Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 463024 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: ЗОДИИ И ЕРОТИКА
« Отговор #160 -: Април 16, 2013, 12:34:27 pm »
Журналист или депутат от РЗС  ;D

Две журналистки и бивши радиоводещи си имам и в офиса - празни приказки по цял ден.  :lol:

Калоян ми се струва човек с по-социологическа насоченост - история, философия, обществени и политически науки, етика и морал.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #161 -: Април 16, 2013, 01:58:09 pm »
Кое зодия е добра за лесбийка според вас?

Никоя  ;D . Това зависи от други работи.

Имам няколко карти на хомо/бисексуални жени. Слънцето е различно при всяка - Овен, Лъв, Близнаци, Телец, два пъти Стрелец, два пъти Водолей. Венерите също са в различни знаци - Риби (интерсептирани), в падение в Дева, в Козирог, Водолей, в 2 карти в Стрелец, в Овен също в две карти. Луни в Телец, Рак, Овен, Лъв, в две карти в Стрелец и в още 2 в Козирог. Марс в Рак, Лъв, Везни, Стрелец в 3 карти, Близнаци в 2 карти. Юпитер, който се свързва с удоволствията в Телец, Везни, Козирог, три пъти в Скорпион, два пъти във Водолей.

Аспектите също са много показателни, във всички карти има аспект между Венера и Уран, квадрат в 3 карти, квадрат и половина в 2 карти, тригон, съвпад, опозиция. Като цяло лошо аспектирани Венери, но добре аспектирани Луни със съвпад с Юпитер, Венера, в две карти съвпад с Марс.

Заключението е, че лесбийки са жени с огнено/въздушни Слънца, Венери, Марсове, Луни и водно/въздушни Юпитери ;D .

*

Нова

• 3491
« Отговор #162 -: Април 16, 2013, 02:02:43 pm »
Заключението е, че лесбийки са жени с огнено/въздушни Слънца, Венери, Марсове, Луни и водно/въздушни Юпитери  .

Манееее, отговарям на всичките условия ;)

Но считам, че участито някякси на стрелец е /почти/ задължително ;) Ще проверя мъжки карти, че женски нямам, но нямат точни часове.

Провали ми се прегледа, поизгубила съм данни и едвам си ги спомням, само за единия, който твърди, че е хомосексуалист, но аз винаги съм се съмнявала, щото за мен е по-скоро артистична натура и просто неосъзнат хетеро или най-много би. Стелиумен стрелец с о, Боже, точен до градус тригон венера -марс /по козата и дева??? Иначе ингресен нулев градус на воден юпи и на уран. Разстоянието м/у венера и уран е 51*, не знам как се нарича.
Вторият, доказан, чистокръвен, правил е ескс само и единствено с мъже и има партньор, с когото носят 2 халки, защото са доказвали дълготрайната си любов 2 пъти. Партньорите са със въздушни слънца, на втория ми се губи като данни, забравила съм. Иначе въпросният е с водно-огнено каре марс-венера и брутална опизиция на венерата с ретро уран, за да оформят таото. Тук луната е под въпрос. Рибешки юпи.

Това е, само дето се изсилих с анализите.
« Последна редакция: Април 16, 2013, 02:38:27 pm от Нова »

« Отговор #163 -: Април 16, 2013, 02:36:46 pm »
Две от картите, които проверих са на известни личности, другите 6 ги познавам, но участието на огнени и въздушни елементи го отдавам на това, че общувам най-вече с такива хора (огнено въздушни), та не зная дали е много обективно.
По принцип съм чела, че най-големите лесбийки били Девите, ама явно сме много прикрити  ;D !

Не познавам много мъже гейове, ама ще проверя карти на известни личности, да видим при тях каква е работата :rolleyes: .

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #164 -: Април 16, 2013, 02:59:43 pm »

По принцип съм чела, че най-големите лесбийки били Девите, ама явно сме много прикрити  ;D !

:rolf: и аз съм под прикрите значи, още не съм се открила
защо пък девите точно?  :unsure:

« Отговор #165 -: Април 16, 2013, 03:31:32 pm »
Не зная :P , но предполагам е заради това, че сме големи идеалистки и се славим като стари моми, та сигурно, който го е писал това, си мисли, че ако не открием перфектният принц на бял кон ще открием принцеса ;D .

« Отговор #166 -: Април 16, 2013, 03:34:12 pm »
Гледам, че без мен се справяте по-добе. Поне говорите по темата.

Е, аз питах за лесбийки, а тук се извъртяхте по женски към хомосексуалисти, ама ... карай))

...само за единия, който твърди, че е хомосексуалист, но аз винаги съм се съмнявала, щото за мен е по-скоро артистична натура и просто неосъзнат хетеро или най-много би. 

Вторият, доказан, чистокръвен, правил е ескс само и единствено с мъже и има партньор, с когото носят 2 халки, защото са доказвали дълготрайната си любов 2 пъти....

1. пълно е с такива като азис   :angry:
2. този със сигурност не е евг.минчев  :blink: (2 юни 1963 г., град Златица, днес Средногорие, час...)
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
« Отговор #167 -: Април 16, 2013, 03:34:42 pm »
сПОКО, ДАМИ, АЗ НЯМАМ НИЩО ДЕВИШКО, НО ПРЕДИ МАЛКО МИ КАЗАХА СЪЩОТО )))

СЪЩЕВР. ПИША ТАБЛИЦИ, ТАКА ЧЕ ИЗВИНЕТЕ ШРИФТА.

