Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 462194 Прегледи
И за да ти вляза в политическия тон... Аз много харесвам Орешарски - умен, зрял мъж, слънчеви риби. Харесвам го и физически, и интелектуално, а второто ми е особено важно. И никой обективен не може да отрече, че е кадърен. Жалко, че е принуден да търпи издевателства, за да заема такъв пост. Мисля, че е много вероятно до време сам да се откаже, дори и да не е под народна преса, просто сам няма да издържи на това, което му налагат.

И аз го харесвах, но вчера си плю на фасона. Видя ли му физиономията, докато "мотивираше" избора?
Е, има граници, които не бива да бъдат прекрачвани. Можеше да замълчи, но реши да бъде камикадзе- осъзнато или не.

Провокиран съм, защото пак излязох прав. ЗАТОВА ВЛЯЗОХ ЗА ДА ВИ ГО КАЗА В ОЧИТЕ!  (...и да позлорадствам малко!!!!) Приемете като даденост, че има хора, които разбират повече от вас от политика, и преценяват фактите по-правилно, а не съдят и не вземат решения на принципа "харесва ми", "не ми харесва", "слънчеви риби", дрън-дрън шарани... женски глупости. Затова аз рядко съм изненадан и разочарован - защото не си правя илюзии! Как може да имате високи очаквания и да давате кредит на доверие на човек само защото бил умен и интелигентен?! 10000 пъти го написах това вече тук: Да си умен само по себе си не е достойнство в политиката. Трябва още да си и добронамерен, почтен и честен, иначе си склонен да работиш само за себе си, а не за другите, което и призванието на политика.

Припомням един малък факт от биографията на Орешарски, който е показателен за морала му. Той беше в парламентарната група на сините по време на царското правителство. При сделката с облигациите на Велчев, той остро я критикуваше в НС и говореше колко е корупционна и вредна за Б-я. В правителството на Тройната коалиция стана фин.министър при Станишев. Изведнъж се обърна на 180% и дори не искаше да каже директно колко пари сме ощетени от брейди-облигациите. После стана червен депутат (водач на листа на БСП). Сега червените го направиха премиер. ТИПИЧЕН КАРИЕРИСТ И ЕГОИСТ. А вие си го харесвайте... но винаги ще бъдете разочаровани и изненадани, че върши такива неща като това с Пеевски. Затова не вярвайте на астро-прогнозите на Марая, а на политическия усет на Калоян! ТОВА Е! КРАЙ НА УРОКА ПО ПОЛИТИКА! Изчезвам пак!
« Последна редакция: Юни 15, 2013, 01:26:56 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Uran

• 6041
Aз не съм изненадана, нито пък вярвам много на мунданни прогнози- обтекаеми са.
Вярвам на преценката си, а тя винаги е била, че от червените и еманациите им, не може да произтече и грам добро. Рубладжии и проводници на чужди интереси. "Нашите" правилно го бяха отсранили от кметските надпревари, ако да им коства скъпо, заради нерегламентирани контакти с черепи и други подобни.
В този смисъл, не можеш да ми кажеш: "Казах ти!" :blink:

Този и той си свали маската! (пускам линка за моята "слабост" тук Сатен, която го харесва)

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2060815

Това нещо, приличащо на диво разярено прасе, търсещо майка си свинка да му даде да суче, е един от най-отблъскващите мъже, който съм виждала някога, чак не мога да повярвам, че е лъв.
Може да е осиновен :-\ И, скъпа, парите отблъскват, ако ти ги дава това "нещо".
За асц. със сигурност не е везни, то май няма такъв грозен асц. в астрологията. Предвид килограмите му може да е воден или огнен.

Не е осиновен... Как можа да си го помислиш - той прилича физически на майка си ...приличат си като две кила месо!
А това е баща му пред родилното:
http://www.glasove.com/bashtata-na-delyan-peevski-slavcho-kunchev-podadoh-signal--sreshtu-sina-si---za-zloupotrebi--v-durzhavniya-rezerv-17850

*

Uran

• 6041
Мен друго ме вълнува- Каква е цената на това политическо и чисто лично унижение? Няма какво да се лъжем, доста хора публично се самоунижиха. Въпросът е: Защо?

Мен друго ме вълнува- Каква е цената на това политическо и чисто лично унижение? Няма какво да се лъжем, доста хора публично се самоунижиха. Въпросът е: Защо?

