Здравей Гост

Прогноза за изборите 2013-та

• 28 Отговора
  • 9996 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Прогноза за изборите 2013-та
« -: Април 11, 2013, 02:48:53 pm »
Ще бъда максимално обективна...Дано се оцени.... :)

Няма да говоря като политически анализатор в началото на темата..,за да не се получи друго влияние , което ще попречи на обективния анализ.
Започвам прогнозата като мунданен астролог..и ,ако сбъркам нека ме съди времето..за неправилното тълкуване.

Предизборната битка започва на 12-ти април 2013-та година. Или близо два календарни дни след новолунието в знака на Овен.
В картата на Новолунието за гр.София АСЦ попада в знака Рак , ДСЦ в знака на козирога. Естествени управители са Луна и Сатурн.
Градуса попада в последната декада на знаците , или субдиспозитори...и скрити играчи са Нептун и Юпитер ...като за периода единия от тях е в своя обител , а другия - Юпитер в знака на заточението си...и Меркурий като играч на сцената на ДСЦ.
На МЦ от картата намираме знака овен , а на ИЦ знак- везни.
Интересното е , че управителите на оста Марс и Венера са в неприлична близост...
Фона е зададен от новолунието в Овен , което ще има влияние в първите дни на изборната надпревара.
Съвпадите на новолунието с управителите на МЦ/ИЦ , както и напрегнатите им аспекти са доказателство за една истинка и явна заявка за желание за доказване на всяка цена. Дома в който е фокусирано новолунието е 10-ти дом...Всичко е видимо и явно на първо време...,но....основен играч в това новолуние е планетата Юпитер.
Мястото и знака според древните астролози е заточение...,а дали това ще се отрази на времето за избори ще го покаже времето.... :) Мисля, че това ще бъде изключително тежко време не само за Герб , а и за останалите политически партии и формации , макар , че Юпитер има секстил /сепариращ/ с Уран. Последния ми показва тенденция към експанзия и подкрепа за нестандартни решения , съответно нови формации и политически субекти...
Луната ще направи цикъла си в рамките на периода и през цялото време ще отразява влиянието на останалите планети.
На 25 април 2013-та година лунното затъмнение ще активира сериозно и мотивира Марс, Сатурн и Нептун....Последната планета се свързва с комунизма...,Марс свързвам с Герб...,а Сатурн е онази група от партий ..,които ще балансират и коригират парламента. Статута на Сатурн за периода е ретрограден. Апликиращ аспект с Нептун...Уран е в знака на новолунието...,а по време на Лунното затъмнение на 25.04.2013  е в особен аспект и градус...и като цяло ще аспектира наталната карта на България.Самото затъмнение попада точно в/у МЦ-то...от наталната карта.
В деня на стартовата надпредвара Сатурн планетата инкасатор ще бъде ретроградна. Ден по-късно и Плутон ще поеме в обратна посока. Ще има връщане на нечисти структури , свързани с подземния свят във властта.
Самия факт , че до сега по време на избори в България не са засичани такива интензивни лунации като Лунно затъмнение и Слънчево по време на самата изборна кампания достатъчно говори за последиците , които предстоят след изборите.
Изборната кампания ще премине под мотото :'Колкото по-подло-толкова по-сигурно!". Не са изключени насилия по време на изборите...,така също и удари под кръста. "Троянските коне" ще препускат във всяка политическа партия....
Трудности...Празни обещания...Поредната порция изгубени и загубени надежди ще бъде сервирана на софрата на българите....
Изненадите ще бъдат свързани с края на изборния ден....Когато манипулативната ръка на всички свързани с властта ще стигне до РИК и ЦИК.
В крайна сметка това ще бъдат последните избори в които народа ще вечеря с разочарование....,а властта ще пирува за последно. Последствията от изборния ден са бомба със закъснител....,която ще отмерва времето /ретрограден Сатурн и ретрограден Плутон/...,за да възпламени отново страната през късната есен на 2013-та година....когато поредното слънчево затъмнение ще даде спусъка. Слънце, Луна, Меркурий и Сатурн ще кажат последната си дума...в неприлична близост с нодалната ос. Това ще бъде началото на края....който ще бъде през декември 2014-та година...
Така или иначе кампанията през април-май е в своя старт...С две думи тя ще бъде агресивна...,силова...,безкрупулна...и безпрецедентна...И най-вече с неочаквани резултати за всички участници....

