Здравей Гост

Слънчеви и Лунни затъмнения 2013

• 34 Отговора
  • 6743 Прегледи
*

satin_

Слънчеви и Лунни затъмнения 2013
« -: Април 11, 2013, 12:46:35 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 07:48:53 am от satin_ »

*

Нова

• 3491
Re: Слънчеви и Лунни затъмнения 2013
« Отговор #1 -: Април 11, 2013, 12:55:40 pm »
Пълни глупости написах, затова изтрих. Значи затъмнението ми ляга точно на к 2 и 8 като на 3-4 градуса в 8 транзитен сатурн е точно в/у юпитера. Та... затъмненията винаги се проявяват, но засега не знам какво да очаквам. Надявам се да не валят камъни.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2 -: Април 11, 2013, 01:04:17 pm »
негативно ли влияят затъмненията?
това на 25,04 ми е в първи дом, съвпад натална венера, транзитен сатурн и транзитно ац
« Последна редакция: Април 11, 2013, 01:08:29 pm от Kler »

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3 -: Април 11, 2013, 01:07:54 pm »
Пълни глупости написах, затова изтрих. Значи затъмнението ми ляга точно на к 2 и 8 като на 3-4 градуса в 8 транзитен сатурн е точно в/у юпитера. Та... затъмненията винаги се проявяват, но засега не знам какво да очаквам. Надявам се да не валят камъни.
извиняваи би ли описала как усещаш Сатурн върху юпитера.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4 -: Април 11, 2013, 01:31:25 pm »
Халифаксово го усещам, Елодия, каквото и да значи това. И просто постаянно му се плъзга напред-назад.

Иначе виж, за второто на 10/5, пак в телец... Ще съвпадне с хирона ми, точно каре венера.

Обаче хубавото е, че същевременно транз юпитер прави голям възд триъгълник с венера и сатурн по 19-я градус. Е, тук вече искам да очаквам )))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #5 -: Април 11, 2013, 01:35:07 pm »
негативно ли влияят затъмненията?
това на 25,04 ми е в първи дом, съвпад натална венера, транзитен сатурн и транзитно ац

Не мисля, но като цяло събитията по тях са странни.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6 -: Април 11, 2013, 02:05:06 pm »
благодаря  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7 -: Април 11, 2013, 03:51:06 pm »
1-во правило:
Затъмнение под хоризонта няма толкова силно влияние , както затъмнение над хоризонта.
Причината е в невидимите домове.

2-ро правило:
При опозиция сме свидетели. При съвпад-участници.

3-то правило:
При квадратура- бързо и внезапно разрешаване на проблемите. При тригони - не очаквайте нищо положително.

4-то правило:
Важен е управителя на затъмнението.

Има още много правила...В другия форум съм поставила много материали , както от чужди източници..,така и собствени статии от личните ми и персонални наблюдения.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #8 -: Април 11, 2013, 04:08:47 pm »
При мен засегнатите домове ще са 4,10 и 5ти.
Като пълното слънчево ще ми е в опозиция с венера.
По късно ще напиша подробности,около другите затъмнения.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #9 -: Април 11, 2013, 04:14:47 pm »
1-во правило:
Затъмнение под хоризонта няма толкова силно влияние , както затъмнение над хоризонта.

Това не беше така при мен ноември 2012. Много силно си ми повлия дори, а се случи в мой 3ти дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Април 11, 2013, 04:17:27 pm »
1-во правило:

Това не беше така при мен ноември 2012. Много силно си ми повлия дори, а се случи в мой 3ти дом.

Вероятно е имало и въздействие 3-то правило...Квадраура имаше ли от затъмнението към нещо си в картата ти?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #11 -: Април 11, 2013, 04:49:47 pm »
1-во правило:

Вероятно е имало и въздействие 3-то правило...Квадраура имаше ли от затъмнението към нещо си в картата ти?
Самите транзитни Слънце и Луна към нищо не са правили квадратура, само секстил. Ако искаш мога да ти кача картата, а ти да кажеш какво ми се е случило. :) Защото аз го гледам, но не го виждам. Ако хванем за управител на затъмнението Плутон, то транзитен Плутон е на 2 градуса от съвпад с нат. Юпитер в 5ти (луна квадрат юпитер по натал) и да е задействан този квадрат. Отделно транзитен Сатурн У5 е 2 градуса след съвпад с нат. Плутон.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Април 11, 2013, 04:51:37 pm »
1-во правило:

Самите транзитни Слънце и Луна към нищо не са правили квадратура, само секстил. Ако искаш мога да ти кача картата, а ти да кажеш какво ми се е случило. :) Защото аз го гледам, но не го виждам. Ако хванем за управител на затъмнението Плутон, то транзитен Плутон е на 2 градуса от съвпад с нат. Юпитер в 5ти (луна квадрат юпитер по натал) и да е задействан този квадрат. Отделно транзитен Сатурн У5 е 2 градуса след съвпад с нат. Плутон.

Да. Би било добре...да се види. :blink:
Благо-даря ти предварително...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #13 -: Април 11, 2013, 04:55:20 pm »
1-во правило:

Да. Би било добре...да се види. :blink:
Благо-даря ти предварително...
За нищо. Нека да трупаме информация в архива. :)

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #14 -: Април 11, 2013, 09:10:28 pm »
Добре, но самите самите затъмнения не активират ли нещо което е транзит (в процес на осъществяване), или е възмозно да се нещо напълно неочаквано ....

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #15 -: Април 12, 2013, 08:27:31 am »
Да не е имало катастрофа?
Не Слава Богу, поне не и физическа!  ;D

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #16 -: Април 12, 2013, 08:35:03 am »
Ини, да не си забременяла / родила тогава? Или запознанство с по-възрастен мъж прерастнало във връзка?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #17 -: Април 12, 2013, 08:43:04 am »
Ини, да не си забременяла / родила тогава? Или запознанство с по-възрастен мъж прерастнало във връзка?
Не :) Мисля, че събитието е по транзити, а не от Затъмнението, но защо пък се случва точно на 13 ноември в 16:20h, тоест часове преди затъмнението?!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #18 -: Април 12, 2013, 08:51:15 am »
Не :) Мисля, че събитието е по транзити, а не от Затъмнението, но защо пък се случва точно на 13 ноември в 16:20h, тоест часове преди затъмнението?!
Гледам, че лунните възли са замесени по оста 4 / 10 - ако събитието не е свързано с промени в дома, кариерата или с родителите ти, просто не мога да си го обясня. Евентуално с роднини, брат, сестра - все пак е в 3-ти дом затъмнението, ама аз вече изброих сума ти неща  ;D.
Напуснала си внезапно работа - това е последното ми предположение  ;D.
« Последна редакция: Април 12, 2013, 08:58:12 am от tania »
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #19 -: Април 12, 2013, 09:00:30 am »
Гледам, че лунните възли са замесени по оста 4 / 10 - ако събитието не е свързано с промени в дома, кариерата или с родителите ти, просто не мога да си го обясня. Евентуално с роднини, брат, сестра - все пак е в 3-ти дом затъмнението, ама аз вече изброих сума ти неща  ;D.
Точно така и аз не си го обяснявам. Не е кой знае какво, сега така мисля. Става въпрос за любовна драма. Отхвърляне, раздяла и последваща дълга депресия с разбито сърце. Тотална наложителна промяна. Изведнъж!!! Не разбирам как затъмнението го отключва това или как повлиява въобще.  :blink:  Благодаря ти, че се главоблъска с мене! :))