Как защо? Заради едните пусти пари! Годишно у нас се "крадат" между 10 и 15 милиарда! От контрабанда, сделки, комисионни, енергетика, държавни поръчки, европари, субсидии, наркотрафик.. и т.н. И който е на власт прибира повечето от тях. Затова всеки политик иска да е на власт и е готов да се прави на палячо, дори на гей, само и само да се докопа до добра позиция (депутат, премиер, министър, зам.-министър, шеф на агенция, шеф на партия, шеф на банка, шеф на митница, шеф на медия...) и да смуче! Около 10-20 хиляди души са олигархията у нас. (Най-богатите са 2000 души)... Те се боричкат именно заради този ресурс.
« Последна редакция: Юни 15, 2013, 07:08:31 pm от Калоян Иванов »

*

Нова

• 3491
И какво ги правят всичките тези пари? Сигурно вече са си купили всичко в този живот, изяли са всичко, ходили са навсякъде... Направо скука.

*

Нова

• 3491
Този и той си свали маската! (пускам линка за моята "слабост" тук Сатен, която го харесва)

Това нещо, приличащо на диво разярено прасе, търсещо майка си свинка да му даде да суче, е един от най-отблъскващите мъже, който съм виждала някога, чак не мога да повярвам, че е лъв.
Може да е осиновен :-\ И, скъпа, парите отблъскват, ако ти ги дава това "нещо".
За асц. със сигурност не е везни, то май няма такъв грозен асц. в астрологията. Предвид килограмите му може да е воден или огнен.

Не е осиновен... Как можа да си го помислиш - той прилича физически на майка си ...приличат си като две кила месо!
А това е баща му пред родилното:
http://www.glasove.com/bashtata-na-delyan-peevski-slavcho-kunchev-podadoh-signal--sreshtu-sina-si---za-zloupotrebi--v-durzhavniya-rezerv-17850

Ирена Кръстева, Славчо Кънчев и новороденят Делян Пеевски

Тези защо и тримата са с различни фамилии?

*

satin_

Да, сгреших!

и аз това се питах като прочетох

Аз знам, но този път няма да ви кажа! Не чакайте всичко наготово!
Сетете се сами: Делян Славчев Пеевски ...
« Последна редакция: Юни 15, 2013, 08:53:53 pm от Калоян Иванов »

*

Нова

• 3491
Сещам се само, че Славчо Пеевски беше един много симпатичен актьор ))))

*

Uran

• 6041
Сещам се само, че Славчо Пеевски беше един много симпатичен актьор ))))

Toй е Пеев. :blink:

и аз това се питах като прочетох

Аз знам, но този път няма да ви кажа! Не чакайте всичко наготово!
Сетете се сами: Делян Славчев Пеевски ...

Майка му е с моминската си фамилия (понеже е разведена), а той носи фамилията на дядо си и презимето на баща си Славчо!
Мноооого слоооожно! .......Все едно, че сте в детската градина!

Току-що се учреди "новата синя дясна" партия на И.Раева Обединена България.
Пиша ги в кавички, защото нито ще е нова, нито дясна, нито синя. След НДСВ, ГЕРБ и Кунева... няма какво да говорим!
У нас зад всички партии стоят едни и същи олигарси, пари, банки и медии. ...Но това е друга тема.
Ето карта на часа - някакви коментари? ....Марс, Юпитер и тригонът са показателни... хм ...и Луната... Че и Лилит!  ;))))
Нищо изненадващо май.... Поне мен нищо не може да ме изненада отдавна в БГ-политиката!

Да ви е честит ГЕРБ-2 и спортния клонинг на Кунева!
« Последна редакция: Юни 22, 2013, 12:55:28 pm от Калоян Иванов »

*

Lillie

• 30532
Калояне, това ли е точният час на учредяване?

Споко  ;D - ако това е елективната им карта, няма да са за дълго. Мутабелни оси и опозиция Луна/Марс точно върху меридиана! Както се казва, кофти тайминг.

Иначе позицията на Слънцето и Юпитер в 10 дом е ок, но са в различни знаци. Юпитер е в критичен градус и в съвпад с неподвижната звезда Бетелгейзе - една от най-разрушителните. Да им е честита елекцията!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
Синя, че и дясна. Ами-НЕ! Една единствена дясна партия има в Бг. Няма нужда да ви подсказвам коя е. ;D

Дълбоко законспирирана тайна партия, с цел бързо влизане във властта. Ще бъде използвана за манипулативни цели спешно.
Ще се налеят явно много пари в този проект и ще се издигне бързо във властта (почти съеднинение Слънце-Юпитер-Лилит и то в 10д).
Бързо и ще се срути обаче! .... опозицията на луната с тях и Марс подсказват това...
Видяхме Проекта Кунева как катастрофира за нула време. Дори не се добра до НС. Изхаби се преди да успеят да я използват!
НДСВ изкара цял мандат и дори беше патерица на Тройната коалиция. Герб изкара мандат, но не се знае дали ще успее да направи още половин!
Но Бойко (и Кунева) става за патерица на новата партия!.. или обратно!
Защото изборите идват скоро..... нищо че Марая предрече дълго и успешно управление на Олигарски и БСП.
Но явно тя разбира от други неща, не и от политика!
« Последна редакция: Юни 22, 2013, 04:20:22 pm от Калоян Иванов »

