Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461560 Прегледи
*

satin_

Re: ЗОДИИ И ЕРОТИКА
« Отговор #200 -: Април 16, 2013, 04:37:37 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 07:28:44 pm от satin_ »

« Отговор #201 -: Април 16, 2013, 04:42:37 pm »
Лилита каква роля играе тук ?

Ставаше дума за "високият Нептун" на Нова. Затова питах за Лилит - риторично.... понеже не й познавам хороскопа, а и не любопитствам да го познавам.
Просто й намеквам да види дали "възвишените състояния на душата, устремена към космическа любов и т.н." не могат да се превърнат в обратното под влияние на черна сила... понеже тук обсъждаме някакви телесно-еротически неща, тройки, би, хомо и прочие... които не били за нея! (за Нова, не за Лили Марлен, чиито проблем са някакви конкретни граници.)

Горкият ми избраник  ;D

Мда.. горкият!  ;)
« Последна редакция: Април 16, 2013, 04:46:43 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #202 -: Април 16, 2013, 04:45:37 pm »
Перверзна  :P

Значи аз трябва да съм егати перверзната :o. Лилит тригон АЦ, Мерк, Хирон.

Лилита каква роля играе тук ?

Ставаше дума за "високият Нептун" на Нова. Затова питах за Лилит - риторично.... понеже не й познавам хороскопа, а и не любопитствам да го познавам.
Просто й намеквам да види дали "възвишените състояния на душата, устремена към космическа любови т.н." не могат да се превърнат в обратното под влияние на черна сила... понеже тук обсъждаме някакви телесно-еротически неща, тройки, би, хомо и прочие...

Само където никнейма й е Lillie, без т накрая. Аз помислих, че говорите за Лилит, Черна Луна.
Да не би да ти е слаб Меркурия ;D ?

« Отговор #203 -: Април 16, 2013, 04:47:20 pm »
 Тук на думи никой за нищо не любопитства и от никого не се интересува,пък на практика е точно обратното  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #204 -: Април 16, 2013, 04:48:27 pm »

Само където никнейма й е Lillie, без т накрая. Аз помислих, че говорите за Лилит, Черна Луна.
Да не би да ти е слаб Меркурия ;D ?

Именно за ЛИЛИТ/черна луна ставаше дума. Не бъркам нищо в ника на Лили Марлен! Дори й казвам фамилията за да не стават грешки )))
Сам че тя помисли, че питам за нейния Лилит!

*

satin_

« Отговор #205 -: Април 16, 2013, 04:51:12 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 07:27:57 pm от satin_ »

« Отговор #206 -: Април 16, 2013, 04:56:43 pm »
Моята Лилитка е в съвпад с Венера  ;D

Уау.. звучи ... страшничко  ;D ... Правилно се дърпам. Явно си ревнива и ще е трудно на мъжа ти, ако намериш такъв!

Трябва да е много моногамен и всеотдаен!

« Отговор #207 -: Април 16, 2013, 04:58:59 pm »
Значи моя Меркурий ще да е отслабнал ;D щом не съм разбрала правилно.

По мои наблюдения Лилита и в кой знак се намира не играе толкова голяма роля. За действия без граници бих търсила нещо по Юпитер/Уран.

*

Uran

• 6041
« Отговор #208 -: Април 16, 2013, 05:12:23 pm »
Дами, не мислите ли, че и времената предопределят/моделират определен тип поведение? Ако, това, да си лесбийка или както там се нарича е скоростен асансьор към успеха и не поражда обществено негодувание, а напротив, как ли ще са нещата при вас? :blink:

*

satin_

« Отговор #209 -: Април 16, 2013, 05:29:22 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 10:07:15 am от satin_ »

*

Uran

• 6041
« Отговор #210 -: Април 16, 2013, 05:36:41 pm »
Не говорим за прикрита проституция, Сатин, а и сексът винаги е бил разменна монета, ако и да не си го признаваме.  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #211 -: Април 16, 2013, 05:41:05 pm »
сексът винаги е бил разменен секс, защото се предполага, че се прави от поне 2-ма
ама монета?

