Здравей Гост

За изключенията от правилата в астрологията

• 108 Отговора
  • 14620 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: За изключенията от правилата в астрологията
« Отговор #100 -: Април 12, 2013, 08:26:47 am »
Аз явно съм от изключенията, на същия транзит нищо не ми се случи.

Не си от изключенията, аз съм още по-трагичен случай.  ;D

Венерин възврат в 5 дом, мунданен съвпад Венера-Марс върху нат. Венера, новолуние в съвпад с нат. Венера - дотук абсолютно нищо.  ;D

По моята карта ако решат да пишат астро-учебник, ще трябва да го ползват в тоалетната.

Бързаш, Лиленце, а хубавите неща стават бавно )) Има време. )

« Отговор #101 -: Април 12, 2013, 08:38:02 am »

Бързаш, Лиленце, а хубавите неща стават бавно

или никога - при нас плутонианците :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Нова

• 3491
« Отговор #102 -: Април 12, 2013, 08:48:48 am »

Бързаш, Лиленце, а хубавите неща стават бавно

или никога - при нас плутонианците :mellow:

Уфф, ма си и тииии. Е, как няма да й оставиш грам надежда? Независимо дали става въпрос за нептун, плутон или венера ))))) И независимо дали ще се случат случките или не. ААааа  :P

« Отговор #103 -: Април 12, 2013, 09:03:46 am »
бъркаш-не съм аз,  плуто знае защо :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Нова

• 3491
« Отговор #104 -: Април 12, 2013, 09:15:17 am »
бъркаш-не съм аз,  плуто знае защо :mellow:

Виж, в този смисъл по-добре нептун пред плутон. Някак по-леко се живее.

« Отговор #105 -: Април 12, 2013, 05:33:09 pm »
А какво е първото нещо,което ще си помислите ако видите картата на човек със стелиум в трети дом и съвпад на Меркурий със Слънце и Венера?

Интересно представяне, понякога може да даде и сексапил, ако Марс също е включен.

Тя отбеляза красотата му. Често само един АС в телец е достатъчен за това.

Често може би, но управителя венера в знака телец много често определя, колко точно изглеждаш добре, защото все пак венера се свързва с красотата, а АЦ е пряко свързан с външния вид и красотата на човек. Следователно познавам много хора с АЦ телец, които са коренно различни, при някои се губят типичните "земни" черти на телеца, но пък се засилват красотата и чаракакто и обратното. Познавам хора и с типично "телешко" излъчване..

Г-н Георгиев, ... нищо, каквото и да кажа ще е безпредметно.

Безпредметно... :-\ ... във форум, в който се дискутира и се споделят мнения.. и то в тема за изключенията в астрологията.. не виждам нищо безпредметно тук.. интересна логика хах...  ;)
:)

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #106 -: Април 12, 2013, 06:37:07 pm »

Така се прави, Иринче! Поздравления! На душата да е широко, от кътане на парици и дрънчене на метал не ми става по-хубаво. Парите са средство за удоволствия и трябва да се харчат. Значи имаш венерин възврат? И какво ти "говори" той?

[/quote]

Абе и аз това им разправям на хората, ама пусто само материалисти около мен  :( не мога да ги преборя
Венерин - невенерин "говори" ми едно голямо НИЩО и една раздяла преди месец след 4 год
Ама поне иде лято и голямата ми любов моренце ме вика  :mellow:
« Последна редакция: Април 12, 2013, 07:09:57 pm от irina »

« Отговор #107 -: Април 12, 2013, 07:07:58 pm »
Венерин възврат имате предвид когато транзитна Венера се завръща в наталното си положение?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #108 -: Април 15, 2013, 08:09:18 am »
))))) Сънили, не сме казали, че не обичаме чисто материалните неща. Напротив. Но лично на мен не ми носи удоволствие купчинка банкноти, цифри в сметка, дрънчащи жълтички, а само това, което те могат да купят - по-хубава подстрижка при по-скъп фризьор, дреха с етикет от супер плат и кройка, малки златни обечки, вместо много дрънкулки, да излезеш с приятели и да си отпуснеш душата...
То е ясно, че с тази липса на земя в натала ми и произход, по-често не мога да си позволя екстри, ама виж като имам, само хубави неща си купувам. По 1, ама на място.