Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 463095 Прегледи
Радвам се,че те разсмях,Краби! Но сега отивам да си купя една чанта,за да успокоя клетата си душа пропита от телешки материализъм! Ех,тази Черна Луна никога няма да я проработя!  :cry3:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

ini

• **
  • 597
Ако искаш може и аз да те гръмна! Мисля,че би ми допаднало  :blink:
Това е истински марсов скорпион, все иска да гърми :clap:
Глупости!

*

Lillie

• 30532
В сравнение с вашите закани моят Марс е много кротък и миролюбив, само овнешкият Меркурий бълва змии и гущери понякога.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Не! Това беше жест на човечност,състрадание и доброта,който неговия закостенял ъглов Сатурн не може да проумее  :blink:

Разбрах аз! Но явно някои хора не са чували за данайците! ... и за тяхната доброта и щедрост!

От теб не искам никакви дарове! Ни данайски, ни джедайски!

#Игнор_Just_a_Dream

Няма да цитирам пак поста на Нова за запетайките!
« Последна редакция: Юли 17, 2013, 01:01:31 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

:rolf: :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Горните две снимки илюстрират данайските дарове...
(вече може да ги прекръстим и на Марайски дарове)

.. отивам да си купя една чанта,...

Чакаме снимки на чантата! ... И внимавай каква чанта ще си купиш! Да не се изложим пред чужденците!!!!

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=585248   :wink2:

Не можете да ме засегнете на тема "Запетайки"  :blink: Ако вашата работа е да разбирате от Запетайки,то моята е да разбирам от Мода,Цветове и Красота. Ако вие се прекланяте пред запетайките-ок! Само че аз се прекланям пред красотата... :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532

Чакаме снимки на чантата! ... И внимавай каква чанта ще си купиш! Да не се изложим пред чужденците!!!!

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=585248   :wink2:

Цитат

Какво има вътре

Ако погледнем вътре в чантата, има какво да видим. Комплект за оцеляване с най-необходимото - аптечка, игла и конец, четка за зъби, резервно бельо и чорапи, фенерче - с такава жена никога няма да скучаете. Тя е готова винаги и навсякъде да се предаде на желанията си

:rolf: :rolf: :rolf:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Имам около 30...В най-различни цветове и модели.Моя приятел ми освободи цяло крило от гардероба за тях  :blink:

Не можете да ме засегнете на тема "Запетайки"  :blink: Ако вашата работа е да разбирате от Запетайки,то моята е да разбирам от Мода,Цветове и Красота. Ако вие се прекланяте пред запетайките-ок! Само че аз се прекланям пред красотата... :blink:

Имам около 30...В най-различни цветове и модели.Моя приятел ми освободи цяло крило от гардероба за тях  :blink:

Ние друго не сме и очаквали от едно барби!
Само се чудя как се събират в твоята препълнена с мода и красота "чанта" толкова знания за астрология, щом там няма място за малките запетайки?!
Това е истинската загадка... Иначе другото не е загадка и те "разбираме" напълно - ясна си ни като прозрачна чанта.

Щях да кажа като "стара чанта", ама се сетих, че си само на 27.. и още не си излязла от пубертета.
« Последна редакция: Юли 17, 2013, 01:58:30 pm от Калоян Иванов »

*

Нова

• 3491
Барби, хубаво е да имаш 30 чанти /*аси, никва Барби не съм, щом нямам и 20/, а още по-хубаво е да имаш и приятел, който да ти освободи цяло крило от гардероба за тях в знак на обич и взаимност, но си пред сатурнов възврат. Заради себе си, моля те, обърни внимание на запетайките, защото и на 50 /години, не чанти/ никоя чанта няма да ги компенсира.

Марая, харесах третата отгоре надолу, на Сисли, зелената с кафевите дръжки, но ако не е достатъчно голяма, не я искам.

Лили, този цитат за аптечката и резервните гащи... е, донякъде се връзвам. В моята има маратонки и дрехи за физическото и толкова. Което включва чорапи и гащи )))) Портмоне, пропуск за работа, ключове. Определено не съм Барби. Далеч съм от съвършенството и пропорциите.

*

ini

• **
  • 597
Не се притеснявай Новичка, съвършени пропорции няма, ако говорим за лица и тела, и....хора. :blink:

*

Нова

• 3491
http://www.brefy.com/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8/

Да, например от последната снимка с мен във фейса, направена в събота и качена от приятели разбрах, че главата ми е непропорционално голяма. ))) То, бива, бива овнешки акъл, ма чак такова явно  проявление на зодията не бях очаквала ))))

А този линк е за групата на грамотните! Не че има съвършено грамотни, де, ама мааалкинко поне.

*

ini

• **
  • 597

То, бива, бива овнешки акъл, ма чак такова явно  проявление на зодията не бях очаквала ))))

ХАхахахха да, точно  ;D
Иначе се сещам за една смешка за кукли.
Момче към момиче: "Мила, толкова приличаш на кукла!"
-"Оу, благодаря, значи съм красива и слаба..?!"
-"Не. Куха и изкуствена!"
« Последна редакция: Юли 17, 2013, 03:09:53 pm от ini »

Досадно е когато поучавате хората как да живеят животите си! Аз не ви поучавам как да си живеете вашите  :blink: Хубав ден от мен! ПС: Ще стоя пред огледалото и ще се чудя на кое рамо стои по-добре новата ми чанта  :blink: Упс! Но няма да и се радвам прекалено много! Нали съм в Сатурнова Криза...  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Цитат
Марая, харесах третата отгоре надолу, на Сисли, зелената с кафевите дръжки, но ако не е достатъчно голяма, не я искам.

И аз тази харесах!

Дрийм, майната им на запетайките :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
Досадно е когато поучавате хората как да живеят животите си! Аз не ви поучавам как да си живеете вашите  :blink: Хубав ден от мен! ПС: Ще стоя пред огледалото и ще се чудя на кое рамо стои по-добре новата ми чанта  :blink: Упс! Но няма да и се радвам прекалено много! Нали съм в Сатурнова Криза...  :blink:

Всъщност е хубаво, че го приемаш лично, защото явно се осъзнаваш. Пък и никой не е направил забележка на теб директно, ти сама се разпознаваш. И това е само в твой плюс. Говори добре. Но пък съвсем не си единствена.

*

Нова

• 3491
майната им на запетайките :)

Аллоу, виШистката, която вече учи във ВИНС-а. Не така! Не си права.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
майната им на запетайките :)

Аллоу, виШистката, която вече учи във ВИНС-а. Не така! Не си права.

Нова, с годините съм научила, че и с много запетайки, и без тях, и перфектна да ти е граматиката, пак може да си най-големият олигофрен на земята. Виж, аз не пиша без грешки, нито пък граматически правилно, но ме бива в други неща :) Не е минус да го можеш, но това не те прави по умен, просто ще е плюс :)

Никаква вишистка не съм, мразя ВИНС и смятам, че ми е под нивото :)

Български език и Математика винаги са ми били най-мъчителните часове, добре че печелих състезания... Г-жата ми по Математика ми викаше, Краби да знаеш, че ако не беше по заповед на директорката щеше да повтаряш всяка година математиката, а мене вятър ме вее на бял кон, щели да ми трябват в живота синуси, яяяяяя аут!
« Последна редакция: Юли 17, 2013, 03:19:40 pm от Crabby »
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...