56:28 am »
Съвпадът на венера със слънце във всеки един знак си дава физическа привлекателност. Аз лично не се сещам за изключения.

Аз се сещам за доста, при това дори за физическа непривлекателност.

И за да не съм голословна, тъй като не мога да подкрепя твърдението си със снимков материал, мога да дам пример от известните - Искра Фидосова  ;D (съвпад Слънце/Венера в Лъв).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #61 -: Април 11, 2013, 08:59:23 am »
Явно критериите ни се разминават,но така е с всяка величина, за която не се прилагат количествени измерители.

*

Нова

• 3491
« Отговор #62 -: Април 11, 2013, 09:05:23 am »
Лили, това, че е дебела не я прави автоматически грозна.

Млада жена е, пропорциите на лицето й не са урудливи. Лицето й не плаши.

.......................

Извън това, всички /мъже/ яко я плюят, ама, каквито са меркантилни и все повече стават такива, ако имат възможност за достъп до ресурсите, властта и силата й като нищо ще станат почитатели на рубенсовите форми и ще я боготворят.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Април 11, 2013, 09:10:46 am »
Не става въпрос за внушителното й тегло, но дори ако отслабне, няма да е красива.

Познавам и други такива примери  със съвпад Слънце/Венера - повечето са съвсем семпли, сред тях има и доста непривлекателни. Включително една Венера в съвпад със Слънце във Везни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #64 -: Април 11, 2013, 09:14:43 am »
Явно градуса,в който е разположен Меркурий оказва влияние дали ще се активира и на каква възраст любовта към литературата. Дали по-късен градус не дава забавяне? И интереса да се прояви в по-късна възраст? Вие как мислите?
моя е на  градус- 1,3 ,значи на такава невръсна възраст съм заобичала литературата,а онези с последният -30 градус, от забавянето на любовта към литературата са се пристрастили към други градуси- увеселителни ,дето правят синджир ,като ги разклатиш :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #65 -: Април 11, 2013, 09:41:45 am »
Не става въпрос за внушителното й тегло, но дори ако отслабне, няма да е красива.

Познавам и други такива примери  със съвпад Слънце/Венера - повечето са съвсем семпли, сред тях има и доста непривлекателни. Включително една Венера в съвпад със Слънце във Везни.
Е,нима това не е изключение от правилото? По учебник Венера в съвпад със Слънце трябва да даде физическа привлекателност.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #66 -: Април 11, 2013, 09:44:00 am »
Явно градуса,в който е разположен Меркурий оказва влияние дали ще се активира и на каква възраст любовта към литературата. Дали по-късен градус не дава забавяне? И интереса да се прояви в по-късна възраст? Вие как мислите?
моя е на  градус- 1,3 ,значи на такава невръсна възраст съм заобичала литературата,а онези с последният -30 градус, от забавянето на любовта към литературата са се пристрастили към други градуси- увеселителни ,дето правят синджир ,като ги разклатиш :rolleyes:
  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Април 11, 2013, 11:15:16 am »
Е,нима това не е изключение от правилото? По учебник Венера в съвпад със Слънце трябва да даде физическа привлекателност.

Значи ще трябва да се пренапишат учебниците. :))

Включително познавам две девойки със съвпад Слънце/Венера, при които Венера управлява АС - Везни и Телец.
Красота - йок. Но във всички случаи без изключение, независимо от външния вид, съм забелязала, че такъв съвпад дава по-изразен чар, въздействие върху околните, такъв човек с по-голяма лекота печели симпатии. По принцип Венера в един знак със Слънцето увеличава силата на харизмата, на такъв човек му идва отвътре да се харесва на околните, не е нужно да полага специални усилия в тази насока и да натрапва присъствието си. Представете си една жена, която вика и се смее на висок глас в заведение, за да привлече внимание - е, това със сигурност няма да е жена със Слънце и Венера в един знак/съвпад. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #68 -: Април 11, 2013, 11:21:10 am »

Значи ще трябва да се пренапишат учебниците. :))

