И пак казвам, лош навик да триеш!
Все едно си водим монолог, без някой да ни пита.
Не можем да изтрием мислите си...Всяка е записана с огън в акаша...Защото Юпитер е интелекта. Меркурий е предавателя...Каквато и да е мисълта..-емоционална, ментална...тя е мисъл , която се забива и рекошира като куршум към нас самите... :blink:
Лили Марлен се опита да направи тройка от нещо, в което дори няма двама! :19:
Цитат на: Марая в Април 17, 2013, 12:26:09 pmНе можем да изтрием мислите си...Всяка е записана с огън в акаша...Защото Юпитер е интелекта. Меркурий е предавателя...Каквато и да е мисълта..-емоционална, ментална...тя е мисъл , която се забива и рекошира като куршум към нас самите... :blink:Този път ще се съглася с теб. Мислите могат да създават реалност, особено ако се кажат или напишат. Това ме подсети за филма на Бергман "Фани и Александър". (моята асоциация в случая може да е малко непонятна за вас, но.. за мен е!)Чрез него разбрах преди години христ.концепция за вината чрез помисъл!
Цитат на: Калоян Иванов в Април 17, 2013, 12:23:45 pmЛили Марлен се опита да направи тройка от нещо, в което дори няма двама! :19: В тройни коалиции не влизам, особено с политически некоректни усери.
Тогава спирам да отговарям, докато не дойде адвокатът ми... защото не искам да рискувам думите ми да се използват срещу мен в съда! (Страшен или обикновен съд - няма значение!)
:rolf:Дори и на разсъмване.... Прибирайки се от поредния рожден ден...
Цитат на: Марая в Април 17, 2013, 12:37:29 pm :rolf:Дори и на разсъмване.... Прибирайки се от поредния рожден ден... Там до конкретика така и не се стигна, но беше хубав.
Зависи за кого говорим.
Е, свърши му "бръм горивото". Много приказки, словестни еквилибристики и отправни точки, но без фокус.