« Отговор #168 -: Април 16, 2013, 03:43:04 pm »
http://astrogalaxy.info/astrology-sex-love/

Никой ли няма да се престраши да каже какви са му предпочитанията, фантазиите и да се обоснове астрологично  :blink:
Възбуждам се от хирурзи...Само като видя някой млад,висок хирург със зелени дрехи (сините не ме възбуждат  :blink:) и направо откачам! Сигурно е заради Марса в Скорпион  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #169 -: Април 16, 2013, 03:51:25 pm »

Е, аз питах за лесбийки, а тук се извъртяхте по женски към хомосексуалисти, ама ... карай))

В интерес на истината повече хомосексуалисти познавам, отколкото бисексуални дами. Може би защото напоследък е модерно да си "метросексуален" мъж.  ;D

Иначе с удоволствие бих споделила какви са астрологичните им характеристики, ако познавах по-отблизо такива.

От личен опит с две хетеросексуални жени, но с латентни "би" наклонности, мога само да споделя, че участва Плутон - при едната имаше съвпад Луна/Плутон в първи дом (Везни), при другата - съвпад Венера/Марс в Овен в опозиция с Плутон, най-вероятно по оста 1/7 дом (не се знае точният час на раждане, правих опит за ректификация). При двете Венера е в огнен знак - при едната е в Овен, при другата в Лъв - общото е, че Венера има тригон с Нептун. Другото общо е, че са с ранени Луни - при едната е в съвпад с Плутон и квадрат със Сатурн, при другата е в съвпад с Меркурий и Т-квадрат със Сатурн и Уран; при двете Луните са във венерин знак - Везни и Телец.

Сега доволен ли си или искаш още по-подробна информация?  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #170 -: Април 16, 2013, 03:55:14 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 07:31:49 pm от satin_ »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #171 -: Април 16, 2013, 03:55:18 pm »
Възбуждам се от хирурзи...

А аз заглеждам униформени жени.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #172 -: Април 16, 2013, 03:58:10 pm »
1. пълно е с такива като азис   :angry:
2. този със сигурност не е евг.минчев  :blink: (2 юни 1963 г., град Златица, днес Средногорие, час...)

На Азис е по-скоро поза, въпреки, че се изявява като травестит на моменти. Връзката му с онзи Китаеца си беше пълен фарс, въпросният Китаец дори в момента е женен (?) за една фолкаджийка от която има син, много сладко дете.

В картата на Азис иначе имаме Марс, Слънце, Меркурий тригон Уран и ако не вземем под внимание квадрата м/у Марс/Плутон и това, че в падение имаме един много добре аспектиран Марс с тригони към Слънце, Меркурий, Венера. Луна във Водолей квадрат Уран може да е някаква индикация, но орбисата е много широка (8 градуса).

Пък с Евгени Минчев ходим при една педикюристка и моите наблюдения са, че той наистина е обратен. Марс съвпад Уран, Уран полуквадрат Луна, Луна полуквадрат Марс. Уран е в широк съвпад с Плутон и Марс.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #173 -: Април 16, 2013, 04:00:14 pm »
Що се отнася до въпросния Китаец, още миналата година в едно жълто дамско списание пишеше за страстната му връзка с Евг. Минчев, голяма любов било.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #174 -: Април 16, 2013, 04:04:18 pm »
Моите примери не са на българи. Западняци са.

и не са медийни личности.

То не че руснак би признал такова нещо. Няма как.

« Отговор #175 -: Април 16, 2013, 04:04:35 pm »

Не съм правила секс с жена  :blink:

Никога не казвай никога! Все някога има първи път....   ;)
Пък и си млада още. Имах една позната, която на средна възраст мина да другия бряг... макар и не за дълго и не окончателно.

С нова клавиатура съм и постоянно излизат други букви - не мога да й свикна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #176 -: Април 16, 2013, 04:06:06 pm »
Сега да не ме линчувате - аз съм се целувала с жени, близки приятелки.  :-[

Тъй де, малко да нагнетим страстите в темата.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #177 -: Април 16, 2013, 04:07:25 pm »
Сега да не ме линчувате - аз съм се целувала с жени, близки приятелки.  :-[

Тъй де, малко да нагнетим страстите в темата.  :P

Напротив. Ще те подкрепим морално! .. орално и ...вербално!   ;D
Ах, ти, палавнице!  ))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #178 -: Април 16, 2013, 04:07:38 pm »
Изобщо не можеш да ни впечатлиш, квото и да кажеш. Твърде си обрана и премерена по принцип. Виж, въздушните марсове и венери могат да ти сервират нещо по-драстично.

;D :P :wub: ;D ;) :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #179 -: Април 16, 2013, 04:11:14 pm »
Твърде си обрана и премерена по принцип.

Такава съм, стига да не ми бутат фитила.  ;D

Затова е много важна средата/компанията, в която се движа - в доста отношения съм като попивателна, като огледало, всичко отразявам.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.