*

Lillie

• 30532
Една единствена дясна партия има в Бг. Няма нужда да ви подсказвам коя е. ;D

Всички са издънки на една партия. За пред хората може и да са се пребоядисали, но една сила ги движи - алчността.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Установих, че най-старите ми съобщения в пощата са изчезнали. Или има лимит за бройка или за време, в което се пазят. Поради това копирах останалите предположения за моята карта и ги пускам тук, като "доказателство" и като данни за размисъл. Разбира се, за да не нарушавам правилата тук, цитирането е анонимно и имената на хората са изтрити, но всеки ще си познае предположението. Най-старите за съжаление ги няма вече - безвъзвратно са се изпарили. Сред тях имаше 2-3 "добри", но не мога да ги възстановя като съдържание и авторство...
Лично аз се замислих, колко разнопосочно може да възприемат хората един човек! Явно астрологията е голямо изкуство!!!!

Цитат
1. мисля, че имаш слънце в дева, асц близнаци, колебая се и за по-силно влияние на телец:)
1А. последен опит-тогава залагам на нещо лъвско или овенско

2. Слънце в Козирог; Луна в Овен, Ац Дева; Меркурий в Близнаци или Везни(залагам на Везни); Венера във Водолей; Марс във Везни; Юпитер в Дева; Сатурн в Козирог; Уран в Близнаци; Нептун в Телец; Плутон в Дева. И подчертан 11-ти дом (въздушен по-вероятно и следващ по вероятност земен) Залагам на Слънце и/или Марс и/или Луна

3. Венера или Слънце в скорпион. Меркурий във Венерин знак. Марс във водолей, Луна- в лъв

4. Калояне, според мен си със Слънце в Козирог, Луна в Близнаци (разиграваш повечето успешно) и асцендент Скорпион. Тъй ли е? 

5. Предполагам акцентиран въздушен знак – Везни или Водолей, а може и съчетание между двата – например мажорен аспект между две планети в тия знаци. Меркурий може да е с есенциално достойнство или не-достойнство, т.е. по някакъв начин да е подчертан, на фокус в хороскопа. Не изключвам и Нептун да е някъде или около ъглов дом в хороскопа, или да е в аспект с лична планета. Що се отнася до изказването за "кардинална вода”, беше на шега по-скоро – вода някак не усещам или трябва да е някоя по-дълбока и прикрита. Най-трудно е да се разпознае знакът на Луната, тъй като форматът на общуване в астрологичен форум, особено предвид, че си отскоро сред нас, не позволява толкова лесно да се разпознае лунния Аз. Но някак ми прилича или на Луна в Лъв или в някой "огнен” дом, евентуално 5ти или 9ти. Възможно е да имаш лични планети в някой от тези два дома, не е изключено също така да има нещо и в 12ти. Но като цяло маниера ти на общуване определям като венериански, в съчетание с влияние на Меркурий, Юпитер и Уран. Марс във въздушен знак – Везни, Близнаци, Водолей? Хм, или пък рачешки... последното не знам отде ми хрумна, по-скоро интуитивно.

5А. други потребителки те "виждат" по съвсем различен начин - някои видяха силен Марс и марсово оцветен Меркурий, силна Дева. Други - съчетание Риби/Близнаци, водна Луна...

6. ...пробвам да позная чрез хорарен въпрос - показва ми се стрелец

7. Слънце - в Дева, Асцендент – Скорпион, Меркурий - в Риби

8. Слънце и Меркурий в Близнаци, Марс в Овен, Луна във Водолей...  Познах ли нещо?

9. слънце – близнаци, луна – дева, марс- рак, юпитер – риби, асц – козирог

10. Меркурий екзалтира, има аспект с Юпитер - съвпад. Луната също е силна, най-високо издигната. Плутон е в Дева в съвпад с Асцендента.

11. Зодия –стрелец, АС- козирог, Луна – близнаци
11А.  Последен опит: Слънце –везни, Меркурий- дева, Нептун - стрелец  близко до АС,  Луна – овен

12. Слънце във Водолей, Меркурий в Козирог/Водолей, Поне едното от тях има аспект с Марс или поне едно от тях попада в пети дом.
По-малко вероятно, но все пак вероятно да имаш аспект на Слънцето с Нептун или Луната ти да е високо разположена в хемисфера или синглетон по стихия или качество.

Първото е от 12 април, а последното от преди 2 дни!
« Последна редакция: Юли 06, 2013, 10:27:31 am от Калоян Иванов »

*

Papy

• 4343
Подреди ги статистически, например: 33% слънце в близнаци, познаваемост->0
« Последна редакция: Юли 06, 2013, 11:03:01 am от Papy »

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Ау и никой не се е сетил да сложи Скорпи или Рак в луна/слънце?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...