Не, аз си имам вече един за любов Просто много сте груби един към друг, а сме тук за да сме приятели и да си помагаме
Дами, не правим така. :blink:
Колко сериозно да съм го взела, в един форум... Просто винаги като трябва да откажа за каквото и да било, ако ще и на бъзик или във форума, ме гложди нещо и се чудя как да го формулирам, така че да не звуча обидно
Цитат на: Uran в Юли 08, 2013, 10:08:48 pmДами, не правим така. :blink:Как не правим? Какво не правим?
Цитат на: Crabby в Юли 08, 2013, 10:10:42 pmКолко сериозно да съм го взела, в един форум... Просто винаги като трябва да откажа за каквото и да било, ако ще и на бъзик или във форума, ме гложди нещо и се чудя как да го формулирам, така че да не звуча обидно Колко обидно може да прозвучи в един форум... Можеше да се пошегуваш, че вече правиш любов с трима и четвъртия ще ти дойде в повече! Цитат на: Нова в Юли 09, 2013, 07:56:24 amЦитат на: Uran в Юли 08, 2013, 10:08:48 pmДами, не правим така. :blink:Как не правим? Какво не правим?Не правим карета... Само тройки! .. А ти? Исках да кажа, че не правим дантелени карета за маси! Ти да не си помислиш нещо друго!!!!#Ignore_Just_a_Dream
За Калоян с най-топли чувства.... http://www.youtube.com/watch?v=Am240WZXx9I
Тази коледна песничка ми е сред любимите.
Крабче, меркът ти беше близнашки, нали? Много му личи, често се проявява, браво на теб. По кой дом беше?
Цитат на: Нова в Юли 10, 2013, 09:57:49 amКрабче, меркът ти беше близнашки, нали? Много му личи, често се проявява, браво на теб. По кой дом беше?Не не Нова, луната те заблуждава. Мерка си е в Рак в 4ти, ама наистина виж, във форума съм като мерк в близнаци, обичам да се включвам във всяка тема Ще го приема за комплимент понеже нали знаеш, че всичко виждам положително
:19:Е, хубаво де, съвсем не си такава, дори напротив. Просто тригонираш моя и затова ми хвърляш прах в очите ))))