Цитат на: Марая в Април 17, 2013, 12:26:09 pmНе можем да изтрием мислите си...Всяка е записана с огън в акаша...Защото Юпитер е интелекта. Меркурий е предавателя...Каквато и да е мисълта..-емоционална, ментална...тя е мисъл , която се забива и рекошира като куршум към нас самите... :blink:Този път ще се съглася с теб. Мислите могат да създават реалност, особено ако се кажат или напишат. Това ме подсети за филма на Бергман "Фани и Александър". (моята асоциация в случая може да е малко непонятна за вас, но.. за мен е!)Чрез него разбрах преди години христ.концепция за вината чрез помисъл!
Не можем да изтрием мислите си...Всяка е записана с огън в акаша...Защото Юпитер е интелекта. Меркурий е предавателя...Каквато и да е мисълта..-емоционална, ментална...тя е мисъл , която се забива и рекошира като куршум към нас самите... :blink:
Цитат на: Калоян Иванов в Април 17, 2013, 03:20:16 pmЦитат на: Марая в Април 17, 2013, 03:17:58 pm Аз не съм християнка. Майка ми също не е. Щом не си християнка - какво ти пука за христ.възглед за вината и греха? Трябва да намериш отговор на твоя въпрос за младите ухажори във твоята мисловна/окултна система!Вината и греха не са сързани само с християнството... :rolleyes: Пука ми за греха и вината..останалото са подробности.Дадох го като пример..останалото с младите мъже....
Цитат на: Марая в Април 17, 2013, 03:17:58 pm Аз не съм християнка. Майка ми също не е. Щом не си християнка - какво ти пука за христ.възглед за вината и греха? Трябва да намериш отговор на твоя въпрос за младите ухажори във твоята мисловна/окултна система!
Аз не съм християнка. Майка ми също не е.
Въпроса е чисто теоретичен?Кой мъж..би си сложил аватар на друг мъж? :rolleyes:Кой мъж...би потърсил внимание в астрологичен форум извън астрологичните въпроси?Кой мъж...би дръзнал да цитира отделни думички...Или гей или жена с биполярно разтройство... :rolleyes:И НЕ ПОСЛЕДНО МЯСТО..КОЙ МЪЖ Е ТОЛКОВА МНОГОСЛОВЕН... И БИ СЕ ОБЯСНЯВАЛ ТАКА?Залагам на 2-то...
Цитат на: Марая в Април 17, 2013, 05:00:59 pmВъпроса е чисто теоретичен?Кой мъж..би си сложил аватар на друг мъж? :rolleyes:Кой мъж...би потърсил внимание в астрологичен форум извън астрологичните въпроси?Кой мъж...би дръзнал да цитира отделни думички...Или гей или жена с биполярно разтройство... :rolleyes:И НЕ ПОСЛЕДНО МЯСТО..КОЙ МЪЖ Е ТОЛКОВА МНОГОСЛОВЕН... И БИ СЕ ОБЯСНЯВАЛ ТАКА?Залагам на 2-то... Наскоро цитирах Ницше и то точно- горното, на една "приятелка" занимаваща се с астрология.
Странно, не съм усетил да ме сърби нещо или да ми горят ушите през последния час. А вие сте си говорими усилено за мен... Ама пак празни приказки. Нищо де... Забавлявайте се!!!!
А кои са смислените приказки, Калоян?Активна съм към Вас, защото съвпадъците в интересите ни надхвърлят обичайното. Това ме направи леко мнителна. :blink:
Политика, икономика, социология, трейдинг. :blink:
Цитат на: Uran в Април 17, 2013, 06:33:28 pm А кои са смислените приказки, Калоян?Активна съм към Вас, защото съвпадъците в интересите ни надхвърлят обичайното. Това ме направи леко мнителна. :blink:Не съм забелязал необичаен съвпад на интересите ни! Нищо повече от обичайното. В киното доста се разминахме. Ти препоръчваше някаква странни според мен филми. Ницше не е нещо екзотично. Какво друго общо видя?
Цитат на: elodiq в Април 15, 2013, 09:05:00 amДобре а според вас как се изразява в това отношение водолеиска венера в секстил с уран който е в стрелец венера е в осми а уран е шестиИзвратена работа
Добре а според вас как се изразява в това отношение водолеиска венера в секстил с уран който е в стрелец венера е в осми а уран е шести
Сори но не съм извратена може би съм малко непостояна но в никакъв случаи извратена
Не се оправдавам а просто казвам истината просто съм непостояна в желанията си спрямо мъжете
Не се връзвай. Хората така си говорят само. И аз се закачах. Всеки има право да бъде всякакъв/всякаква, ако ще дори монахиня с обет за целомъдрие.