Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 462288 Прегледи
*

Uran

• 6041
При сарказма нещата не са така директни. Заболява те, но не локализираш веднага болката- нещо като заблуден куршум. След истинското осъзнаване на чутото и разбрано/осмислено послание идва безсилният гняв. :blink:
« Последна редакция: Април 20, 2013, 06:31:55 pm от Uran »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Единственото, което не мога да разбера е, защо повечето не могат да осъзнаят прозрачните номера на КИ :) Стратегията й е повече от очевидна - пуска мухата и после се покрива. След това по-агресивните и издразнените го нападат, другите, които се борят за световния мир и правда го защитават, защото се получава, че е със статут на жертва и накрая форума се разделя на два лагера :) Толкова ли е трудно да се разбера тези жалки провокаторски похвати, не знам :)

Е...имало и умни хора...в тоя форум.... :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
Аз не съм в ничий лагер. Може да си бълбука/ провокира- както искате го наречете. Имах едни съмнения, които заглъхнаха. :blink:

*

Asol

• 4140
Калоян се забавлява, какво толкова ?  :blink:

*

Марая

• 28287

:blink:..,а ти забавляваш ли се? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041

Именно. :blink:

п.п.Да ви кажа, форумната ревност не е илюзия. През последната година бях "жертва" на подобна. ;D

*

Lillie

• 30532
Аз не съм в ничий лагер. Може да си бълбука/ провокира- както искате го наречете.

То трябва да си луд, за да си.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532

Аз поне си признах, че не възприемам темата насериозно, забавно ми е тук.
Може и да ми се сърди някой за отношението, но не съм с нагласа да се вдигат истерии.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
Кви лагери-тези ли:

Константин и марая

И всички останали :)

*

Марая

• 28287

Аз поне си признах, че не възприемам темата насериозно, забавно ми е тук.
Може и да ми се сърди някой за отношението, но не съм с нагласа да се вдигат истерии. ;D

И кой според теб вдига истерията... :rolleyes:

*

Asol

• 4140
Мен също ме хвана бълбукащата муза.  :-[  ;D

*

Papy

• 4343
Давай всички да побълбукаме :)

*

Asol

• 4140
Да ви кажа, форумната ревност не е илюзия. През последната година бях "жертва" на подобна. ;D

Това ми е необяснимо.

*

Lillie

• 30532
И кой според теб вдига истерията... :rolleyes:

Нека си се процесват в темата, остави ги... То е като повеят на лек морски бриз, не може да събори вълнолома.

За мен истерия няма, има закачки. Или нека го наречем неангажиращо чесане на езици. Поне от моя страна, де.  :blink:

Пък кой с кой крак става сутрин от леглото и какво съзира в огледалото, си е негова лична дилема.

Бълбук-бълбук!  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
Да ви кажа, форумната ревност не е илюзия. През последната година бях "жертва" на подобна. ;D

Това ми е необяснимо.

То и на мен ми беше необяснимо, но очевидно се компенсират някакви дефицити.
Просто трябва да си настъпиш езика- ако говорим за "съперница", а в другия случай- дискретно на ЛС да разрешиш драмата. :blink:

*

Lillie

• 30532

Това ми е необяснимо.

То и на мен ми беше необяснимо, но очевидно се компенсират някакви дефицити.
Просто трябва да си настъпиш езика- ако говорим за "съперница", а в другия случай- дискретно на ЛС да разрешиш драмата. :blink:

Уран, точно пък теб да те изревнуват!
Твоето присъствие е толкова ненатрапчиво и елегантно!  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
От там дойде, май.
Доста хапливи забележки пропуснах докато осъзная, че са били към мен. ;D Всъщност, осъзнавах, но не ми се вярваше първоначално. ;D

*

Papy

• 4343
От там дойде, май.
Доста хапливи забележки пропуснах докато осъзная, че са били към мен. ;D Всъщност, осъзнавах, но не ми се вярваше първоначално. ;D

Кой тва-да го пляскаме :)

*

Lillie

• 30532
Сетих се за една-две, които вече не пишат тук, ама то не беше само към Уран.  :blink:

Но за Уран най-малко очаквах да има анти-фен клуб.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Сетих се за една-две, които вече не пишат тук, ама то не беше само към Уран.  :blink:

Но за Уран най-малко очаквах да има анти-фен клуб.  ;D
... ;D
Аз веднага мога да отговоря дори кой е. Защото винаги ,когато чета- чета м/у редовете...Така е...и Уран е права!
Да не коментирам, че дори веднъж...бях пуснала и цитирала...хаплива забележка направена от съфорумката към Уран. Получих на лични съобщения...съобщение от Уран...с молба да затрия поста си. :blink:
Отговорих, че няма да го наравя...и с това по никакъв повод и никога не съм казала нищо...и не съм чула нищо... :blink:
Но изглежда , че интелекта е от огромно значение..не само в реала ,а и във виртуала!

По повод на интригите...по-късно....или....абе струва ли си... :rolleyes: