Здравей Гост

Планети на подсъзнанието

• 3 Отговора
  • 1002 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Планети на подсъзнанието
« -: Април 13, 2013, 02:30:37 pm »
На първо място Луната..,следвана от Нептун , Сатурн и Плутон...
Коя от всички има най-силно присъствие в натала Ви?
Коя функционира най-правилно според Вас?
Чия енергия е интегрирана ?
Периодите в които се е случило...и има ли аспекти - при какви?

Случва ли се нещо при транзитите и на какво ниво? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Планети на подсъзнанието
« Отговор #1 -: Април 13, 2013, 03:20:21 pm »
Нептун и Плутон са ми 3тата и 4тата най-силни планети в натала. Нептун се усеща най-много, защото е част от голям земен тригон заедно с Луната и Меркурий. Плутон никак не може да бъде подценен също, но той се усеща по-скоро при транзити :rolleyes: .

Какво трябва да се случва с подсъзнанието при транзитите на тези планети ? Подсъзнанието по принцип е доминиращата част в човешкият мозък, т.е действа си винаги, нищо, че не го осъзнаваме.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Април 13, 2013, 06:46:47 pm »
Нептун и Плутон са ми 3тата и 4тата най-силни планети в натала. Нептун се усеща най-много, защото е част от голям земен тригон заедно с Луната и Меркурий. Плутон никак не може да бъде подценен също, но той се усеща по-скоро при транзити :rolleyes: .

Какво трябва да се случва с подсъзнанието при транзитите на тези планети ? Подсъзнанието по принцип е доминиращата част в човешкият мозък, т.е действа си винаги, нищо, че не го осъзнаваме.

При определени транзити действа по-активно и натрапчиво...
А за да функционира правилно следва да има и връзка със съзнанието.
Сатурн като планета , на неосъзнатото...и лично и колективно е с особено значение по транзити....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3 -: Април 13, 2013, 10:09:16 pm »
при мен Луната управлява Слънцето....Луната е в Скорпион в съвпад(тесен) с Плутон, Сатурн управител на АСЦ също с Скорпион на МЦ........а Нептун опозиция Слънце.....
най-силно усещам Плутон и Луна предполагам това им помага да се интегрират най-много....и за в бъдеще...
как се разбира дали е интегрирана енергията на дадена планета...или това също има връзка с циклите и възрастта като цяло..
смятам, че в момента ми се случва по някакъв начин интеграция на плутоновата енергия, но все още периода е хард....