Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 462994 Прегледи
*

satin_

за теб всичко, каквото кажеш! .. и колкото искаш )))

После може да съжаляваш за думите си, затова искам само онова, дето ми се полага  ;D

*

Uran

• 6041
Не разчитайте на гугъл. :blink:
Преди време попитах  за херцой и ми се цитира неточно уики. Не ми се влизаше в полемики. Все още, най- достоверният източник е к н и г а т а.

за теб всичко, каквото кажеш! .. и колкото искаш )))

После може да съжаляваш за думите си, затова искам само онова, дето ми се полага  ;D

сега остава да разбера какво ти се полага!
да не се окаже, че ти ще съжаляваш за думите си!!!!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

satin_

Награда!

Награда!

ти си ми слабост - за теб 100 награди!  ;D  ;D  ;D  ;D

ето един професионалист!  :blink:
хубаво мнение....

а иначе човекът на аватара е роден на 18.12.1968 - САЩ
за опозицията слънце-луна или марс-меркурий - ще замълча тактично!

И аз се чудя къде съм го виждала това лице (от аватара ти), а то било по телевизията.

И аз се чудя къде съм го виждала това лице (от аватара ти), а то било по телевизията.

аз съм .. като бях актьор.. ама вече не се снимам в киното.
голяма скука там.... затова дойдох тук, да си лафим!   ;D

Я, Mirabella и тя се издокара като хамериканка!
ей, да не видите нещо от мен  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

сега Оливия ли да ти викам вече, или още си Mirabella  ???

От колегиалност. Мислех д-р Хаус да туря, но щяха да се осъмнят, че съм мъж... Ще пускам за зелена карта, тренирам да съм хамериканка. ;D
« Последна редакция: Май 30, 2013, 11:04:48 pm от Mirabella »

От колегиалност. Мислех д-р Хаус да туря, но щяха да се осъмнят, че съм мъж... Ще пускам за зелена карта, тренирам да съм хамериканка. ;D
D-R Haus ли харесваш? Лелее преди година като бяхме болни от варицела с брата за 10 дена изгледахме 4 сезона :) Оттогава се влюбих безпаметно в този сериал :)
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
... пък ти Калояне не ме вълнуваш толкова и не по този начин а и нали вече веднъж споменах, че се съмнявам че си жена  :P

1. "не по този начин" - а по кой?
2. какво имаш против жените?  ;D ... ние сме нежни любовници.. и ако не си пробвала - не знаеш какво изпускаш

;D
И ние...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

кои ВИЕ? .. и какво вие? сте нежни... или сте снежни;D
или и вие имате нещо против жените?

D-R Haus ли харесваш? Лелее преди година като бяхме болни от варицела с брата за 10 дена изгледахме 4 сезона :) Оттогава се влюбих безпаметно в този сериал :)

Да. Влюбих се в д-р Хаус от пръв поглед (епизод, искам да кажа). Първите три сезона са страхотни. Четвърти и пети също са добри. Но от момента, в който го вкараха в лудницата, развалиха сериала.

Мен страшно ме кефи характера на Д-Р Хаус,но си права,че го развалиха откакто спря да се дрогира и откакто започна да се прави на добър! Много ме трогна една серия,в която оперираха бременна жена,в която Д-Р Хаус казваше,че фетусите са паразити. Много силен момент беше този в операционната!

Да, силен епизод. Мисля, че е вдъхновен от истинска история - http://www.peter.and.bilyana.net/2010/12/09/hand-of-hope/.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
А знаете ли че има български доктор, на когото викат д-р Хаус ;D Дано все пак да не му се налага на някой да има вземане даване с него

Не знаех. С какво си е спечелил псевдонима? С проницателния си ум или с острия език?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
И с двете - държи се по-гадно от истинския д-р Хаус

Каква ли би била наталната карта на Д-Р Хаус?  :blink: