Здравей Гост

Знаете ли точния час на раждането си?

• 28 Отговора
  • 4305 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Знаете ли точния час на раждането си?
« Отговор #20 -: Април 15, 2013, 02:09:57 pm »
При мен часът се оказа много точен - закова го по средата, между ректифицирания и часа, съобщен от майка ми. Но е по-близо до ректифицирания, т.е. 2-3 минути по-късно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Април 15, 2013, 02:32:45 pm »
На мен в 1-я случай ми направи 3 карти, в другия-около 15

*

Нова

• 3491
« Отговор #22 -: Април 15, 2013, 02:40:10 pm »
Хм, при мен като няма събития, само смърт на баба и дядо, Слава Богу!/ и всичко, освен любовта с по-възрастен е условно, ми изтъпарка 20 гороскопа.
На кой да се спра, предполагам, че тези най-отгоре се приема да са най верни? Но и те са 6 с някакъв червен бал 87. Правилно ли се ориентирам? Този бал май е нисък.

ПП Да не се окажа неродена мома?

И да го въртя, и да го суча, на този етап няма да открия по този начин точен час. Нещата не са ясни, но май отива към лееко по-рано. При все това има някакъв шанс меркът да отиде в 12 ////////////// пффф, може Сънили да се окаже права и да съм комуникативно окастрена. Възможно ли е?
Имам много характерен глас, но това май е от  венерата. Като се обадя по тел. в някоя администрация след 3-4 години и онези си спомнят бащиното ми име. Много съм добра в писмена кореспонденция, почти ненадмината, намирам точните думи, заковавам, дайте ми да се занимавам с оплаквания и претенции и да им отговарям. Печелила съм съдебна битка в Уелс като съм давала показания онлайн, съдията остана възхитен, а техния солиситър сразен. Едно време в училище винаги трябваше да си прочета писмената работа пред класа, за да видят другите как се прави. Явявам се на дипломна защита, като съм с готова работа и само презентацията е моя, в резултат професорите ме канят за докторант... Но това може да е и заради Нептуна, не оставам незабелязана в група, на интервю..
И 12-домен рибешки не е ли съвсем тъп? На някои "астролози" не им се връзва моя да е чак такъв... ///(((
« Последна редакция: Април 15, 2013, 03:00:42 pm от Нова »

« Отговор #23 -: Април 15, 2013, 03:04:29 pm »
От регистъра на болницата, който се пази в общината. Проверих лично, щото майка ми хич не беше близко с предполагаемия час. ;D
На децата ги помня лично - от часовника срещу мен.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Април 15, 2013, 03:06:49 pm »
Всеки човек има събития... :unsure:
Какво значи няма? :rolleyes:
Училище, университет  :rolleyes:, брак, раждане на братя,сестри, деца...,смяна на дом, пътувания...много са.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #25 -: Април 15, 2013, 03:09:12 pm »
Да, Марая, но сега разиграваме приложения украински линк, а там опциите са само до брак, деца и смърт. Затова ми дава 20 варианта /при все че нямат генерална разлика, поне е ясно, че съм родена някъде там/.
Ако имаш по-точен ел. метод, молим да го споделиш, че не можем да се оправим от самосебе си само с връщане на събития.

*

Нова

• 3491
« Отговор #26 -: Април 15, 2013, 03:56:10 pm »
Този път само ще ти се усмихна ))))))))

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #27 -: Април 15, 2013, 05:18:11 pm »
Според този сайт АЦ ми е Скорпион!   ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #28 -: Април 19, 2013, 05:12:17 am »
Оказа се, че сезнае... :wub:
Супер, благо-даря Ви за участието...и отношението по темата....

Хубав и усмихнат ден!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците