Помагам само на хората, които искат да им се помогне. Когато някой иска да види през моята призма, сърцето, душата, погледа ми - всичко мога да му споделя.
Спрях да помагам, ако не се изисква, защото много хора предпочитат да са заблудени, не са готови за отговорите. А аз съм много осмодомна и склонна към всичко по осми дом. Моите демони по осми дом и Плутона са големи. Нека спят, не искам повече да се срещам с тях. Не искам да срещам и хората с тях. А в желанието си да кажа истината, да изоблича, понякога не се харесвам. Особено, когато хората не са готови за отговорите.
Няма как да не искам да помагам на хората, Луната ми е у6, съвпад Дсц. Но никой не може да помогне на човек, който не желае да му се помогне. Добрите намерения често са причина другите да те смятат за лош. Аз и в лошото виждам за себе си смисъл, когато отшуми горчивината. но не съм мерило за останалите. Не всеки го вижда това и не е престъпление, че сме различни.
Обичам да помагам на хора, на животни, това наистина ме прави щастлива. Обичам да радвам другите. Но вече съм избирателна, използвам ресурсите и енергията си, ако ще е полезна наистина. Не се пилеят толкова в безсмислени битки. Е, ако нещо е крайно наложително, споделям усета си.