Здравей Гост

Знаете ли точния час на раждането си?

• 28 Отговора
  • 4327 Прегледи
*

astro

• 475
Знаете ли точния час на раждането си? От къде имате информацията?

*

Nova

• *
  • 353
Re: Знаете ли точния час на раждането си?
« Отговор #1 -: Април 13, 2013, 08:13:00 am »
От майка ми... :blink:

« Отговор #2 -: Април 13, 2013, 09:22:11 am »
Надявам се,да го знам.... :) от майка ми, проверка в отдел ЕГН в общината и ректификация по събития.Ректификацията от4ете корекция 9 минути по-късно от казаното и записаното...

« Отговор #3 -: Април 13, 2013, 09:35:43 am »
за моя - да , мама каза...ама докато раждах сина си , часовникът в залата все показваше 1,05 ;D кога ли се е родил всъщност?Какво ли са записали в родилното -голям майтап

« Отговор #4 -: Април 13, 2013, 09:37:10 am »
Знам го...от първа ръка. Майка ми помни всичко. :)
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Константин

« Отговор #5 -: Април 13, 2013, 10:51:24 am »
Ректификация преди около месец и оттогава окончателно се зарибих да дълбая в астрологията  :blink: ще ми трябва малко време да наваксам с теорията и с практиката, ама все някога ще ви настигна ...

Ако ни блъсне комета :D

*

Константин

« Отговор #6 -: Април 13, 2013, 11:39:09 am »
Добре си го измислила :D

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #7 -: Април 13, 2013, 01:29:05 pm »
Да от майка ми,много чакано бебе съм била :blink:. А и много съм бързала да излизам ;D

*

Константин

« Отговор #8 -: Април 13, 2013, 01:33:37 pm »
Да от майка ми,много чакано бебе съм била :blink:. А и много съм бързала да излизам ;D
И аз от майка ми, но определено не съм си давал зор :D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #9 -: Април 13, 2013, 02:15:31 pm »
А има ли разлика от чутото..и ректификацията/ако е правена такава/?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #10 -: Април 13, 2013, 04:58:10 pm »

Винаги има такава. При мен беше 6 минути! Отдавам го на т.нар. местно време, защото часовниците показват времето в целия часови пояс, а то не съвпада с местното време в точката на раждане. В България например София и Варна се намират на 500 км. разстояние, т.е. разлика от 4 градуса. Излиза, че местното време може да се различава до 30-32 минути в двете точки. А при ректификация за родените в България е нормално да има разлика до 16 минути от спомените на майките/записаното в акта за раждане и астрологическите корекции.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Април 13, 2013, 05:06:55 pm »

Винаги има такава. При мен беше 6 минути! Отдавам го на т.нар. местно време, защото часовниците показват времето в целия часови пояс, а то не съвпада с местното време в точката на раждане. В България например София и Варна се намират на 500 км. разстояние, т.е. разлика от 4 градуса. Излиза, че местното време може да се различава до 30-32 минути в двете точки. А при ректификация за родените в България е нормално да има разлика до 16 минути от спомените на майките/записаното в акта за раждане и астрологическите корекции.

Така е. Но когато знаем мястото..не са нужни допълнителните корекции при астролога. Часовото време се определя точно от програмите, макар..,че аз съм от школата , която предпочита за прецизна работа да смята на ръка. Самите програми дават отклонение.
Идеята ми е...дали има фрапантна разлика от чутото и корекцията? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Април 13, 2013, 05:21:10 pm »

Винаги има такава. При мен беше 6 минути!

При мен работеше и неректифицираният час, ректифицираният е с 3-4 минути по-късно.
Имам много събития, по които може да се засече, но понякога се случва астролозите да не са единодушни и да дават различни варианти. Последното по-важно събитие го закова на 4 минути по-късно. Но до средата на годината трябва да се случат още едно-две важни събития, за да потвърдят окончателно тази ректификация или да я отхвърлят. Преди години, когато си го ректифицирах за пръв път сама, беше излязъл същият час, който впоследствие ми съобщиха трима независими астролози.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Април 14, 2013, 12:24:56 pm »
Интересно ми е...с кой час последно работиш Лили? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Април 14, 2013, 01:25:23 pm »
По-късният, по него се засичат най-много събития. Но и неректифицираният си работеше, разликата е 1 гр. в МС.

Чакам една варга до края на годината да даде потвърждение кой от двата по-късни, разликата е една минута. При по-ранен час трябва да има събития в тази насока след смяна на антардаша. Не се ли случи, ще има потвърждение за по-късния час.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Константин

« Отговор #15 -: Април 14, 2013, 02:48:34 pm »
Може ли тези, на които им е правена ректификация и които знаят часа си на раждане (от майка, болница и т.нт.) да споделят, при кой от двата варианта часът е по-ранен :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Април 14, 2013, 02:51:53 pm »
Според майка ми часът е по-ранен, лекарите са го закръглили с 10 минути напред. Според ректификацията се пада почти по средата, но по-близо до часа, съобщен от майка ми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Константин

« Отговор #17 -: Април 14, 2013, 03:03:28 pm »
Благодаря :)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #18 -: Април 15, 2013, 10:30:21 am »
 При мен разликата е два часа.
 В единия случай съм АЦ Везни с Марс и Плутон там, а в другия - АЦ Скорпион с Уран, съвпад АЦ.
 И до днес не знам на кой да вярвам.
 И в двата случая усещам силното присъствие на Плутон.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #19 -: Април 15, 2013, 12:03:27 pm »
от майка ми знам приблизителният. с този сайт си направих ректификация.
http://astrology.org.ua/rectification.htm има малко разминаване в минутите и съответно в домовете. но ми се струва, че така е по-вярно за мен.