Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 462484 Прегледи
*

Uran

• 6041
Стига бе, Коце, какво общо има Сатин?  :blink:
Аз съм сигурен, че калата я е извел на кафе, черпил я е сода и сега тя го защитава :X

Ти да не ревнуваш? ;D

*

Lillie

• 30532
Аз пък не виждам/не усещам напрежение.
Темата е в сектор забавления/лафче и по никакъв начин не вреди. Какви са тези бури в чаша вода? :blink:

И аз не мога да вдяна на какво се дължи истеричната нотка, ама нейсе.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Аз съм сигурен, че калата я е извел на кафе, черпил я е сода и сега тя го защитава :X

Ревнуваш ли? Това си е тяхна работа, ако е така и ако не е така.

*

Константин

Ти да не ревнуваш? ;D

Ти на мое място нямаше ли ? :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Аз пък не виждам/не усещам напрежение.
Темата е в сектор забавления/лафче и по никакъв начин не вреди. Какви са тези бури в чаша вода? :blink:
Всичко ли си изчела? :rolleyes: ;D
Всъщност..не си длъжна.

За мен обаче сигурността на форума е много важна.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287

Мисля, че ередно да направиш нова пиеска... :blink: С нещо по-динамично и интересно...

И аз така мисля! Любимата ми пиеса е В ОЧАКВАНЕ НА ГОДО.
Минаваме към нея...
Е, така започваш да ми харесваш и на мен. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041

Ти да не ревнуваш? ;D

Ти на мое място нямаше ли ? :)

Не съм на твое, а и не следя романа ви, ако е имало такъв де. Рядко чета напоследък. :blink:

*

Asol

• 4140

Ти да не ревнуваш? ;D

Има хора, които не могат да повярват, че не е необходимо да направиш нещо за някого, за да застане на твоя страна.  :blink:

*

Константин

Ти да не ревнуваш? ;D

Има хора, които не могат да повярват, че не е необходимо да направиш нещо за някого, за да застане на твоя страна.  :blink:
И такива, които така и няма да разберат, какво е сарказъм :)

*

Papy

• 4343
Да не намесвате сатин, казва, каквото мисли, а даже има неща, дето съм съгласна

Калоян не виждам какво лошо прави, освен че вярно бълбука :)
Но като се има предвид, че не той ги нацвъка тия теми, вина няма никаква, създават се настроения излишни
А константин-ма чиста ревност си е тва твойто :)

*

Uran

• 6041
Малко в повече ми идват емоционалните реакции. Аз съм си айсберг и обичам подобен род отношения- дори и на виртуално ниво. Страстта и емоциите- при други обстоятелства. :blink:

*

Lillie

• 30532
Калоян не виждам какво лошо прави, освен че вярно бълбука :)

;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Константин

Папи, явно вече не мога да се крия :)

Ама това си е неговата тема, направена за него. Може да си бълбука колкото иска.

*

Uran

• 6041

Ти да не ревнуваш? ;D

И такива, които така и няма да разберат, какво е сарказъм :)

Поработи малко над него. :) Много го уважавам и дълги години се борих, за да го изтръгна от комуникациите си. ;) ;D

*

Константин

Uran, трудно е със Слънце и Марс в 11-ти дом :)

*

Asol

• 4140
Посредством сарказма и иронията се поставя под съмнение някакво твърдение посредством насмешка - не се правят констатации.
Нелогично е да смяташ, че ако някой настъпи друг по кокалчетото, този другия ще го защити.  ;D

*

Марая

• 28287
Няма АЗ, няма ИМАМ, няма СЪМ.
Самюъл Бекет

С това ли започва пиесата? ;D

Аз много се радвам на тая тема..,ако я нямаше още щях да имам розови очила.... ;D

Чакам цитати от Сатин.... :blink:

Пък после ще ви кажа нещо за интригите...понеже виждам, че интереса Ви в момента е далеч от астрологията..../не на всички разбира се/....

*

Константин

Единственото, което не мога да разбера е, защо повечето не могат да осъзнаят прозрачните номера на КИ :) Стратегията й е повече от очевидна - пуска мухата и после се покрива. След това по-агресивните и издразнените го(я) нападат, другите, които се борят за световния мир и правда го(я) защитават, защото се получава, че е със статут на жертва и накрая форума се разделя на два лагера :) Толкова ли е трудно да се разбера тези жалки провокаторски похвати, не знам :)

*

Lillie

• 30532
Какви цитати?

На мен, честно казано, темата ми е забавна, създава настроение. Затова още съм тук.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.