Хм, при мен като няма събития, само смърт на баба и дядо, Слава Богу!/ и всичко, освен любовта с по-възрастен е условно, ми изтъпарка 20 гороскопа.
На кой да се спра, предполагам, че тези най-отгоре се приема да са най верни? Но и те са 6 с някакъв червен бал 87. Правилно ли се ориентирам? Този бал май е нисък.
ПП Да не се окажа неродена мома?
И да го въртя, и да го суча, на този етап няма да открия по този начин точен час. Нещата не са ясни, но май отива към лееко по-рано. При все това има някакъв шанс меркът да отиде в 12 ////////////// пффф, може Сънили да се окаже права и да съм комуникативно окастрена. Възможно ли е?
Имам много характерен глас, но това май е от венерата. Като се обадя по тел. в някоя администрация след 3-4 години и онези си спомнят бащиното ми име. Много съм добра в писмена кореспонденция, почти ненадмината, намирам точните думи, заковавам, дайте ми да се занимавам с оплаквания и претенции и да им отговарям. Печелила съм съдебна битка в Уелс като съм давала показания онлайн, съдията остана възхитен, а техния солиситър сразен. Едно време в училище винаги трябваше да си прочета писмената работа пред класа, за да видят другите как се прави. Явявам се на дипломна защита, като съм с готова работа и само презентацията е моя, в резултат професорите ме канят за докторант... Но това може да е и заради Нептуна, не оставам незабелязана в група, на интервю..
И 12-домен рибешки не е ли съвсем тъп? На някои "астролози" не им се връзва моя да е чак такъв... ///(((