Заслужаваш Нобелова награда! :clap:
Калоян, нали знаеш какво му е лошото на тройките и изобщо груповите изпълнения - винаги има вероятност да останеш пропуснат.
стихосбирка? тук във форум?а дали ще има кворум?пък и кой ще ме чете?нали съм дразнещо момче!
Лилеее, падна ли ми )))))))))))Калоян, нали знаеш какво му е лошото на тройките и изобщо груповите изпълнения - винаги има вероятност да останеш пропуснат.
Лилеее, падна ли ми )))))))))))
Цитат на: Нова в Май 22, 2013, 03:25:00 pmЛилеее, падна ли ми )))))))))))В тройка с Венера във Водолей и Венера в Овен мъжът да не се окаже накрая излишен?
Цитат на: Нова в Май 22, 2013, 03:25:00 pmЛилеее, падна ли ми )))))))))))Калоян, нали знаеш какво му е лошото на тройките и изобщо груповите изпълнения - винаги има вероятност да останеш пропуснат.е, поне ще гледам киното отблизо ... в добро качество HD и 3D ...
Ще трябва да преглътнеш ъгловия ми сатурн...
не губи своето време.
Печалба за кого? Пък в друга тема за любов говори...
Свободата, Санчо, е като жената, трябва винаги да е на върха на копието.
Цитат на: Just_a_Dream в Май 22, 2013, 02:48:10 pm Ами ти от къде си?и ти не си написала къде си... Лили Марлен поне е написала Варна... макар че е "героиня" от Германия... харесвам Германия. Имам си и любими градове там... ама повече харесвам Италия....
Ами ти от къде си?
хаха... точно в десятката! .. е забито твойто копие словесно.но да запазим в тайна тази тройка няма да е никак лесно. вече всички тук разбраха и веднага са събраха... сега ще плъзне мълва зловеща .. и язък за наш'та среща!