Здравей Гост

Практически казус за затъмнение 10.05.2013

• 52 Отговора
  • 7828 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Практически казус за затъмнение 10.05.2013
« Отговор #40 -: Май 06, 2013, 10:23:12 pm »
ИМА МНОГО ТЕМИ...,ОСОБЕНО ЗА �АТЪМНЕНИЯТА...
НО..., навсякъде говорим ще бъде тук...ще бъде там. Обратна връзка-рядко..,в прогностика по затъмнение малцина се включват...
Качвам собствената си карта..,като казус за предстоящото затъмнение...и защото никога и от никого не съм я крила.
Без значение дали някой от Вас ще познае...или не..,по-важни са размишленията и интерпретациите.
Единствения начин да бъдем добри астролози е този...да продължаваме да се учим...в повечето случай от грешките си.
Първата карта е натална карта с транзити в деня на затъмнението.
Втората е прогресивна карта с транзити в същия ден....
Включвам се по първата карта. Заради тригона на Луната с Уран и Плутон,който са в съвпад с МЦ,мога да заключа,че аспекта ще доведе до разширяване на контактите полезни за кариерата и издигането ти в обществото.А заради опозицията на Луната с Нептун (твой У4) вероятно ще възникнат проблеми в дома или семейството.

Май вече възникнаха.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #41 -: Май 06, 2013, 10:24:36 pm »
Подиграваш ми се,а?  :P Е,аз нямам вашия опит и умения.От месец съм в сайта  :blink: Но ще ви настигна да знаете  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Май 07, 2013, 12:46:48 am »
Подиграваш ми се,а?  :P Е,аз нямам вашия опит и умения.От месец съм в сайта  :blink: Но ще ви настигна да знаете  :blink:

Не. Не се подигравам.... ;D
Дни преди затъмнението натам вървят нещата.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #43 -: Май 07, 2013, 12:29:43 pm »
Ако може да добавя...но не съм специалист, както знаете. ;)
Наистина може да възникне/възнакнало е противоречие в семейството във връзка с кариерата. Но..мисля, че изборът трябва да е в посока на кариерата, без значение колко безцеремонно ще изглежда точно сега. Така или иначе, ще е временно това напрежение вкъщи.
И.. вероятно предложение за висок пост, внезапно и трябва бързо да се реши. Но ще има голямо значение поне за година напред. Така, че омай ги вкъщи нещо, още повече Венера е на твоя страна ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Май 07, 2013, 12:50:16 pm »
Ако може да добавя...но не съм специалист, както знаете. ;)
Наистина може да възникне/възнакнало е противоречие в семейството във връзка с кариерата. Но..мисля, че изборът трябва да е в посока на кариерата, без значение колко безцеремонно ще изглежда точно сега. Така или иначе, ще е временно това напрежение вкъщи.
И.. вероятно предложение за висок пост, внезапно и трябва бързо да се реши. Но ще има голямо значение поне за година напред. Така, че омай ги вкъщи нещо, още повече Венера е на твоя страна ;)

:-[
Това как го видя? :rolleyes:
Ти си 3-я независим източник..за подобно предсказание... :rolleyes:
Мдаа..при мен нещата са внезапни. ;D
Всичко става изведнъж и бързо...

« Отговор #45 -: Май 07, 2013, 01:20:41 pm »
Ми.. уча се, което явно дълго ще продължи, но... Уран и Плутон са свързани - в 10 дом, което при Плутон предполага властова позиция, вероятно неафиширана /ох, дано и аз някой ден ;D/, аспектите към затъмнението. А самото затъмнение като влияние ще продължи година напред.
А-а-а, и не знам защо, но тази работа ми се вижда свързана с новите технологии /но нямам предвид само технически средства/машини, по-скоро в метафизичната сфера ще да е/. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Май 07, 2013, 01:25:03 pm »
Ми.. уча се, което явно дълго ще продължи, но... Уран и Плутон са свързани - в 10 дом, което при Плутон предполага властова позиция, вероятно неафиширана /ох, дано и аз някой ден ;D/, аспектите към затъмнението. А самото затъмнение като влияние ще продължи година напред.
А-а-а, и не знам защо, но тази работа ми се вижда свързана с новите технологии /но нямам предвид само технически средства/машини, по-скоро в метафизичната сфера ще да е/. ;)