Включително познавам две девойки със съвпад Слънце/Венера, при които Венера управлява АС - Везни и Телец.
Красота - йок. Но във всички случаи без изключение, независимо от външния вид, съм забелязала, че такъв съвпад дава по-изразен чар, въздействие върху околните, такъв човек с по-голяма лекота печели симпатии. По принцип Венера в един знак със Слънцето увеличава силата на харизмата, на такъв човек му идва отвътре да се харесва на околните, не е нужно да полага специални усилия в тази насока и да натрапва присъствието си. Представете си една жена, която вика и се смее на висок глас в заведение, за да привлече внимание - е, това със сигурност няма да е жена със Слънце и Венера в един знак/съвпад. :))

Случвало ми се е да се смея в заведение на много висок глас, когато компанията е била весела и смешките са били много )))) ;) Е, нямам съвпад на въпросните две.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Април 11, 2013, 11:27:32 am »
Е, аз визирах друг случай - натрапчиво привличане на внимание.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #70 -: Април 11, 2013, 11:33:45 am »
Аз съм с Плутон във втори дом и все чакам да стана милионерка,ама йок... ;D

« Отговор #71 -: Април 11, 2013, 11:36:20 am »
Иначе К2 ми е във Везни,управителя е в 5-ти...Освен да ме вземе някой богаташ за друго не се сещам.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Април 11, 2013, 11:39:37 am »
Ако на единия Плутон се разчита, трябва да чакам петролен магнат.  ;D

Шегата настрана, но другия четвъртък ще превеждам на група бъдещи бизнес партньори, пристигащи от арабска държава... Леле, в каква насока проработи моята елекция на фирмения сайт - уж към рускоезични бе ориентиран, а се очертава първата ни крупна сделка да е с иранци. До 18ти спешно трябва да се сдобия с фередже, че току виж ще ми е излязъл късмета.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #73 -: Април 11, 2013, 11:45:41 am »
Браво на теб!

:clap:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Април 11, 2013, 11:48:36 am »
Е, какво браво... Хич не съм очарована от идеята да ги съпровождам в завода, но бизнесът си е бизнес. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #75 -: Април 11, 2013, 11:49:38 am »
Нищо няма да ти стане. Тъкмо ще се проявиш!  :96:
« Последна редакция: Април 11, 2013, 12:18:38 pm от Нова »

« Отговор #76 -: Април 11, 2013, 11:51:39 am »
Ако на единия Плутон се разчита, трябва да чакам петролен �агнат.  ;D

Шегата настрана, но другия четвъртък ще превеждам на група бъдещи бизнес партньори, пристигащи от арабска държава... Леле, в каква насока проработи моята елекция на фирмения сайт - уж към рускоезични бе ориентиран, а се очертава първата ни крупна сделка да е с иранци. До 18ти спешно трябва да се сдобия с фередже, че току виж ще ми е излязъл късмета.  :-[
Дай,боже! С моята Юнона в Стрелец може и аз да забърша някой чужденец! Иначе в детството си до 19 годишна възраст наистина живеех в лукс и богатство. После съдбата ми обърна гръб. Плутон е в началните градуси...

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #77 -: Април 11, 2013, 12:12:13 pm »
За венера съвпад слънце, нали си е изгорена,нощна планета е и не й е добре под лъчите му. Ако е в овен напр. съвсем не е добре.
Така че, зависи и от есенциялните й качества. Ако повтарям някого-извинение, не успях да изчета всичко. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Април 11, 2013, 12:22:21 pm »
Зависи също така дали се вижда.
Тя може да бъде изгорена от Слънцето и същевременно да е видима, а може да не бъде в съвпад с него и да е невидима.
Но това няма как да се сбърка, ако се наблюдава поведението, маниерът и излъчването на човека с такава Венера.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #79 -: Април 11, 2013, 12:24:58 pm »
Забиси и дали съвпада е апликиращ или сепариращ. Ако е апликиращ е по-лошо...