Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461540 Прегледи
Re: ЗОДИИ, ЕРОТИКА, КИНО и още много неща!
« Отговор #460 -: Април 18, 2013, 09:35:10 pm »

Не се връзвай. Хората така си говорят само. И аз се закачах.
Всеки има право да бъде всякакъв/всякаква, ако ще дори монахиня с обет за целомъдрие.

къде се губиш, то съвсем вече няма провокации, едно спокойствие настана

Не съм се изгубил. Аз съм в себе си.
Просто ме сложиха в ъгъла...
Но аз си стоя спокойно и си медитирам.
Спокойствието е част от всеки ураган.
В средата на въртящото се колело.
Центърът е там, където е забит погледът.
Птиците прелитат и отлитат...
Някъде далеч кълват чужди трупове.
Но тук е тихо...
Виковете се изгубват по пътя насам.
Точно те се изгубват.
Аз не съм се изгубил.... Защото съм в себе си.

« Последна редакция: Април 18, 2013, 09:49:22 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Papy

• 4343
« Отговор #461 -: Април 18, 2013, 09:42:02 pm »
извинявай, но ако си мъж- стегни се малко, то направоо - и стихове сега...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #462 -: Април 18, 2013, 09:42:43 pm »

Спокойствието е част от всеки ураган.
В средата на въртящото се колело.
Центърът е там, където е забит погледът.

Това ми хареса.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #463 -: Април 18, 2013, 10:07:18 pm »
това момче много лесно се плаши
освен водна луна, добавям и твърди аспекти към нея, не съм сигурна от кой

*

Lillie

• 30532
« Отговор #464 -: Април 18, 2013, 10:12:24 pm »
това момче много лесно се плаши

Никой не го е подгонил с тояга.  ;D

Цитат
освен водна луна, добавям и твърди аспекти към нея, не съм сигурна от кой

Сатурн и Плутон? 
Или Сатурн/Кету, но там може да има и обратен ефект - да се "играе" самоувереност, дори арогантност.

Цитат
Но тук е тихо...
Виковете се изгубват по пътя насам.
Точно те се изгубват.
Аз не съм се изгубил.... Защото съм в себе си.

Кету.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #465 -: Април 18, 2013, 10:17:08 pm »
не мисля, че е сатурн

*

Lillie

• 30532
« Отговор #466 -: Април 18, 2013, 10:20:49 pm »
Повече на Кету мяза. И от рахувици ще бяха като дявол от тамян. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #467 -: Април 18, 2013, 10:21:30 pm »
Повече на Кету мяза.

може, аз тия не ги усещам :)

« Отговор #468 -: Април 20, 2013, 01:11:14 pm »
Гледам в съседната тема пускат клипове... и понеже един тук ме съветва да не пиша, а аз обичам да правя на обратно ...
Затова и аз ще поздравя "феновете" си с една песен днес
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OpQFFLBMEPI[/youtube] 
Е, не е Моцарт, ама ... ще свърши работа!

« Последна редакция: Април 20, 2013, 01:24:07 pm от Калоян Иванов »

« Отговор #469 -: Април 20, 2013, 01:11:37 pm »
Ще използвам мястото за друго... да не стои празно!

Калояне, адски си дразнещ  ...

Това, че някой е писал, че лунното притегляне е по-силно от земното е най-вероятно грешка/лапсус и може да се случи неволно. Всеки, който желае може да провери няколко източника и да се поправи.

1. Не е "най-вероятно грешка", а си е 100% грешка! И не е неволно, а е копи-пейст.
2. аз точно това направих - поправих грешката (посочих я). Вместо "мерси", обаче съм "дразнещ"! Е, мерси, SunMoon  :blink:))))
3. ти се дразниш от обяснения, аз пък се дразня като видя неточности и грешни неща. Различни зодии сме явно.

Аз си мисля, че му дадохме прекалено време за представяне!
От тук нататък съм безкомпромисна към констатации с които се цели обида на някой от форума...
Това е моето виждане по въпроса...искаше се обяснение -давам го!

Моят мироглед за развитие на темите е по-различен от мирогледа на който и да било паун.

И тъй като за себе си знам, че съм добър астролог и не само ще кажа, че зад болните амбиции на лъвовете ...винаги има един Сатурн...,да ги връща в саваната...,когато сцената се окаже тясна за тях.

1. не съм лъв - и ти не позна зодията ми. )))
2. тези две думи в червено дали са обида? Щото някой може да се обижда на паун... (макар че те са красиви птици).
3. честно казано аз не виждам разлика между това да наречеш някой "дразнещ" или "недоучил в училище астрономия". Ама вие модераторите знаете по-добре.
4. думата констатация обаче тук не е подходяща. Констатират се факти и там няма обиди. Става дума за квалификация, нали, г-жо Астро?
« Последна редакция: Април 20, 2013, 02:54:06 pm от Калоян Иванов »

*

astro

• 475
« Отговор #470 -: Април 20, 2013, 01:36:14 pm »
Празните постове и точки от тук нататък ще бъдат затривани..,за да не тежат на сървъра.-:))

*

Lillie

• 30532
Гледам, пак сте прекръстили темата.