На всички участници...нека не забравят ,че над тях има сила.
А на останалите...още малко...Многото мина. 2015-та е годината в която ще започне чистата история на България...До тогава - здрава гърбина!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Прогноза за изборите 2013-та
« Отговор #1 -: Април 14, 2013, 06:33:55 pm »
Моята прогноза:
ГЕРБ - 34,4%
БСП - 28,2%
ДПС - 11,8%
Атака - 10,1%
ДСБ - 4,2%
НФСБ - 4,1%
България на Кунева - 4%
Изборна активност - 56,7%
Купуване на гласове - 99,9%
Черен пиар и компромати - 88%
Мое участие - 0%
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #2 -: Април 14, 2013, 06:39:20 pm »
няма да има изразено мнозинство за да сформират правителство
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3 -: Април 14, 2013, 07:04:09 pm »
Моята прогноза:
ГЕРБ - 34,4%
БСП - 28,2%
ДПС - 11,8%
Атака - 10,1%
ДСБ - 4,2%
НФСБ - 4,1%
България на Кунева - 4%
Изборна активност - 56,7%
Купуване на гласове - 99,9%
Черен пиар и компромати - 88%
Мое участие - 0%
И как я изчисли тази толкова точна откъм проценти прогноза? Да не би Мира Радева да работи за теб?  ;D

« Отговор #4 -: Април 14, 2013, 07:09:52 pm »
Моята прогноза:
ГЕРБ - 34,4%
БСП - 28,2%
ДПС - 11,8%
Атака - 10,1%
...
И как я изчисли тази толкова точна откъм проценти прогноза? Да не би Мира Радева да работи за теб?  ;D

1. Нейните цифри бяха съвсем други.... така че явно тя не работи за мен.
2. Аз нямам проблем с точността.... Просто решавам ...и то се сбъдва )))  :P

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5 -: Април 14, 2013, 07:29:56 pm »
Просто решавам ...и то се сбъдва )))  :P
Ясно. Ти си Бойко Борисов.  ;D Само Той може така да решава какво да се сбъдва и какво не.

« Отговор #6 -: Април 15, 2013, 08:50:58 am »
Харесвам Кунева и са надявам да успее да влезе в парламента. Има сила и финес в тази жена. Според мен ще има шанс.

Боже, пък аз за малко да те поканя на среща!  :P
А ти си била фен на Кунева-Пръмова?! Как може да харесваш тази политическа *************************??? 
Не знам дали има "сила и финес", но е пълна с лъжи!
Искрено се надявам да не успее да излъже 4%!  Дано не й стигне 0,1% )))

*

Константин

« Отговор #7 -: Април 15, 2013, 09:16:35 am »
Моята прогноза:
ГЕРБ - 34,4%
БСП - 28,2%
ДПС - 11,8%
Атака - 10,1%
...
1. Нейните цифри бяха съвсем други.... така че явно тя не работи за мен.
2. Аз нямам проблем с точността.... Просто решавам ...и то се сбъдва )))  :P
Ако точността ти е както прогнозата за златото, по-добре смени прогностичните методи :) Със сигурност при ези-тура шанса е по-голям отколкото при теб :)
Изпратил съм ти на лично предположенията ми за планетарните ти конфигурации, затова бъди така добър да ми отговориш, защото си искам книжката :)

« Отговор #8 -: Април 15, 2013, 11:30:48 am »
Между фен и харесвам има разлика. Харесвам жената Кунева. 

