Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461635 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
волен-неволен - далече е от болшой театр ;D

пп: приближава се с нанометри ежедневно към обетованата цел обаче. добре е да продължи да дерзае ;D
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Asol

• 4140
Как може да открием някой, на когото основната му идея е многословно да си бълбука из форума ? Който само тропа с краче и иска и изисква ... :thinking: :rakeattack:

*

Lillie

• 30532
Лилии..,Лилиии...

:haha: :cry3: :rolf:

Болни мозъци.... :haha:

Забрави ли как правИхме тройка?  ;D :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
не тройка, а троица.  :mellow:
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

astro

• 475
Лилии..,Лилиии...

:haha: :cry3: :rolf:

Болни мозъци.... :haha:

Забрави ли как правИхме тройка?  ;D :rolf:

:haha: :rolf:

*

Lillie

• 30532
Тройката е прелюдия към сформиране на тройни коалиции. Всичко по реда си, а и що да не се съчетае полезното с приятното - на благо роду?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Ще им паднат гащите от гинкоприма, в дира... че като гледам колко духовна енергия извира от всички дупки...

:cry3: :haha: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
не тройка, а троица.  :mellow:

Има желаещи за групов ... :rolleyes:
Така ли да разбирам... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Пак подливате вода в темата на Калоян!  :96:

Ама, ха! Не му наводнявайте извора, па да не вземе да прелее и да изригне като гейзер!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

До колкото си спомням първата и единствена тема, която Калоян пусна е тази http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6521.0.html (ПРОГНОЗИ ЗА БЪДЕЩЕТО - 21.12.2020 г.), решил е да сподели това, което мисли.
Но се започна едно изкуствено създаване на негативизъм и агресивност към него. Първи започва Константин, последван от други (както сам каза-липса на самочувствие в реала).
Кой е бил обиден от Калоян?

г-жа Astro заявява, че няма да толерира обидите и интригите, но прави точно обратното, създава ги, подхранва ги и ги толерира, стига да не са срещу нея!

Защо толкова ви интересува кой е всъщност Калоян? С какво ще промени живата ви или с какво ще се промени света, ако разберете? Толкова ли е скучен, празен и безличен живота на някои от вас, че да няма с какво друго да се занимавате?
Това е форум, който позволява анонимност и всеки който поиска може да се възползва от нея!

Лесно е всички срещу един и още по-лесно е когато това се случва във виртуалното пространство.
Да обиждаш и нападаш другите е слабост, никой достоен човек не го прави.

Цялата тази картинка е жалка и грозна. Погледнете отстрани и ще видите, че е така!

*

Марая

• 28287
До колкото си спомням първата и единствена тема, която Калоян пусна е тази http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6521.0.html (ПРОГНОЗИ ЗА БЪДЕЩЕТО - 21.12.2020 г.), решил е да сподели това, което мисли.
Но се започна едно изкуствено създаване на негативизъм и агресивност към него. Първи започва Константин, последван от други (както сам каза-липса на самочувствие в реала).
Кой е бил обиден от Калоян?

г-жа Astro заявява, че няма да толерира обидите и интригите, но прави точно обратното, създава ги, подхранва ги и ги толерира, стига да не са срещу нея!

Защо толкова ви интересува кой е всъщност Калоян? С какво ще промени живата ви или с какво ще се промени света, ако разберете? Толкова ли е скучен, празен и безличен живота на някои от вас, че да няма с какво друго да се занимавате?
Това е форум, който позволява анонимност и всеки който поиска може да се възползва от нея!

Лесно е всички срещу един и още по-лесно е когато това се случва във виртуалното пространство.
Да обиждаш и нападаш другите е слабост, никой достоен човек не го прави.

Цялата тази картинка е жалка и грозна. Погледнете отстрани и ще видите, че е така!

Да чуем къде е извършила това госпожата... :blink:
Цитати...,ако може.

*

Константин

Поклонете се пред светицата, която дели живота на "виртуала и реала" :D Satin_, аз съм комплексар с ниско самочувствие, ще дойдеш ли да ми измиеш чиниите по този повод, понеже не съм в състояние  :'(

Мале, един час да изляза и оспамихте темата )))
Сега ще трябва да си взема отпуска за да прочета всички постове по мой адрес. А аз очаквах да напишете нещо за картата. Нали е 20 април ... рождения ден на нейния собственик!

Благодаря на Сатен, че е справедлива към мен, въпреки че я "нападнах" заради Кунева.
Само тя изложи фактите обективно. Всеки друг ги изкривява, за да ме изкара виновен за нещо... Но няма значение!
Поемам вината... Моля, обаче и малко мезе!

Нереална карта..
Има ефемериди...Вижте Плутон и Нептун кога са били в близнаци... ;D

Карта е реална, чукнете 20 април 1889 г.
« Последна редакция: Април 20, 2013, 05:33:48 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
А аз очаквах да напишете нещо за картата. Нали е 20 април ... рождения ден на нейния собственик!

Ja, wohl, mein Führer! Слушам и изпълнявам. :))

Да не си прероден Той? :))

Поемам вината... Моля, обаче и малко мезе!

Ааа, блажиш, дядо попе! :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Константин

КИ, единствено човек харесващ Кунева би те защитил :)

*

Марая

• 28287
КИ, единствено човек харесващ Кунева би те защитил :)

Въобще ...от къде това за Кунева... :rolleyes:

Ама вие да не решихте, че това е моята карта??!! - хахаха.. рано е още за нея.
Конкурсът още не е завършил, няма 4-ма познали. Като станат 4-ма - тогава!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Константин

Кунева е идолa на Дева Мария дьо Сатен :)

*

Lillie

• 30532
Ама вие да не решихте, че това е моята карта??!!

Четирима ли трябва да са позналите?
Да ти сглобят целия хороскоп или да познаят две-три позиции от него?

Туй ми звучи като теория на невероятностите.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

Ама вие да не решихте, че това е моята карта??!! - хахаха.. рано е още за нея.

Аз лично нямам интерес към картата ти. :blink: Не си ми интересен или забавен...От комерсиална гледна точка си добре дошъл.
Определено обаче съзирам..някакво съревнование...с теми. ;D