Следващото да не е "Оазисът на Калоян"? :))

А островът да не се превърне в необитаем, оазисът - в пустинен мираж?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #472 -: Април 20, 2013, 03:06:30 pm »
Ти не си дошъл да ни поучаваш, а да раздаваш квалификации, кой, какво учил или недоучил в училище. С такъв назидателен тон не се поучава, затова ти отвръщам със същото.
Регистрираш се във форума, правиш някаква тема "Фенклуба на Калоян", заключват я, правиш друга тема, местят я, защото е оспамена до безобразие, появява се трета тема, в която не е с цел да "образоваш" другите, а да се покажеш в светлина на всезнайко и почваш язвително да обясняваш как те нищо не били научили в гимназията, а на всичкото отгоре намекваш, че са си взели средното образование просто ей така.
Пишеш, че някой си не е доучил астрономия, БЕЗ да си наясно, нито кога човека е завършил, нито какъв учител го е обучавал, нито по какъв учебник е учил.

Ясно ми е, че поста е копиран, но човека, който е писал оригиналният пост, може да е сбъркал и с това да подвежда останалите. Едно е да го поправиш, друго е да гледаш от високо хората, които са сбъркали или са се подвели.

Мда.... това май беше по-подходящо. Оазисът е място където хората идват да пият вода!
Мерси за предложението. Харесва ми... Но няма да го прекръствам, защото пак ще ме обвинят, че се изтъквам.
Сегашното заглавие е по-скоро реплика към Робинзон Крузо.  :blink:)))  Тук си "живея" като отшелник. Приемам гости, но не ходя другаде.

Регистрираш се във форума, правиш някаква тема "Фенклуба на Калоян", заключват я, правиш друга тема, местят я, защото е оспамена до безобразие, появява се трета тема, в която не е с цел да "образоваш" другите, а да се покажеш в светлина на всезнайко и почваш язвително да обясняваш как те нищо не били научили в гимназията, а на всичкото отгоре намекваш, че са си взели средното образование просто ей така. ...........
...............  да гледаш от високо хората, които са сбъркали или са се подвели.

1. Пуснал съм само една тема. Другите са пуснати от мое име!
2. Нали се сещаш, че аз не мога да заключвам теми. Заключването и отцепването на теми го прави друг. И все аз излизам виновен...
3. Оспамването не е само моя вина - виж колко други хора са писали за секс, филми и тн. и се наложи да сменя заглавието.
4. когато съм казал "не учили достатъчно" - това може да се приеме и за закачка, демек, имали са хората по-важни занимания -  любов, цигари, трева, бира, секс, кино, ... Вие не разбирате ли от "задявки"??? Защо непременно "гледам от високо". Като слагав усмивки не е ли ясно че се шегувам. Ама много сериозни и обидчиви сте станали!!! Аз какво да кажа, като ме наричат: паун, дразнещ, жена зад мъжки ник, болен мозък, .. и т.н. (да не изброявам)???
« Последна редакция: Април 20, 2013, 03:20:55 pm от Калоян Иванов »

*

Lillie

• 30532

Мда.... това май беше по-подходящо. Оазисът е място където хората идват да пият вода!

Кътче за отмора и релакс. :))

Виждаш ли, Калояне, не е като да не те уважават съвсем - цял остров ти подариха. :)

Някои подаряват парцели на Луната (нова мода), ти си имаш самотен остров... Ако са позадържиш още тук и темата еволюира, може и с цяла галактика да се сдобиеш, което ми се струва доста интересна оферта. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

жена зад женски ник

Поправка - мъжки ;) !

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Добре, че не съм на 20..,на 30..иначе след тези постове....на КИ ;D честно ви казвам...щях да обърна резбата...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Виждаш ли, Калояне, не е като да не те уважават съвсем - цял остров ти подариха. :)

Някои подаряват парцели на Луната (нова мода), ти си имаш самотен остров... Ако са позадържиш още тук и темата еволюира, може и с цяла галактика да се сдобиеш, което ми се струва доста интересна оферта. :))

Да, добре че фалира Гърция и взе да си разпродава островите - че да ми подарят и на мен един!  ;D

жена зад женски ник

Поправка - мъжки ;) !

10х, моя грешка! приема се.

Добре, че не съм на 20..,на 30..иначе след тези постове....на КИ ;D честно ви казвам...щях да обърна резбата...

тоест, и да почнеш да си падаш вече по мъже ли?
« Последна редакция: Април 20, 2013, 03:27:15 pm от Калоян Иванов »

*

Papy

• 4343
Виж сега, калоян, вероятно момичетата ще се поуспокоят, ако ти видят картата-хубава, лоша, поне ще добият представа
Така се води битка с вятърна мелница и ще бъдеш виновен-до Второ пришествие

Виж сега, калоян, вероятно момичетата ще се поуспокоят, ако ти видят картата-хубава, лоша, поне ще добият представа
Така се води битка с вятърна мелница и ще бъдеш виновен-до Второ пришествие

Значи сте се издигнали до ролята на Дон Кихот! Това не ви ли ласкае????
хе-хе, както беше казала една друга дама: "...до второто, че и до третото пришествие"  ;D

Иначе виновен преди второто пришествие е Антихриста, но не съм аз този...
Това ме подсеща, че на днешната дата е роден един художник, станал известен като диктатор, почти антихрист....(но това е извън темата!))))
« Последна редакция: Април 20, 2013, 03:36:31 pm от Калоян Иванов »