Двусмислено изказване!!! Ако я харесваш като жена (тоест сексуално) - значи пак няма да те каня на среща ...по разбираеми причини.
Ако искаш да кажеш, че я харесваш като човек/личност с определени качества - тогава имаме голямо ценностно разминаване с теб.
За мен, ако човек използва качествата си с неморални цели (а нейният случай е точно такъв!) - то той трябва да бъде порицан още повече, отколкото ако не ги използва за нищо, или ако изобщо няма качества. За мен Кунева е на дъното на всякакви класации. Дори глупаците, които лъжат от глупост, са по-високо, защото са по-безобидни. Дори ББ и ЦЦ са една степен над нея. )))

*

Нова

• 3491
« Отговор #9 -: Април 15, 2013, 12:54:36 pm »
За всеки случай, Сатен, поразрови се в нета да прочетеш за историите около т.нар. Габонска афера; участието на дамата в борда на директорите на Париба, вкл по време на комисарството й и връзката на тази банка с нашите НЕК, ДКЕВР, ЧЕЗ и пр., които ни тресат...Кредити, финансови спекулации, в които родните дружества се провалят, защото са високорискови, управлявани от банката...Е, това само по себе си не вменява вина или лъжа, но е факт, че тя е в играта..., С това не взимам политическо отношение, не съм за нея, не съм против нея; тя не е нищо повече или по-малко от останалите играчи, ако я определяме по това дали е цвете за мирисане или не. 
За момента има една от най-агресивните кампании, но го прави по нейния елитарен начин; но е факт, че много пари се вливат и явно интересите са много. В тази връзка считам, че ще прескочи 4-те процента. Ако не, ще си ги купи.

« Отговор #10 -: Април 15, 2013, 05:00:00 pm »
... но е факт, че тя е в играта....
... много пари се вливат и явно интересите са много. В тази връзка считам, че ще прескочи 4-те процента. Ако не, ще си ги купи.

Отдавна е в играта .. и то с двата крака. Лобирала е с години за френски интереси и ПариБа е спечелила стотици милиони евро от нас с нейна помощ.
Точно това наричам "човек да използва качествата си с неморални цели". Интелигентността сама по себе си не е добродетел, а само в комбинация с чисти намерения и цели. При нея обаче е пълен егоизъм и защита на тесни корпоративни интереси, при това чужди, а не български (не че има значение дали ни крадат французи или наши милиционери де, ама все пак)... И моята прогноза е, че ще мине 4-те процента, ама не ми се иска! Даже ще й направя магия да не успее - хихихи  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #11 -: Април 15, 2013, 05:05:09 pm »
Я, калоян, полека с магиите

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #12 -: Април 15, 2013, 05:28:14 pm »
а на бб и цвцв би ли направил по една магия?
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #13 -: Април 15, 2013, 05:29:33 pm »
а на бб и цвцв би ли направил по една магия?

Не-е-е, .....на тях по една им е малко! )))
Ама и по 1000 да им направя - няма да мога да ги сваля под 4%.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #14 -: Април 15, 2013, 05:31:58 pm »
ще ти търсим помощници в магьосническите задачи значи ;D
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Април 15, 2013, 06:50:02 pm »
Интелигентността сама по себе си не е добродетел, а само в комбинация с чисти намерения и цели.

Тук съм много съгласна!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #16 -: Април 15, 2013, 07:15:22 pm »
Кунева е възпитана, образована и крехка жена, но това е една от личностите, които най- много са навредили на България.
Сривът в енергетиката и икономиката ни, дължим на нея и лобисткото ндсв. Еничери качени на власт от народната глупост. Това, в момента да ядем боклуците на ЕС, а производителите ни да фалират, се дължи на това, че приоритет е било собствената й кариера на бюрократ неже ли националните и обществени интереси. :-X

*

Uran

• 6041
« Отговор #17 -: Април 15, 2013, 07:44:06 pm »
Естествено, че всеки има право, но ми писна идотите да ми задават средата.

*

Константин

« Отговор #18 -: Април 15, 2013, 07:46:26 pm »
Естествено, че всеки има право, но ми писна идотите да ми задават средата.

Напускай или прави нещо, за да я определяш ти :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #19 -: Април 15, 2013, 07:48:07 pm »
Мисля, че вече ми е късно за окончателно напукане, но знам ли..Полагам усилия- в тази посока за децата си.