Здравей Гост

Слънчеви и Лунни затъмнения 2013

• 34 Отговора
  • 6727 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: Слънчеви и Лунни затъмнения 2013
« Отговор #20 -: Април 12, 2013, 09:06:14 am »
Ини, да не си забременяла / родила тогава? Или запознанство с по-възрастен мъж прерастнало във връзка?
Не :) Мисля, че събитието е по транзити, а не от Затъмнението, но защо пък се случва точно на 13 ноември в 16:20h, тоест часове преди затъмнението?!
Гледам, че лунните възли са замесени по оста 4 / 10 - ако събитието не е свързано с промени в дома, кариерата или с родителите ти, просто не мога да си го обясня. Евентуално с роднини, брат, сестра - все пак е в 3-ти дом затъмнението, ама аз вече изброих сума ти неща  ;D.
Точно така и аз не си го обяснявам. Не е кой знае какво, сега така мисля. Става въпрос за любовна драма. Отхвърляне, раздяла и последваща дълга депресия с разбито сърце. Тотална наложителна промяна. Изведнъж!!! Не разбирам как затъмнението го отключва това или как повлиява въобще.  :blink:  Благодаря ти, че се главоблъска с мене! :))
Да не спамя в темата, но не се сдържах и изтеглих карти Таро с въпрос, какво ти се е случило на този ден - Луната / 8 пентакли / Кулата - изключително показателни са за събитията. Кулата - нещо е приключило изведнъж, буквално се е срутило. Луната - страхове, депресии. Само 8 пентакли ме подведе, че става въпрос за работа  :unsure:.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #21 -: Април 12, 2013, 09:13:55 am »
Ини, да не си забременяла / родила тогава? Или запознанство с по-възрастен мъж прерастнало във връзка?
Не :) Мисля, че събитието е по транзити, а не от Затъмнението, но защо пък се случва точно на 13 ноември в 16:20h, тоест часове преди затъмнението?!
Гледам, че лунните възли са замесени по оста 4 / 10 - ако събитието не е свързано с промени в дома, кариерата или с родителите ти, просто не мога да си го обясня. Евентуално с роднини, брат, сестра - все пак е в 3-ти дом затъмнението, ама аз вече изброих сума ти неща  ;D.
Точно така и аз не си го обяснявам. Не е кой знае какво, сега така мисля. Става въпрос за любовна драма. Отхвърляне, раздяла и последваща дълга депресия с разбито сърце. Тотална наложителна промяна. Изведнъж!!! Не разбирам как затъмнението го отключва това или как повлиява въобще.  :blink:  Благодаря ти, че се главоблъска с мене! :))
Да не спамя в темата, но не се сдържах и изтеглих карти Таро с въпрос, какво ти се е случило на този ден - Луната / 8 пентакли / Кулата - изключително показателни са за събитията. Кулата - нещо е приключило изведнъж, буквално се е срутило. Луната - страхове, депресии. Само 8 пентакли ме подведе, че става въпрос за работа  :unsure:.
Ех че познават тези карти.  ;D Ами аз само заради Плутон (управляващ затъмнението), който отива към нат. Юпитер в 5ти, а пък по натал Юпитер квадрат Луна в 8ми, мога да си обясня раздялата. Отрицателна връзка 5ти-8ми. Нещо такова..

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #22 -: Април 12, 2013, 09:14:31 am »
Ини, затъмнението е в съвпад със Сатурн У5 и секстил към Марс в 5-ти, аз затова отначало предположих, че има събития по аналогиите на 5-ти дом - бременност / раждане, нова връзка. Раздялата с любим човек също е по 5-ти дом  :blink:.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #23 -: Април 12, 2013, 09:17:38 am »
Ини, затъмнението е в съвпад със Сатурн У5 и секстил към Марс в 5-ти, аз затова отначало предположих, че има събития по аналогиите на 5-ти дом - бременност / раждане, нова връзка. Раздялата с любим човек също е по 5-ти дом  :blink:.
Да, но секстил, как да предположа раздяла..  :unsure: Пък и орбиса е 4 градуса след Сатурн  :unsure: Не би ли следвало заздравяване, обръщане в сериозна връзка ?!

