Цитат на: Нова в Юли 10, 2013, 10:11:30 am :19:Е, хубаво де, съвсем не си такава, дори напротив. Просто тригонираш моя и затова ми хвърляш прах в очите ))))В 6ти дом е мерка, не знам защо съм писала 4ти. Да се поправя, докато му е време хехе!
:19:Е, хубаво де, съвсем не си такава, дори напротив. Просто тригонираш моя и затова ми хвърляш прах в очите ))))
Цитат на: Uran в Юли 08, 2013, 10:08:48 pmДами, не правим така. :blink:Как не правим? Какво не правим?
Дами, не правим така. :blink:
#Ignore_Just_a_Dream#Ignore_Just_a_Dream#Ignore_Just_a_Dream
Цитат на: Нова в Юли 09, 2013, 07:56:24 amЦитат на: Uran в Юли 08, 2013, 10:08:48 pmДами, не правим така. :blink:Как не правим? Какво не правим?Не правим муунинг и не пускаме на 50+ (потенциални мъже) тийн закачки- коледни клипчета.
Като напишеш в скайпа (mooning) и го пратиш на някой, излиза надупено човече. Има и (finger). http://smiles.spb.su/skype_smiles.php
Оня ден играхме на карти с моя приятел и аз реших,който загуби играта,да стои огъзен със залепен гол задник о стъклото на кафенето 5 минути! :rolf:
#Ignore_Нова#Ignore_Lillie#Ignore_Just_a_Dream
#Ignore_Нова#Ignore_Lillie#Ignore_Just_a_Dream#Ignore_Uran#Ignore_Crabby#Ignore_Just_a_Dream
Цитат на: Калоян Иванов в Юли 11, 2013, 11:47:12 am#Ignore_Нова#Ignore_Lillie#Ignore_Just_a_Dream#Ignore_Uran#Ignore_Crabby#Ignore_Just_a_DreamИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!
Цитат на: Калоян Иванов в Юли 11, 2013, 11:47:12 am#Ignore_Нова#Ignore_Lillie#Ignore_Just_a_Dream#Ignore_Uran#Ignore_Craby#Ignore_Just_a_DreamИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!
#Ignore_Нова#Ignore_Lillie#Ignore_Just_a_Dream#Ignore_Uran#Ignore_Craby#Ignore_Just_a_Dream
Crabby*