:o

Браво! Добро тълкувание... :blink:
Харесвам ролята на съветник...и 3г. съм била на най-виокото... :P

« Отговор #47 -: Май 07, 2013, 01:30:07 pm »
 :-[ Благодаря, Марая!
От вчера съм в транс с новия си солар. Май трябва да се пробвам днес. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Май 07, 2013, 07:35:18 pm »
Марая,при теб е активиран У4 с опозиция от затъмнението,при мен ще бъде активиран У4 Юпитер в 9 дом със съвпад и то точен,та ще му видим проявленията после :mellow:

Проява по учебник...при мен то вероятно е станало по време на лунното, но сега го разбирам.... :rolleyes: :-\
Направо съм изумена..,шокирана...и някак си ПО-ЛЕКА!

Ако искаш мога на лични да споделя.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Май 09, 2013, 05:32:38 pm »
сл.затъмнение в 6 дом,на подчинението и зависимост,на здравето и работа,в телец,свързано с финанси,в опозе на Нептун - значи не те засяга лично,а чрез някой друг
Нептун ти У4 в 12- свързано със загуба на стабилност,сигурност или недв.собственост или на нещо от родител или предвид 12 дом и Нептун да е свързано с тайна,която ще узнаеш или да изгубиш  свои илюзии свързани с 4 дом,в този период на астивиране -можеш да ни си в състояние да разсъждаваш трезво,така ,че не предприемай нещо ново или не прави важни избори,изчакай прояснение,на каквото е носител този цикъл сорос :blink:

Серия Сароса 15 S
Начало:  б июня 1472 г. (ст. стиль), 20:31:36 GMT Южный полюс/ Конец: 12 июля 2716г.
Эта серия сароса говорит об освобождении от напряжения. Томительная и затяжная ситуация неожиданно проясняется. Это прояснение проблемы включает в себя чувство печали или потери, не являющейся персональной, а относящейся к группе или коллективу.
Затмения в 1950 - 2050 гг.: 1905, 1923, 1941, 1959, 1977, 1995, 2013, 2031, 2049

ДОЙДОХ, ВИДЯХ, ПОБЕДИХ!
 ;D

След мнооого ,мнооого борби...и време...беше като бреме! :-\

http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

« Отговор #50 -: Май 09, 2013, 07:02:10 pm »
Марая,при теб е активиран У4 с опозиция от затъмнението,при мен ще бъде активиран У4 Юпитер в 9 дом със съвпад и то точен,та ще му видим проявленията после :mellow:

Проява по учебник...при мен то вероятно е станало по време на лунното, но сега го разбирам.... :rolleyes: :-\
Направо съм изумена..,шокирана...и някак си ПО-ЛЕКА!

Ако искаш мога на лични да споделя.... :blink:

сподели  :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #51 -: Май 11, 2013, 08:10:56 am »
Аз пък напоследък давам приоритет на класическите управители на знаците ...

Марая, нещо свързано с работа и кариера по 3 дом плануваш ли? Този Сатурн постоянно ми излиза, а той е в 3 дом, гледам и пр Луна в 3-и и във Водолей / пак по Уран/Сатурн вървим /

А, сега се сетих.. нали пишеше книга?

Мдаа...Пиша и то 3 книги...
С две от тях съм почти готова. :-[ :-\
Чакам секстила на ПР.Луна към Слънцето.
После чакам тригона на ТР.Уран - упр. 3-ти , към Слънцето-упр. на 9-ти.

ако са на астро тематика, като ги издадеш- подарък с автограф   :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

astro

• 475
« Отговор #52 -: Май 11, 2013, 10:14:02 am »
Аз пък напоследък давам приоритет на класическите управители на знаците ...

Марая, нещо свързано с работа и кариера по 3 дом плануваш ли? Този Сатурн постоянно ми излиза, а той е в 3 дом, гледам и пр Луна в 3-и и във Водолей / пак по Уран/Сатурн вървим /

А, сега се сетих.. нали пишеше книга?

Мдаа...Пиша и то 3 книги...
С две от тях съм почти готова. :-[ :-\
Чакам секстила на ПР.Луна към Слънцето.
После чакам тригона на ТР.Уран - упр. 3-ти , към Слънцето-упр. на 9-ти.

ако са на астро тематика, като ги издадеш- подарък с автограф   :P

Ще..,ще...с автогаф ;D.
Да, 2-те са на астротематика , едната е за Луната.