Здравей Гост

Слушайте... и се замислете

• 6 Отговора
  • 2829 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Слушайте... и се замислете
« -: Април 13, 2013, 12:49:03 pm »
На вниманието на всички представям коментара на Божан Петров от днешното предаване на Петър Волгин "Деконструкция" по Хоризонт:
ftp://adminbnr.dev.bsh.bg/Horizont/Dekonstruktzia/2013/13.04%20Bojan.mp3
Ще се радвам на коментари по темата.  :blink:

Re: Слушайте... и се замислете
« Отговор #1 -: Април 13, 2013, 12:58:19 pm »
При мен линкът не работи. Ето работещ такъв - http://bnr.bg/sites/horizont/Shows/Thematic/Deconstruction/Pages/1304bojan.aspx.

За психиатър са, много хора са за психиатър. Лошото е, че не го осъзнават, а си изкарват комплексите на останалите.

*

Константин

« Отговор #2 -: Април 13, 2013, 01:20:11 pm »
Не знам, но на мен лично ми омръзна от вечно мрънкане :) Веско, като вече си осмислил нещата, защо не се опиташ да ги промениш по-дейно ? Или недоволството по форумите те задоволява повече на тоя етап ? :) Аман от роптаене, колко зле били другите, но реалността май е че великите гений си стоят вкъщи и чакат някой друг да поеме инициативата :)
П.С. Замисли се и ти ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3 -: Април 13, 2013, 04:26:11 pm »
Напротив, опитвам се да променя нещата и някои съм ги променил (в личен план). Откъде знаеш, че не се опитвам?  ;) Не чакам друг да поема инициативата, понеже знам, че ако не не се заема, никой друг няма да свърши работата ми.
Има някои неща обаче, за които само един човек не е достатъчен. Сам разбираш, че ако само един се опита да промени нещо, свързани с колективното, няма да постигне нищо, ако няма подкрепа и от останалите. И това, че пуснах записа не значи, че се опитвам примерно да налагам някаква своя позиция на другите (както със сигурност биха си помислили някои от хората) да гласуват/да не гласуват за еди кого си. По-скоро ми харесва как се изкарват наяве някои неща, които се правят в нашата държава. Всеки сам си прави изводи какво и как да прави/да не прави.

*

Константин

« Отговор #4 -: Април 13, 2013, 08:14:11 pm »
Чудесно, че се изказват, но това изказване е от 20 години :) Ти видял ли си някаква разлика (ефект) след всичкото това изказване и истини ? :) И не те обвинявам в налагане и прочие, бъди спокоен :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5 -: Април 13, 2013, 08:18:18 pm »
Ами не, за съжаление не съм видял някаква разлика. Преди време, когато чух коментарите на този човек, ми стана странно как го  държат в ефир, но явно са преценили, че каквото и да се говори, така или иначе няма да има ефект...

*

Константин

« Отговор #6 -: Април 13, 2013, 08:30:16 pm »
Това ми беше и идеята ;)