« Отговор #212 -: Април 16, 2013, 05:55:26 pm »
Не говорим за прикрита проституция, Сатин, а и сексът винаги е бил разменна монета, ако и да не си го признаваме.  :blink:

Права си! сексът винаги е бил разменна монета.. Но и винаги е имало прикрита проституция! За сегашните времена няма нужда от доказателства. 

Сатен, да си идеалист и да признаваш фактите от реалността са две различни неща. Не ги смесвай!
И защо ти казват СатИн, като думата се чете СатЕн (още Атлаз)...

Какво съм изпуснала  :blink: сори за какво  :blink:
изпусна мен! ))))

жалко  :'( изпусна мистър "мрън-бръм",как можа Сатин :o

ревнуваш ли, че си толкава хаплива?
« Последна редакция: Април 16, 2013, 06:07:01 pm от Калоян Иванов »

« Отговор #213 -: Април 16, 2013, 06:04:25 pm »
Дами, не мислите ли, че и времената предопределят/моделират определен тип поведение? Ако, това, да си лесбийка или както там се нарича е скоростен асансьор към успеха и не поражда обществено негодувание, а напротив, как ли ще са нещата при вас? :blink:

Не всички са като Азис. Аз смятам, че повечето обществени личности, които признават, че са обратни са наистина такива и го правят за да покажат, че и те са хора и не хапят.
Тези времена в които да си обратен води към успех още не са дошли :rolleyes: .

*

Uran

• 6041
« Отговор #214 -: Април 16, 2013, 06:06:23 pm »
Не говорим за идеализъм. Най- обикновен пример: искаш любимият да свърши нещо, което не му е по вкуса. Не ползваш повелителна форма и дълги дискусии за необходимостта и неотложността на действията му, а ставаш няколко идеи "по- мила". Това какво е? Най- обикновена манипулация чрез пола. И двете страни знаят, че това е така, но е част от добрия тон. :blink:

« Отговор #215 -: Април 16, 2013, 06:10:14 pm »
Не говорим за идеализъм. Най- обикновен пример: искаш любимият да свърши нещо, което не му е по вкуса. Не ползваш повелителна форма и дълги дискусии за необходимостта и неотложността на действията му, а ставаш няколко идеи "по- мила". Това какво е? Най- обикновена манипулация чрез пола. И двете страни знаят, че това е така, но е част от добрия тон. :blink:

Идеализъм (в ежедневна употреба) значи да разделяш идеите, възвишените неща, от материалните и грубите/прагматични и да цениш първите по-високо. Това не пречи да признаеш наличието в реалността на вторите, колкото и да не ги одобряваш! Това имах аз предвид, обръщайки се към Сатен!

Цитат на: Калоян Иванов

И защо ти казват СатИн, като думата се чете СатЕн (още Атлаз)...

Сега се улових, че думата Сатен и доста сходна със сатаната... щото ти май си малко дяволче в женска обвивка. )))
« Последна редакция: Април 16, 2013, 06:17:06 pm от Калоян Иванов »

*

Uran

• 6041
« Отговор #216 -: Април 16, 2013, 06:12:37 pm »
Аз по-скоро репликирах Сатин, но май ползвах твоята теза.
Та казваш Калоян, не си наша съфорумка със Слънце във везни и скорпи акцент. :)

*

satin_

« Отговор #217 -: Април 16, 2013, 06:13:17 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 10:06:46 am от satin_ »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #218 -: Април 16, 2013, 06:14:16 pm »
лелей колко страници сте нацвъкали в просветителския кръжок "с калоянка директно" ;D
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #219 -: Април 16, 2013, 06:15:11 pm »
лелей колко страници сте нацвъкали в просветителския кръжок "с калоянка директно" ;D
:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: