Точно тази особена арогантност ме умисли.
Калояне, какъв конкурс ? Префърцунено и претенциозно ми звучи. Егоцентричен типаж изглеждаш, съмнява ме някой да го интересуват наградите ти. Чисто астрологично любопитство и пробване на интуицията.
Цитат на: Uran в Април 16, 2013, 08:18:45 pmТочно тази особена арогантност ме умисли.... особена арогантност - къде я видя?
Арогантността особено по нета не е това, което изглежда.
Не е заявена с конкретни реплики, но витае. :blink:Извинявам се, вероятно съм се препознала.
Калояне, защо си мислиш, че имаш право да обявяваш конкурс уж с награди и с регламент, който е одобрен само от теб? Ето по това си личи арогантността.
Аз пък си мисля ,че самата тема е един голям филм и обсъждането на филми е част от сценария
Без любовни, драми и романтики..а и без исторически
Цитат на: Марая в Април 16, 2013, 07:23:55 pm Мисля, че си прекалено "дървен"... ,защото свързваш еротиката само с жени. Доста дърводелско изказване... :blink:Еротика има във всичко и навсякъде, стига да имаш очи да я видиш..,сърце да я почувстваш...и най-вече мисли....Мисълта е еротиката.... :blink:За вкусове не се спори. Явно имаме различни разбирания за нещата с теб. Аз обаче няма да те "квалифицирам"! Ще бъда кавалер. Дано да си го заслужила. Само ми е любопитно към какви обекти (освен мъже) имаш ти еротични влечения... и на какви места ти се появяват в мисълта? Но прескочи клишето с "вечер, звезди, луна и море".
Мисля, че си прекалено "дървен"... ,защото свързваш еротиката само с жени. Доста дърводелско изказване... :blink:Еротика има във всичко и навсякъде, стига да имаш очи да я видиш..,сърце да я почувстваш...и най-вече мисли....Мисълта е еротиката.... :blink:
Какво харесваш :blink:
Цитат на: Калоян Иванов в Април 16, 2013, 07:33:51 pmНо прескочи клишето с "вечер, звезди, луна и море".Залез..,изгрев...океан...орхидея... Пластики....картиниГора, река... :blink:
Но прескочи клишето с "вечер, звезди, луна и море".
... фентъзита