Цитат на: Калоян Иванов в Май 22, 2013, 03:39:28 pmхаха... точно в десятката! .. е забито твойто копие словесно.но да запазим в тайна тази тройка няма да е никак лесно. вече всички тук разбраха и веднага са събраха... сега ще плъзне мълва зловеща .. и язък за наш'та среща!Ще те проснем на дивана,прах ще вдигнем до тавана,ще разклатиме стените,да си спомним младините! (ако поканата на Нова остава в сила )
хаха... точно в десятката! .. е забито твойто копие словесно.но да запазим в тайна тази тройка няма да е никак лесно. вече всички тук разбраха и веднага са събраха... сега ще плъзне мълва зловеща .. и язък за наш'та среща!
Цитат на: Asol в Май 22, 2013, 03:29:12 pmне губи своето време. Ти къде видя тук загуба на време?Това си е жива печалба и не ми дреме А вие, непоканените на сеанса...говорите като Санчо Панса.
не губи своето време.
ПП: Сега трябва някой да се върне през постовете и да сглоби поемата и да я прикачи в темата за бисерите от сайта редом с хорара за извънземните на Синухето.
Не ми го играй многострадална Геновева.То от мъжа зависи дали ще е задушен от любов или сврян в ъгъла. От хубаво никой не бяга.
Виж на петодомния мерк на Лилито как й се отдават и тези неща ))))))))))))))))
Вие така сте се "вторачили" една в друга, то такива обяснения си правите...май си имате стара закачка...че то аз се почувствах излишен направо...
...да си потърся ли призванието в еротичната поезия?
Нова, всяка жаба да си знае гьола. За забавата става, не съм казала, че стихосбирки ще издавам. :blink:
Лилеее, ама само ще си говорим ли? ))))))))))))))))))))))))
Да, Калоян, ние много се обичаме, но не си го признаваме. А и как да я нараня? Сърце не ми дава.
Цитат на: Нова в Май 22, 2013, 04:04:34 pmЛилеее, ама само ще си говорим ли? ))))))))))))))))))))))))За жалост работното време свършва, тъкмо да изляза навън малко да се разхладя.
За нараняване на чувства, Калоян, винаги има такава опасност при палавите игри... Някои хора сме буквалисти )))))