*

Нова

• 3491
« Отговор #24 -: Април 12, 2013, 09:21:46 am »
В кръга на шегата, Ини, някой е имал неблагоразумието да отхвърли скорпионка с осмодомна луна и планети изключително по 4-5 дом? И е останал жив? Е, как му е мил живота? Явно си го мрази. Не вярвам да оставиш нещата току-тъй. Или още си млада. Но определено към 40-те би/ще тровиш безмилостно. ))))))

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #25 -: Април 12, 2013, 09:29:55 am »
В кръга на шегата, Ини, някой е имал неблагоразумието да отхвърли скорпионка с осмодомна луна и планети изключително по 4-5 дом? И е останал жив? Е, как му е мил живота? Явно си го мрази. Не вярвам да оставиш нещата току-тъй. Или още си млада. Но определено към 40-те би/ще тровиш безмилостно. ))))))
;D  ;D Новичка, как много добре ги разбираш нещата.  ;D  :wub: на 28 съм и едно от трудните ми неща е да си сдържам отмъстителността. Но всъщност не е чак толкова трудно, защото вярвам, че нещата се връщат от само себе си и няма нужда да си цапам ръчичките.  ;D Та наградих го с безразличие и пълен игнор. Преди 2-3 седмици ми звъня, но не вдигнах. Снощи ме  е сръчкал във фейса...Нова познай как ЛИКУВАМ. :)))))))))   ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #26 -: Април 12, 2013, 09:39:32 am »
Сал един /слънчев/скорпион знае как да е замразен и изчезнал за отсрещната страна.

Дотук добре, ликуваш и ще ликуваш, ясно е, че ще останеш ледена стомана, в това не се съмнявам. ВНимавай обаче в живота по принцип. Не винаги всъщност сте толкова щастливи при проявления на типичните си характеристики. Има много скорпиони с пропилени животи по отношение на корена мраз в думичките за замръзвам и мразя.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #27 -: Април 12, 2013, 09:44:27 am »
Сал един /слънчев/скорпион знае как да е замразен и изчезнал за отсрещната страна.

Дотук добре, ликуваш и ще ликуваш, ясно е, че ще останеш ледена стомана, в това не се съмнявам. ВНимавай обаче в живота по принцип. Не винаги всъщност сте толкова щастливи при проявления на типичните си характеристики. Има много скорпиони с пропилени животи по отношение на корена мраз в думичките за замръзвам и мразя.
Така е! Но аз никога няма да го мразя, просто за мене вече не съществува, поне за сега. Иначе можем да  бъдем чудесни приятели и съм сигурна, че един ден ще сме. :) Той е рибка, в моя 7ми дом и с луна в овен на 1 градус от моята :) ииии марс в скорпион.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #28 -: Април 12, 2013, 11:55:27 am »
да се включа бързичко в обедната почовка. При мен летните зат мнения се въртят в седми дом като едното ми е върху Венера и Хирон. Есенните са ми в първи дом в опозе на Венерата. А дано се появи принца, че не искам Венера да ми зачекне договорите и парите..... :-)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #29 -: Април 12, 2013, 12:25:37 pm »
И аз така набързо  :blink: Априлското лунно,в точна квадратура с нат.Луна в 7-ми,У1, а Майското Слънчево в точен съвпад с Венера в 11-ти,У4 и У11

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #30 -: Април 15, 2013, 08:54:30 pm »
Много ли е лошо лунното затъмнение да е в 4ти дом? :unsure:
При мен ще е в съвпад с лилит,секстил с юпитер в 6ти.
Самото затъмнение обаче ще е в тригон с нептун-мунданно. :-\

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #31 -: Април 22, 2013, 07:23:26 pm »
Серия Сарос 16 Северна
Едно спокойно семейство затъмнения, което предизвиква вдъхновение или просветление. Присъствието на комбинацията Уран- Нептун говори за внезапно освобождаване от материалното мислене, също води до придобиване на голяма интуиция. Тези идеи са добри и индивидът ще прояви мъдрост, ако действа спрямо тях.

1977,1995,2013
Слънчевото затъмнение май месец

*

satin_

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #33 -: Април 23, 2013, 06:15:13 am »
http://darkstarastrology.com/lunar-eclipse-april-2013/
Това е един чудесен сайт :blink:
Ползвам го от много време.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #34 -: Април 23, 2013, 10:30:31 am »

Как се тълкува:
- квадрат на новолуние сега в Телец към натално новолуние - на всичкото отгоре е точен аспектът под `.
Наталното новолуние е в 4-ти дом, до ІС.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион